16. mar, 2020

Andrea Ascending

Klokken er 01:38 når PCen skrur seg på. Det får meg til å tenke på en artig detalj fra de siste dagene. Det var en som hilste meg med et bibelvers. Nærmere bestemt Apostlenes gjerninger 10:38. Skal jeg dele det? Tydeligvis. Der står det altså:

«[…] nemlig at Jesus fra Nasaret ble salvet av Gud med Hellig Ånd og kraft, og at han gikk omkring overalt og gjorde godt og helbredet alle som var underkuet av djevelen, for Gud var med ham.»

Så har det seg slik at hver eneste gang jeg har åpnet bibel-appen min siden jeg fant frem denne teksten, har det alltid vært nettopp Apg. 10:38 som har møtt meg. Selv om jeg har funnet frem andre tekster i ettertid. Det er som om bibelen på mobilen har fiksert seg på disse ordene.

Apropos Jesus og bibelsteder. I dag er datoen for Jesus-bibelverset over alle Jesus-bibelvers. Nemlig Johannes 3:16. Ja, for det er 16. mars i dag. Vil dere vite hva det står der? Dette er Jesus101, så dere har ikke noe annet valg enn å få vite det. Den Lille Bibel sier altså:

«For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.»

Ja… det er midt på natten, og jeg har hatt nok et gjennombrudd. Uten sammenbrudd denne gangen. På ett eller annet vis klarte jeg å skru av tankene – for godt. Nå kommer all tankeaktivitet fra hjertet mitt. Gud vet hvilke implikasjoner dette vil ha.

Men det er fantastisk deilig, dere. Å ikke ha tanker i hodet. Det er hva de spirituelle kaller ascension. På norsk betyr dette noe slikt som oppstigning. Skal jeg fortelle dere noe annet artig? Idag tok jeg i bruk en app som hører til den andre nettsiden min. En app som bare lå på mobilen min en dag, men som jeg aldri har visst hva var godt for.

Jeg fant ut hva appen går ut på. Det er en plattform for å holde kontakt med de som er registrert på siden. Og så tror jeg kanskje jeg kan avtale arrangementer og gjøremål med brukerne av appen. Hva slags gjøremål? Kanskje jeg skal lære mine følgere å meditere, slik at de også når sin oppstigning?

En siste artig detalj er at meldingsprogrammet på denne appen faktisk heter Ascend. True story. Bildebevis medfølger. Det var alt.

- Månebarn