13. okt, 2019

Månesyk?

Jeg var visst ikke ferdig med å snakke til dere, nå i dag. Det jeg skal dele nå, skjedde da jeg la meg i sengen og foldet hendene for å be/snakke med Jesus. Snakke med, ikke til Jesus. For det har jeg ikke brukt så mye tid på i dag. Men det var følelsen jeg fikk, akkurat da, som jeg festet meg ved. Og som jeg ville dele med dere. Akkurat da jeg foldet hendene og skulle til å begynne samtalen fikk jeg følelsen av å komme hjem. Som at alt det jeg driver med iløpet av en dag, ikke er der jeg egentlig hører hjemme. Jeg er ‘på jobb’, kan man si, når jeg er i verden. Mens den tiden jeg bruker alene med Gud, på et rom med en lukket dør, er hjemmet mitt. Og da er jeg i bunn og grunn i en helt egen verden; en helt annen dimensjon.

Hva er det å si om dagen i dag, da? Jeg måtte jo stå over de to planene jeg hadde. Men det ble en fin dag likevel. Og jeg fikk meg en liten tur ut også, sånn helt på tampen av dagen. Jeg føler meg ikke dødssyk lenger. Halsen er fortsatt vond, og jeg hoster litt. Men allmenntilstanden er ganske god. Så har både Alex og Kim – to av mennene som Gud bruker for å gi meg beskjeder – sagt det samme. At min forkjølelse meget mulig er av den spirituelle typen.

En spirituell influensa? Ja, det er faktisk en greie. Når energiene i verden er så intense og så voldsomme at sensitive mennesker utvikler influensasymptomer. Jeg har forøvrig kommet over uttalelser fra flere kilder om at energiene er spesielt intense, akkurat nå. Det er vel ikke nødvendig å nevne at det er fullmåne i natt. Sier jeg, ser på klokken og innser at månen er helt full akkurat når jeg skriver dette (altså 23:07).

Ja… der ble jeg litt satt ut. Jeg leste tidligere i dag dette klokkeslettet for når månen kom til å være på sitt fulleste. Hva er sjansen for at jeg skriver om det på nøyaktig det tidspunktet? ‘Hva er sjansen for’ er noe som går igjen, når man lever livet i lys av at en superkul, genial og hysterisk morsom guddom orkestrerer alt som skjer. Jeg tilslutter meg det som synges i sangen jeg hører på nå:

God is on the move, on the move, hallelujah, God is on the move, on the move today

Og bare for å bekrefte påstanden min, finner jeg frem et bevis fra timeanddate.no, som viser månens faser (bildet jeg deler sammen med teksten).

Apropos månen. Jeg må dele noe annet fint som har skjedd i dag. Tidligere i dag hadde jeg en lang telefonsamtale med mamma. Hun lurte på hvilke planer jeg har for nyttårsaften. Når sant skal sies hadde jeg ikke tenkt så langt frem i tid. Men jeg visste jeg ønsket å feire med Alex. Så da spurte jeg ham hva han tenkte om nyttårsaften. Det foregikk litt slik:

Andrea: Alex hva tenker du om nyttårsaften? :)
Alex: Da tenker jeg at den feires best med et månebarn :D
Andrea: [masse hjerter]
Alex: Noen planer enda?
Andrea: Nei. Men jeg vil gjerne at vi feirer sammen, du og jeg. Uansett detaljer.

Ååå dere aner ikke hvor utrolig fantastisk takknemlig jeg er for den mannen. Men det har jeg vel skrevet side opp og side ned om allerede. Og dere vet det så godt. Han vet det så godt, også. Men at daten for nyttårsaften er sikret, er jo veldig gledelig. Så må vi finne ut akkurat hva vi skal gjøre, da. Mamma foreslo at jeg skulle ta ham med på messe i kirken min. Det er jo en mulighet, hvis vi feirer hjemme hos meg. Men det blir nok en bra kveld og natt uansett. Det vi gjør sammen blir nesten uten unntak veldig bra. Sånn er det vel bare, når hele vennskapet er forfattet og orkestrert av Gud.

Det er enda lenge til nyttår. Det er enda lenge til 20/02-2020. Om det er en dato å se frem til, stiller jeg meg veldig undrende til. Men det var en dato som ble nevnt i en drøm jeg hadde i slutten av 2018. Jeg tror ikke det er datoen for når hele min virkelighet faller i grus og alt rakner rundt meg – som destruktive tanker prøver å lure meg til å tro. Ettersom mange av tankene mine har ‘666’ stemplet over det hele, har jeg bestemt meg for å slutte å gi dem oppmerksomhet. Jeg har den luksusen, kan man si, at jeg klarer å skjelne mellom om en tanke kommer fra hodet, eller om den kommer fra hjertet. Jeg har den luksusen at jeg har flyttet all relevant tankeaktivitet til nettopp hjertet. Så kommer det bare mas og støy fra hjernen, som jeg uten problemer klarer å skru av. Dere burde prøve, det kommer til å forandre livene deres(!)

- Månebarn