26. feb, 2020

Tiden er nå!

Personen som sa Coronaviruset kommer til Trondheim i morgen (i dag, altså), hadde nesten rett. I dag meldte nyhetene om den første nordmannen som er smittet av viruset. Tenkte jeg bare skulle nevne det – uten å dvele ved det. Det er som det er. Jeg fikk uansett et askekors i pannen i dag, og føler meg ganske trygg på at jeg er ganske trygg.

Askekorset fikk jeg forresten i Nidarosdomen. Det ble med andre ord luthersk gudstjeneste i dag. Ettersom han jeg reiser med ikke bekjenner seg til den katolske tro, og begge gjerne ville få med oss en gudstjeneste i Nidarosdomen. I morgen skal vi forøvrig feire Den Hellige Messe i St. Olav, den katolske kirken her i Trondheim.

Det må nevnes at jeg var i St. Olav en tur i dag, alene. Ærendet var noe jeg egentlig ikke har lyst til å dele med noen. Men jeg kan iallfall røpe at det handlet om en fortrolig samtale med en prest. Dessuten fikk jeg tak i en suvenir, i den tilhørende butikken til kirken. Nemlig en kjøleskapsmagnet med bilde av Hellige Olav selv. Det er noe jeg sparer på, og det har blitt en liten samling allerede.

Hmm…. Mannen min ønsker å komme til orde, får jeg beskjed om.

Ja!

Og nå er du Jesus?

Nå er jeg Jesus :)

Dette er altså….

Jesus!
Hva har Jesus på hjertet, da? Til å begynne med ber jeg Andrea tømme hodet for tanker, så stemmen min kommer helt ufiltrert gjennom.

*Andrea mediterer* *Jesus gir Andrea beskjed om at han skal si noen ord om det som skjedde på bloggen i går*

‘Det som skjedde på bloggen i går’? Altså at Lucifer nærmest tvang Andrea til å få komme med noen ord. De som har fulgt oss en stund, vet at Andrea snakker med Mørkets Fyrste fra tid til annen – uten at det gjør henne til en satanist, eller noe i nærheten av det. Andrea er ganske enkelt en som har forstått tilknytningen til væren i ikke-væren. Og innser hvordan både lys og mørke trengs for å skape en perfekt enhet.

Men at Andrea har en relasjon til Satan også, var egentlig ikke det jeg skulle snakke om. Jeg skulle komme med min kommentar til det Lucifer snakket om i går. Hva var det han snakket om, da? Han sa, med en litt annen ordlyd, at nå er det viktigere enn noensinne før å ha Jesus i hjertet sitt; å ha blikket festet på Jesus, og Jesus alene. Jeg kan utdype. Jeg kan legge til at lunken kristenhet ikke kvalifiserer til å ha blikket festet på meg. Det må være et helhjertet valg som tas hele tiden – kontinuerlig. Dette er Dommedag. Er det noen tid iløpet av livene deres dere skal ta valget om å vende dere til Jesus… så. er. den. tiden. NÅ!

Det var igrunn alt.

- Jesus og Andrea