8. mar, 2020

Medisinen, ikke sykdommen

God søndag! Jeg vet ikke om dere husker at vi sa vi skulle dele linken til ett av våre seneste innlegg – så ofte at det ville bli plagsomt. Det var Gud som ytret disse ordene. Men vi delte bare link til innlegget to ganger – begge gangene i samme innlegg. Hva var det Gud mente var så viktig at det måtte gjentas så ofte? Et annet spørsmål er ‘hvorfor har han ikke sørget for at vi delte linken til dette innlegget?’. Iallfall ikke flere ganger enn de to gangene det ble gjort. Svaret på det første spørsmålet er DETTE. Her er innlegget som skulle plage dere med dets tilstedeværelse i hvert eneste annet innlegg vi skrev.

Svaret på det andre spørsmålet, fikk jeg for noen timer siden. For jeg har faktisk lurt litt selv, på hvorfor Gud sa vi skulle plage dere med dette innlegget – uten å dele linken til det flere ganger. Dersom du ikke gidder å klikke deg inn på linken, kan jeg avsløre at det er et innlegg som linker deg til en nettside hvor det står, ganske svart på hvitt, at ‘noen’ har planer om å redusere verdens befolkning betraktelig. Legitimiteten til denne nettsiden; hvor sant dette er, tar jeg ikke stilling til. Stemmen i Hjertet mitt har uansett mast i noen uker om at jeg måtte dele nettsiden med dere. Så da gjorde jeg det.

Jeg snakker meg bort. Hvorfor har vi ikke delt linken til innlegget ‘En liten lort’, som vi sa vi skulle? Svaret fikk jeg idag: Det var fordi det var DETTE som skal deles – igjen og igjen. Dette er en YouTube-video som inviterer til en fellesmeditasjon natt til søndag 5. april (Palmesøndag) klokken 04:45 (norsk tid). Hele Jordkloden mobiliseres til å meditere på akkurat samme tidspunkt. Dersom du ikke er helt trygg på meditasjon og det å kontemplere med færrest mulig tanker, vil en ektefølt bønn på samme tidspunkt også ha god effekt. Hvorfor mobiliseres vi til å gjøre dette? For å stoppe korona-chan, selvsagt. Mer info kan dere finne her.

Et annet svar på spørsmålet som innleder det forrige avsnittet er ganske enkelt at det er mye bedre å fokusere på medisinen enn på sykdommen. Hvor ‘sykdommen’ i og for seg er disse ‘noen’ som prøver å leke Gud og drive med befolkningskontroll. Målet deres, tror jeg, er å holde verdens befolkning på et skremmende lavt nivå – bare 500 millioner. Men ettersom tenkende mennesker har enormt stor påvirkningsevne, og ikke-tenkende mennesker som forener seg om ett felles mål har enda større påvirkningsevne, kan vi kanskje snu opp-ned på dommedagsscenariene 'han som er i verden' har planlagt for oss. Det er med andre ord godt mulig vi får se resultater av en slik kollektiv bønnestund.  

Medisinen mot ‘kronen på verket’ for den ondes skrekkelige plan for menneskeheten. Du er invitert til å redde verden! Link til video. Link til initiativtaker sin bloggpost. Det var alt.

- Andrea Månebarn