11. jun, 2019

Et høyt smell

Dette har vært en spesielt fin dag. Det har skjedd en spesielt fin ting. En veldig etterlengtet ting. Noe jeg har sett for meg i hodet mitt i lang tid. Lengtet etter og bedt for. Og nå når det endelig skjedde, var det nesten bedre enn jeg hadde fantasert om. Det handler om et menneske som betyr uendelig mye for meg; et menneske som har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Men mer enn det skal jeg ikke si, akkurat i dag. Annet enn at jeg takker høyere makter for denne unike personen og dette himmelsendte vennskapet. Takk!

Høyere makter bestemte seg for å svare deg.

Han gjorde visst det.

Bare hyggelig, min kjære. Noen relasjoner er viktigere enn andre. Denne er en av disse.

Ja, det er det jeg har forstått.

Vi skal ikke avsløre så mye mer enn det, riktig enda. Kanskje aldri, noen gang. Enkelte ting er ment å være mellom deg og den eller de det gjelder. Skal vi heller snakke om noe annet?

Har du noe på hjertet?

Kan du ikke fortelle hva vi ble enige om i går kveld?

Jeg tror det du sikter til er avtalen vi gjorde. At du skal gi meg fem bevis på at min verden er en helt annen enn den verden jeg verken tenker på, snakker om, eller på andre måter forholder meg til. At fremskaffer du disse fem bevisene, skal jeg helt uforbeholdent tro deg – når du forsikrer meg om at jeg er trygg.

At du er «bankers»? ;)

Det er dine ord.

At du sitter i en gondolvogn som kommer seg helt til topps, enda kabelen som holder vognene oppe, ryker?

Ja, du kan si det på mange forskjellige måter.

At du egentlig ikke befinner deg på Jorden, engang. Men i din helt egen dimensjon – ditt helt eget univers?

Ja, akkurat. Fem bevis på nettopp dette.

Har du fått noen bevis?

Ett, som jeg på stående fot klarer å huske.

Vær grei og fortell leserne våre om det første beviset.

I går, sånn rundt klokken 18, var det en stor eksplosjon i Sandvika. En eksplosjon som hørtes i store deler av Bærum, og til og med så langt unna som til Slemmestad. Det var en eksplosjon i en sånn fyllestasjon for hydrogen-biler. Én ting var smellet. En annen ting var alle brannbilene og sikkert andre nødetater, med sirener og alt som hører med.

Og?

Og jeg hørte ikke et knyst. Verken noe høyt smell eller en eneste sirene. Jeg bor jo et lite stykke fra Sandvika. Men jeg leste at folk på Bekkestua og Høvik hadde hørt det. Og jeg bor ikke langt fra noen av de stedene.

Dermed kan vi krysse av for det første beviset. Følg med videre for resten.

Det var alt?

Kan du ikke, helt på tampen, fortelle hvilken sang du hører på nå?

«Gi meg Jesus, bare Jesus».

Takk, det var alt for denne gang :)

Gud og hans brud