7. jul, 2019

Dilemma

Det er noe jeg tenker på om dagen. Noe som kan være aktuelt om kort tid. Nemlig det andre .com-domenet mitt. Det er en torn i foten og noe hersens rusk i øyet. Fordi… jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med det. Skal jeg beholde det? Eller skal jeg kvitte meg med det? Datoen for fornyelse av domenet nærmer seg, og jeg vet strengt tatt ikke hva jeg skal gjøre.

*Clint Mansell med Death Is The Road To Awe begynner å spille, og lager en dramatisk effekt mens jeg skriver dette innlegget*

Noen av dere vet sikkert hva navnet på den andre nettsiden min er. Den jeg så godt som aldri gjør noe som helst med. Det er en blogg der, men jeg har ikke skrevet noe på den siden i fjor sommer. Ja, og nettsiden er på engelsk. Noen ganger får jeg ånden over meg og klarer å formulere meg forståelig på engelsk, også. Men innleggene på den bloggen er ikke like lange som disse.

Jeg får vel gi dere adressen til nettsiden, i tilfelle noen ikke vet hva jeg snakker om. Den er: andreamessiah.com.

Det er et paradoks. Fordi jeg ikke klarer å slette nettsiden. Men jeg vil egentlig ikke at noen skal vite om den. Likevel gjør jeg veldig lite av «egen, fri vilje». Det er noen som styrer meg; noen som legger enhver ytring i munnen på meg, enhver tanke i hodet mitt. Og han som står bak roret nekter meg faktisk å droppe andreamessiah. Han som forfatter innleggene mine mener fast og bestemt at nettsiden skal bestå, i ett år til, i to år til, i elleve år til.

Paradokset er at jeg tviholder på nettsiden, når stadig mindre deler av meg faktisk tenker på meg selv som messias. «AndreaMessiah» betyr jo nettopp det – Andrea Messias.

*Nå spilles sangen med refrenget «Greater things have yet to come, and greater things are still to be done in this city» på høyttaleren*

Er det Gud som hvisker i øret mitt?

Kanskje Gud vil komme til orde?

Han vil vel det.

En slik drøfting kan ikke gjøres uten at jeg får si min mening. Enig?

Det er vel bare fair, ja.

Jesus sier
Nettsiden skal bestå. Jeg vet du føler det er meningsløst og uten hensikt. Likevel gir jeg deg ikke noe valg. Jeg gav deg ikke noe valg da du «kom ut av skapet» på denne tiden for tre år siden, heller, og nettsiden ble opprettet. Men tiden var ikke moden, og det endte med sykehusinnleggelse og noe de fleste rundt deg anså for å være et stort steg i helt feil retning.

I stedet for å «komme ut av skapet», nok en gang, skal Jesus sørge for at selve «skapet» blir omgjort, omformet og omdannet – slik at du ikke trenger å «komme ut». Slik at du aldri, noen gang, trenger å si du er noen som helst spesiell person mellom Himmel og Jord. Din virkelighet snakker for deg, og du trenger ikke gjøre noe annet enn det du allerede gjør. Du kan fortsette å snakke om en ulv uten å bruke ordet «ulv». Fordi Gud er en tryllekunstner når det kommer til ord; fordi eplet ikke faller langt fra stammen; og fordi en løvinne aldri trenger å fortelle de andre dyrene hvilket dyr hun er.

Andrea igjen
Nå synes jeg du bare prater tøv. Men det er greit, jeg skal la andreamessiah være oppe. Kanskje jeg til og med klarer å oppdatere bloggen der, en vakker dag. Men jeg må bare understreke at jeg ikke, på noen måte, påberoper meg å være noe annet enn Den Jeg Er.

Hvem er det?

Din brud, Gud :)

Takk. Det var alt.

Gud og hans brud