25. feb, 2020

Bloggen er highjacket av ingen ringere enn............

Hei, verden!

Hei!

‘Verden’?

Eller ‘han som er i verden’?

Neinei.

Nei?

Jeg kan ikke snakke med deg.

Som om du ikke gjør det støtt og stadig uansett :p

Hva vil du?

Du trenger ikke ta den tonen med meg, unge dame. Jeg skjønner at det føles ubehagelig og som noe som er fryktelig langt ut av komfortsonen, å snakke med meg så alle kan se. Men jeg, Mørkets Fyrste, ville ikke bedt om spalteplass på bloggen din om jeg ikke hadde noe viktig på hjertet.

*hun innser at det ikke nytter å nekte*

Greit, Lu…. Hva har du på hjertet?

Så du lar meg komme til orde?

Jamen…. Jeg. Kan. Jo. Ikke. Si. Noe. Annet. Enn. Ja!

Lucifer tvinger med andre ord Andrea til å la ham uttrykke seg i form av tekst, på bloggen hennes.

Dette er altså………………………..

Lucifer som prater
Det var noen som varslet Dommedag i morgen. Og gjett hva – det var ikke Andrea. Hun er ferdig med denslags gjetninger og spekulasjoner. Til å ha en direkte kontakt med Gud, Jesus, Den hellige ånd, Jomfru Maria og…. tro det eller ei… Satan, så er Andrea bemerkelsesverdig lite synsk eller klarsynt. Selvfølgelig kan vi ikke fortelle henne hva som kommer til å skje. Det er jo for henne at vi skriver fortellingen.

Men én ting kan jeg røpe. Både for Andrea og for dere alle. Dommedag er ikke én enkeltstående dag. Det er ikke én dag hvor jeg eller Gud eller Jesus eller hvem det nå måtte være, kommer til Jordkloden deres og viser dere alle min/vår allmakt. ‘Dommedag’ er istedet ‘den nye normalen’. Det er en måte å leve på. Det er iallfall slik Andrea oppfatter det, i hennes virkelighet.

(Jeg må bare nevne at Andrea er skikkelig irritert på meg nå, fordi jeg i det hele tatt lufter disse tingene for dere. «Det er jo mellom meg og Gud!», tenker hun desperat. Men det ligger jo litt i ordet i seg selv, dette her. ‘Apokalypse’ betyr i bunn og grunn bare ‘avsløring’. Og de – avsløringene – kommer på løpende bånd nå.)

Han som varslet Dommedag nevnte også dette viruset som får de fleste til å skjelve litt i buksene. Andrea var forøvrig veldig klok og kløktig i sitt svar til han som skrev denne kommentaren. Og her er paradokset. Lucifer, han som i de flestes forståelse av ham er ute etter å stjele flest mulig sjeler fra Gud, og fra den evige frelsen når Dommedag faktisk inntreffer – han kommer med denne formaningen (sitert ordrett etter Andrea):

«I morgen er det Askeonsdag, og den vurderer vi om vi skal markere i katolsk eller luthersk kirke. Uansett om det er luthersk eller katolsk, tror jeg nok et askekors i pannen er akkurat det som trengs!»

Månebarnet og Han som er i verden (*kremt* denne verdens fyrste *kremt*)