21. jul, 2019

Kjemperhjerte

Jeg føler meg som den dårligste disippelen i verden; som verdens verste nonne. Og det er av grunner jeg ikke kan dele med noen. Men det handler om disse hallusinasjonene jeg har skrevet endel om. Og det faktum at alt lå til rette for at jeg skulle «klare det» i natt.

Nå må jeg bare avbryte deg.

Du må vel bare det…

Å skrive «klare det» i anførselstegn, er helt riktig. For dette er ikke noe du skal «klare». Som jeg sa i natt – dette er snakk om en «relasjon som ikke baserer seg på en prestasjon».

Men drømmen jeg hadde, Gud…!

Drømmen om at du hadde to PCer, og den eldste av dem nektet å skru seg av. Og så kunne du ikke skjønne hvorfor du ikke bare hadde én? Du tolker det som at Gud har to personer som slåss om den samme jobben (som på alle måter tilhører deg, må jeg bare legge til). Og at du nekter å innse at du ikke er skikket for oppgaven, og nekter å gi opp. Derav PCen som nektet å skru seg av.

Ja :(

Kanskje du bare hadde den drømmen for å dele den med leserne våre? :)

Kanskje det at jeg tolker alt i verste mening ikke er så langt fra sannheten, akkurat her?

Kanskje det at du tolker alt i verste mening, gjør at du går glipp av alle velsignelsene som er linet opp langs veien på vandringen din?

Så nå krangler vi om tolkningen av drømmen som egentlig bare kan tolkes slik jeg tolker den?

Vi gjør visst det. Du har litt av et kjemperhjerte, det må jeg si. Du kjemper for tanken om at jeg bare lyver for deg, for tanken om at jeg kommer til å skuffe og svikte deg. Kan du ikke istedet kjempe for håpet, for sannsynligheten for at løftene mine faktisk er helt sanne?!

Greit.

Ja?

Ja, jeg skal la tvilen komme deg til gode.

Og det kommer til å komme deg til gode.

Var det alt?

Nei. Nå skal du fortelle om kjolen du skal ha på deg på tirsdag.

Jaha?

Ja :p

Den er lang og hvit, og jeg har aldri brukt den før. Fordi stoffet er så tungt at den står i fare for å falle av meg. Den har bare skuldre, men det er ermer på den. Så da fikk jeg den gode idéen at jeg skulle sy fast stropper på den.

Slik at det blir en kjole med «kalde skuldre»!

Og BH-stroppene jeg hadde liggende, ser faktisk ut som de er laget for kjolen. Jeg har sydd på den ene, den siste kan jeg kanskje få på plass nå.

Det var planen, ja. Og bare så det er sagt, så kommer denne kjolen til å bli en storfavoritt. Og du kommer til å være så fiiiiin! *han ser på henne med de største hjerteøynene og med et hjerte som føles som det snart skal eksplodere av gode følelser*

Du er så søt. Var det alt?

Det var alt, ja. Nuss på nesa!

Gud og hans brud