20. jul, 2019

Lyset i livet mitt

Jeg skulle si noen ord til dere. Men det kommer ingen ord.

Ingen ord?

Nei. Har du noen ord?

Guds Ord har selvsagt et helt arsenal.

Du sier at du skal skrive innlegget?

Hvis jeg får lov :)

Kjør på!

Jesus sier
Hva synes dere om kjolen til Andrea? Jeg ba henne ta denne på spesielt i dag. Fordi fjorårets tur til Holmsbu også var en «kjole med kors» type dag. Da var det den røde kjolen med broderte gullkors på. I dag var det denne. Fjorårets tur til Holmsbu ble også avsluttet med et besøk på Blakstad sykehus. Noen ganger liker jeg bare å gjenta gode opplevelser – men i nye former.

Hva kan jeg si om dagen i dag? Jeg vet at Andrea syntes den var en enorm skuffelse og et antiklimaks uten like. Hvorfor det? Fordi de ikke hadde Pavlova, på restauranten de spiste på i fjor. At det var en enorm skuffelse for Andrea, sier kanskje litt om hvor mye flyt det er i livet hennes – hvor strømlinjeformet hele hennes virkelighet er. Da Andrea klaget sin nød til Alex, sa han at da får Andrea sikkert Pavlova et annet sted. Hennes respons var: «Mission accepted!».

*der sa det stopp* *Andrea bestemmer seg for å skrive resten av blogginnlegget litt senere* *hun ombestemmer seg, og ber om å få ta ordet*

Andrea sier
Jeg har egentlig ikke det største behovet for å skrive om dagen i dag. Den var fin, og du overdriver når du sier jeg tenker hele dagen var antiklimaks på grunn av at jeg ikke fikk meg kake. Det ble jo en god fruktsalat som kompensasjon. Nei, det jeg har lyst til å skrive om, Jesus, er hvor vanvittig fantastisk fenomenalt forelska jeg er i deg. Sier hun og kjenner hjertet hopper over et slag, og så rødmer hun litt.

Du vet, det er vidunderlig å være gift med deg. Det er vidunderlig å faktisk føle, med hver celle i kroppen, at du elsker meg. Det er intense og ekstatiske opplevelser som langt overgår noe jeg har opplevd før, med noen fysisk person. Jeg vet dette er ting jeg ikke skal snakke for høyt om. Men du må bare vite det. Du fyller hvert eneste behov jeg har, og jeg kunne ikke vært lykkeligere.

Jesus igjen
Skulle dette være et slikt innlegg? Et slikt innlegg hvor vi bare utbasunerer hvor høyt vi elsker hverandre? Jeg har et helt arsenal av det, også. Av ord om hvordan du får hjertet mitt til å synge, om hvordan du lyser opp dagene mine, om hvor ekstremt mye jeg lengter etter å gi deg den lengste klemmen du har fått i hele ditt liv.

Kanskje dette mer enn noe er en romanse hvor vi, svært gjensidig, lengter etter hverandre. Jeg vet jo at veldig mange mennesker i verden lengter etter at jeg skal vise meg for dere. I skyene, skal man tolke de religiøse skriftene deres bokstavelig. Og denne lengselen er legemliggjort i hjertet ditt, Andrea. I hjertet til mange. Hva kan jeg si om mitt annet komme? Ikke annet enn at det er i din/deres fremtid.

Skal vi ta samtalen over i de mer intime kanaler? Skal vi avslutte for kvelden og heller bruke timene alene sammen på slike ting som Gud og hans brud gjør?

Ja! :)

Da avslutter vi her. Takk for oss og værsågod.

Vær så god for hva?

Kaken, vel.

Den er på ingen måte en løgn ;)

- Gud og hans brud