25. okt, 2019

Henrykt

Idet jeg skrur på PCen og åpner et dokument for å skrive til dere, synger Stemmen i Hjertet mitt for meg. Han synger på sangen Alive, som er en sang om Jesus, sunget med Maria Magdalenas ord. Sangen er å finne på albumet Music Inspired By The Story, som ganske riktig er sanger inspirert av Bibelen. Albumet begynner med sangen I Am (Creation), og avsluttes med The Great Day (Second Coming). Ja, det er hele Bibelen i sangform, skal du forklare albumet med få ord.

Og her har dere en interessant detalj: I mitt forrige innlegg siterte jeg en av disse sangene. Den heter Your Heart, og er sangen fra Kong David. Dette albumet var faktisk borte fra Spotify i lang tid, av ukjente grunner. Og jeg kan ikke si annet enn at jeg virkelig savnet det. Men kort tid etter at jeg skrev om Your Heart, viste det seg at albumet var tilbake på Spotify. Dette var ikke noe jeg gikk aktivt inn for å finne ut av, men jeg hørte tilfeldigvis en av sangene i en av spillelistene mine. Og ble gledelig overrasket over at alle sangene var tilbake på nett.

Jeg må bare få beklage at det har vært stille fra meg i noen dager. Og hvis noen var bekymret, kan jeg forsikre dere om at jeg har det bra. Jeg har det mer enn bra. Jeg vet ikke… Det er vanskelig å forklare hvorfor jeg har det så bra. Men det begynte for noen dager siden. Det var som om all angsten min forlot meg. Det var som om det jeg fortalte meg selv – at Gud ikke er en løgner – plutselig ble sant for meg. Noen ganger hjelper det å gjenta noe mange nok ganger, enda man ikke helt tror det. Til slutt blir det sant. Ikke bare som en subjektiv sannhet, noe bare du tror på. Men som en universell sannhet som omfatter hele virkeligheten din. Jeg tror det er det som har skjedd. Og tro det eller ei; siden dette skjedde, har jeg ikke vært grepet av angst en eneste gang.

Når det gjelder min øre- og halsbetennelse med litt influensa ispedd, er jeg på bedringens vei. Jeg hører på begge ørene, men har fortsatt noe som virker som en propp i venstre øre. Halsen er helt grei, men det hender jeg må hoste litt. Jeg hadde aldri feber, og de tre gangene temperaturen ble målt, lå den faktisk på 36 og noe. Ikke at det bekymrer meg. Sykepleierne og legen var ikke bekymret, så da er det vel innenfor normalen. Jeg skal ta penicillin i to dager til, så er kuren over. Jeg ble syk lørdag 12. oktober. På lørdag er det to uker siden. Da passer det fint at penicillinkuren avsluttes med den siste tabletten jeg tar lørdag kveld. Så kan jeg legge denne sykdommen i skuffen for rare ting som skjer med meg, som sannsynligvis har en god hensikt.

Om det er en hensikt? Det tror jeg. Jeg har virkelig lært meg å nyte ensomheten, nå mens jeg ikke har hatt noe annet valg enn å være alene med Jesus. På onsdag og torsdag har jeg gjort litt, da. På onsdag var jeg hos min fantastisk søte sydame, som er langt mer enn bare en sydame for meg. Jeg leverte festdrakten min der, slik at hun kan sy opp skjørtet litt. Så ble jeg invitert til å drikke toddy med henne. Det takket jeg naturligvis ja til. Det var veldig hyggelig å bli litt bedre kjent med henne! Resten av dagen tilbragte jeg med bestevenn, og jeg klinte til og gikk sikkert tre ganger mer enn jeg ellers ville klart. Formen er uten tvil god, og noen dager i retrett har gjort underverker for gangfunksjonen. Det erfarte jeg i dag (torsdag), da jeg gikk i butikken og handlet mat. Det har jeg ikke pleid å gjøre. Jeg pleier å få mat levert på døren. Men ettersom beina faktisk fungerer, kunne jeg våge meg ut i regnet og ta månedens handletur til fots.

Så har jeg gjort noe annet i dag, som var veldig etterlengtet. Jeg var i kirken. Og jeg tror at noe av grunnen til at jeg ikke har klart å skrive til dere tidligere, var at jeg er så overveldet av gode følelser. Hvem er gjenstand for mine gode følelser? Ingen andre enn Han jeg giftet meg med. Han som har skapt alt, som skaper alt, som forfatter hele denne fantastiske forestillingen. Uten frykt, med tanker om at alle de fanatiske løftene vil oppfylles, føler jeg verden er noe i nærheten av Paradis. Og at Jesus er så henrykt over å være gift med akkurat meg, at det ikke er ende på hvilke velsignelser jeg kan vente meg. Det fikk jeg et hint om i dag, da to av disse mystiske gullstjernene dukket opp. Den ene rett utenfor døren, da jeg låste leiligheten i dag. Hvor i huleste heiteste er det de kommer fra?!

Jeg skal fortelle dere en liten hemmelighet. I forkant av at ‘proppen’ løsnet, og jeg sluttet å være redd, sa Lu(cifer) noe til meg. Han sa dette: «Du snakker egentlig bare med én person». Hva jeg tolket det som, var i den retning at hvilken virkelighet jeg erfarer, avhenger av hvilken av Gudens motsetningsfylte sider jeg velger å fokusere på. Hvis jeg tror at Gud er god, at han gode planer, at det er en god fremtid som ligger foran meg – da er det nettopp det jeg får. Hvis jeg istedet er fokusert på alt det jeg tror Satan planlegger, er det nettopp disse planene som realiseres.

Dermed skal jeg ha knallhardt fokus på bare gode ting. Så skal dere se at det vil gi resultater. Ett resultat er dette smykket. Det er kjøpt brukt fra finn.no, og var sannsynligvis svindyrt i butikk – da det er et ganske kostbart merke. Smykket lå i postkassen i dag, og var resultatet av at jeg – for aller første gang – søkte etter ‘kors’ på torget på finn. Det stod definitivt mitt navn på dette! Takk for meg, og god natt.

- Månebarn