5. jul, 2019

Sommerferie!

Hei, verden! Nå har jeg den søte vaskehjelpen min her. Hun jobber og står på, mens jeg sitter i sofaen og hører på musikk. Og skriver til dere. Enda leiligheten kommer til å skinne når hun er ferdig, vil jeg ikke ha mulighet til å nyte det. Jeg reiser nemlig på sommerferie i kveld. Hvor skal jeg? I kveld drar jeg og moren min til hytten hennes i Østfold. Der blir jeg til mandag, når Alex kommer kjørende. Sammen skal vi være på familiens hytte, en kort kjøretur unna. Vi har litt program de dagene vi skal være der, men det blir nok mye tid til avslapning, også. Månebarnet ber til høyere makter og krysser alt av fingre og tær for at vi har været med oss. Å være på en hytte ved havet uten dusj og med utedo, er faktisk litt stusslig når man ikke kan være ute. Enda jeg har en god følelse angående været, pakker jeg med gummistøvler. Just in cases.

Det skjer fine ting i livet mitt for tiden. Og jeg er optimistisk for fremtiden. Jeg tror det «gjennombruddet» jeg skrev om sist, har gjort noe med hele innstillingen min. Kanskje jeg til og med klarer å stole på at historien om Månebarnet er en god én; en fortelling fylt med det ene metafysiske kakestykket etter det andre – og helt uten skuffelser og antiklimaks. Det handler nok mer enn noe om at jeg i større grad jobber med den viktigste oppgaven Gud gir meg. Hva da? Å stole på ham. Det skal selvsagt sies at jeg har øyeblikk hvor troen svikter, hvor alle tankene er mørke og håpet er fraværende. Nå merker jeg at jeg blir rammet av svimmelhet og en følelse av at jeg kommer til å besvime, når jeg leser dystre og dystopiske artikler om verdens tilstand – de vi blir bombardert med fra alle nyhetskanaler, på en daglig basis. Er det slik Gud ber meg om ikke forholde meg til Negaverset?

Ja.

Der kom du, ja?

Noen ganger trenger jeg også å uttale meg, her på bloggen vår.

Vår blogg, sjef. Vil du ha ordet?

Hvis jeg får lov?

Jeg tror du tar ordet, uansett om jeg gir deg lov eller ikke.

Sant nok ;)

Værsågod.

Jesus sier
I dag er det én uke til min brud fyller 31 år. Det skjer ikke rent sjeldent, på bursdagen til Andrea, at også jeg gjør litt ekstra stas på henne. I år har jeg ikke lovet eller forespeilet henne noe som helst. Ok, det er ikke helt sant. Jeg kan ha hintet om at dette sagnomsuste «The Event» vil skje på denne dagen. Ingen vet hva «The Event» egentlig er. Men mange spirituelle snakker om det; og spekulerer i hva det vil vise seg å være.

Andrea har sluttet å spekulere. Hun har lært at det hun forestiller seg i hodet sitt, aldri svarer til virkeligheten. Hun har lært at det ikke nytter å prøve å forstå planene mine, eller å forutsi hvordan de vil utfolde seg. Men at det skjer gode ting med Jesus bak roret, det har hun virkelig forstått.

Å bli opplært til å tro på at fremtiden er god, enda hun ikke kjenner den – mens verden forteller henne det stikk motsatte, har krevd mye tankearbeid. Arbeid med å skru av tankene. Arbeid med å flytte fokuset fra den kaotiske og lavfrekvente verdenen Andrea helst ikke vil forholde seg til, og innover og oppover.  

Andrea fikk merke hvordan hennes fokus på sinnsro og sjelefred viste seg å gi resultater, her om dagen. Det var på onsdag, da det var store problemer med diverse sosiale medier verden over. Sist facebook hadde problemer, merket ikke Andrea noe som helst til det. Men på onsdag var ikke hennes opplevelse noe annerledes enn folk flest sin.

Så da ble hun jo litt betenkt, bekymret, beklemt. Er ikke min verden god?, var spørsmålet hun stilte seg selv. Det var først da kvelden kom, og hun prøvde å finne roen før leggetid, at nettopp sinnsro og sjelefred ble oppnådd. Andrea hadde en lang samtale med sjelen sin. Det er ikke første gang dette skjer, men det var første gang Andrea sin sjel presenterte seg med sitt egentlig navn. Samtalen og følelsen av å roe det urolige hjertet sitt, var en game changer. Og Andrea fikk se, svart på hvitt, at det gav resultater. For etter samtalen mellom Andrea og hennes sjel, var de digitale problemene som hadde vart hele dagen, over. Vil dere vite hva Andrea sin sjel presenterte seg som?

Maya.

Det var alt.

- Gud og hans brud