22. des, 2019

Helgens mirakel

God morgen, verden!

*Andrea trykker ‘shuffle play’ på en offline spilleliste på Spotify, og sangen Coronation begynner å spille som første sang*

Jaha. Dette er en sang fra musikalen The Light Princess, som jeg og lillesøster var og så i London for mange år siden. Det er min favorittartist, Tori Amos, som har laget musikken. En artig detalj, er at tittelen på stykket ikke betyr ‘lysprinsessen’ – som var min første tanke, da jeg fikk vite at Tori hadde laget en musikal. Det betyr ‘den lette prinsessen’.

Hele den turen var magisk. Mest av alt fordi søsteren min er ett av mine favorittmennesker i hele verden. Men det var ikke dette jeg skulle skrive om. Det var en digresjon. Hva jeg derimot skal skrive om, er noe som skjedde i natt. Bare sånn apropos magisk.

Greit, så det ble en relativt søvnløs natt. På ett tidspunkt ble jeg sulten. For det hender faktisk at jeg blir sulten. Men det er stort sett på natten at den følelsen melder seg. I natt fikk jeg plutselig lyst på Mozzarella sticks. Av alle ting. Det er noe jeg ofte kjøper, når jeg tar månedens handlerunde. Men jeg handler ikke nok Mozzarella sticks for en hel måned. Det har jeg ikke plass i fryseren til. De blir med andre ord spist opp ganske raskt.

Jeg handlet sist i midten av november. Det begynner derfor å bli ganske tomt i kjøleskapet mitt. Fryseren er forøvrig relativt full. Men jeg var *veldig* sikker på at det ikke var noe som kunne minne om ost, inni der. Jeg har dessuten et vitne som kan bekrefte at den ene posen jeg hadde med Mozzarella sticks ble fortært, da han var på besøk en gang.

Nå skal jeg ikke gå rundt grøten lenger. Da jeg åpnet fryseren, nå i natt, oppdaget jeg en uåpnet pose med Mozzarella sticks(!) Jeg vet at den ikke var der, sist jeg åpnet fryseren og gikk gjennom hva jeg hadde. Hva skal man kalle dette? Jesus smiler litt, og ber meg skrive det på engelsk….

A miracle of cheeses.

Han er litt søt, da :)

Synes du? Takk! Var det god ost, da?

Hvordan kan ost ikke være godt?

Hør på vegetarianeren. Hun som beveger seg farlig nært veganisme.

Jeg klarer ikke bli veganer. Når jeg er så glad i… cheeses.

Hahaha. Du er litt søt, da. Hva skal du i dag?

Vet ikke. Vet bare at jeg skal gå i kirken – koste hva det koste vil.

Den innstillingen liker jeg. Kos deg, da!

Var det alt?

Vi kan si at det var alt. Du poppet bare innom for å fortelle om mirakelet ditt.

Kan jeg bare legge til en ting?

Kjør på!

På fredag delte jeg dette bildet i ‘historien min’ på facebook. Det var en av de som så historien som kommenterte med at det var superfint. Da svarte jeg at jeg håper det er sant, det som står der. Vedkommende svarte: «Helt sikkert [glitter og diamant-emoji]». Og sant skulle det vise seg å være (Det står forøvrig dette: "Helgens værmelding: For det meste Magisk med en sikker sjanse for Mirakler"). Ja, det var alt.

- Gud og hans brud