12. mar, 2020

Nå(!)

Jeg innser at jeg har vært voldsomt opptatt av helt feil ting, i møte med dere – menneskene i verden. Altså, det jeg mener er all den tiden, alle de årene, hvor jeg har delt og drøftet hvor fantastisk og gjennomgående trygg jeg er, når tid tar slutt. Når ‘tid tar slutt’, eller bare i ‘endetiden’. Hvor de fleste vil være enige med meg om at vi er nå. Ja… og det ber jeg om unnskyldning for. Nå, når folk flest begynner å innse at det kanskje ikke er hysterisk og urealistisk å tenke i disse baner, vil jeg prøve å gjøre dere trygge. Og ikke skrive så mye om alle de hyggelige beskjedene jeg får fra Høyere Makter.

Jeg skal ikke skrive om korona-chan. Det får vi kastet mot oss uansett hvor vi vender oss i samfunnet, og det tror jeg ikke kommer til å ta slutt på en god stund. Historien vil og skal uansett gå sin gang, og min jobb med å skremme dere til å gjøre forberedelser er over. Jeg ønsker virkelig ikke å skremme dere. Det er helt sant. Verden er skremmende nok i seg selv. Er dere ikke enige? Dermed ønsker jeg at når du klikker deg inn hit, skal du få en følelse av håp. Ja… det var… alt?

Det var alt fra deg, jenta mi. Nå er det min tur :)

Det er vel bare på sin plass.

At *han dere venter på* skal få komme til orde på nettsiden hans?

Du kan få sagt det. Dette er altså…

Jesus
Idet jeg tar ordet, begynner Sommerkroppen å spille fra en datalaget spilleliste på Spotify. Andrea må smile, og tenker tilbake på den vidunderlige sommeren 2018. Om noe var høydepunktet i livet hennes, så var det den sommeren. Iallfall et foreløpig høydepunkt. Tro meg, det kommer mange vidunderlige somre i fremtiden. Både for Andrea, og for dere alle.

Det dere skal gjennom nå, er en tid hvor det vil være av høyeste betydning og av ytterste viktighet å leve fra hjertene deres. Har dere sett Galleri-siden her på JesusogKristus? Der skriver vi, under ett av de første bildene, at her er det eneste som betyr noe hvor stort hjertet ditt er. Nå sier jeg, Jesus, at det ikke bare er det eneste som betyr noe. Det er også hva som vil sørge for at du kommer deg helskinnet gjennom disse avgjørende ukene/månedene/årene. Nei, jeg kan dessverre ikke fortelle dere hvor lenge trengslene vil vare. Men det var jo varslet, var det ikke?

Nå(!) er tiden for å lære dere å stilne et stressa sinn. Nå er tiden for å flytte fokuset fra alt det skremmende og overveldende som foregår i hodene deres, og ned til brystet; til hjertet – hvor magien skjer. Nå(!) er tiden for å gjøre alvor ut av det Andrea (og jeg) har brukt årevis og årevis på å få dere til å gjøre. Hva da? Dere stilne tankene. Dere må tåle å være alene med dere selv og lytte etter Guds stemme. Den som kommer fra Hjertet. Sjansene er store for at han vil svare dere(!)

Det var egentlig alt.

- Jesus og Andrea

Ps: Bildet er fra bursdagsfeiringen til Andrea, sommeren 2018.