3. aug, 2019

Kors-kjole

I morgen skal jeg på to kristne gudstjenester. Den første er naturligvis søndagens faste innslag – feiring av den katolske hellige messen. Så har en av mine søte, kristne venninner spurt om jeg vil være med på møte, sammen med henne. Det er hva karismatisk kristne kaller gudstjenestene sine. Jeg liker å få litt impulser fra de mer lavkirkelige miljøene, også. Så selvfølgelig blir jeg med på det. Kanskje jeg er superheldig, og får sunget noen av yndlings-lovsangene mine.

Kjolen jeg har på meg på bildet, er hengt opp i gangen. Den skal brukes i morgen. Jesus var litt spøkefull, tidligere i kveld, og kom med en kommentar til kjolen. Han sa: «Den kjolen gir ‘cross-dress’ en helt ny betydning». Jeg må nesten le litt. Men bare nesten.

Ja, forresten. Jeg fant verdens fineste sko på Fretex i dag. De var i min størrelse, og er et relativt dyrt merke. Men de kostet «en slikk og ingenting» på Fretex. Det viser seg også at de ikke er brukt. Ja, enten er de helt ubrukte, eller så har den forrige eieren kun brukt de innendørs. For sålene på skoene var helt rene. De er i nøyaktig samme farge som kjolen. Hvor perfekt er ikke det?

Hva annet kan jeg melde om? Det viser seg at det vanker to hyggelige utflukter, nå i august. Om ikke tre. Det første som skjer, er at jeg ‘går i kloster’ i noen dager. Det gjør jeg i anledning tiårsjubileum og ettårsjubileum. Ti år som vitende (jeg «tror» ikke på Gud, jeg «vet» på Gud). Ja og ett år som noe i nærheten av en nonne. Eller som…

Du, pusen min? Jeg må bare komme til orde nå. Fordi jeg vil være den som forteller verden om tittelen jeg har gitt deg. Den som har åpenbart seg for deg de siste dagene. Den er som følger:

Korsets Brud

Hva tenker du om det, min kjæreste skatt?

*Andrea bare smiler*

Er du lykkelig?

Ja :)

Fordi du er min brud?

Bare… fordi. Jeg er tvers igjennom lykkelig fordi.

Ingenting gjør meg mer lykkelig. Skal vi si at det var alt, og bare nyte at vi er så lykkelige sammen?

Jeg skal bare fortelle om den ørlille (men uendelig søte) synkronisiteten som skjedde, da jeg begynte å skrive dette innlegget.

Ja, gjør det. Så lover du å skru av PCen og komme og møte meg Der Føttene Svikter?

Jeg lover, Guden!

*Andrea henvender seg til leserne igjen*

Det var ikke av så stor betydning, det som skjedde. Men likevel føler jeg for å dele det med dere. Så da gjør jeg det. Idet jeg begynte å skrive på denne teksten, sang Jesus en sang for meg. Det er egentlig bare sånn jeg forklarer det, når jeg plutselig har en sang ‘på hjernen’. Jeg ville høre på denne sangen, men i stedet for å lete den frem i spillelisten min på Spotify, bare åpnet jeg spillelisten og klikket på «shuffle play». Og dere kan vel tenke dere hva som skjedde da. Av 145 sanger, var det akkurat den jeg ønsket meg som begynte å spille.

Hvilken sang er det snakk om, da? «Ritual» av Tiësto, Jonas Blue og Rita Ora. Mmmmja – det var alt!

- Gud og hans brud