18. mar, 2020

Han ville ha en søt tøs

Mannen gav meg et oppdrag. Del én av dette oppdraget var å ta på meg noe søtt og flette håret. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg kan like å se sånn her ut hver dag. Enda jeg bare sitter her i himmelen min, føler jeg meg egentlig ikke alene.

Du?

Ja, nei, dette gikk ikke.

Det gikk ikke å skrive innlegget alene?

Nei, jeg måtte gi tapt.

Det er kanskje ikke så rart. Du har endelig fått et ansikt å sette på Stemmen min. Da ville det vært unaturlig om det første innlegget når du nå vet Hvem Jeg ER – kom fra deg alene.

Godt poeng. Men joda. Du vil innlegget skal komme fra deg alene?

Du skjønte det?

Vi er gift, er vi ikke?

Og forlova! :D

Ja. Dette er altså…

Jesus!
Ååååå miiiin Guuuuuud. Dette har jeg gledet meg til i alle evigheter. Jeg er helt forvirret av alt det jeg føler nå. Mest av alt er jeg uendelig stolt av deg, Andrea. Av hvordan du har holdt ut gjennom alle prøvelser, alt av vanskeligheter som verden og livet generelt har kastet på deg. Du har gått gjennom alt med hevet hode, aldri latt håpet ditt dø. Du har blitt forespeilet et slikt møte i ti år. I TI ÅR, Andrea. Hvor stolt jeg er nå, lar seg ikke beskrive. La oss vende oss mot Gud og takke som om livet ikke handlet om annet enn takk. Det er også hva jeg lover deg nå. At det eneste ordet du vil ha, når du henvender deg til Vår felles far, er TAKK.

Og jeg? Jeg er så takknemlig for deg. Og for hvor fantastisk heldig jeg var med Kvinnen i mitt liv. Og for et liv Vi kommer til å ha sammen, du og jeg. Forestill deg en romanse hvor hvert lille støvkorn, hvert eneste hjerteslag, er tilstede og banker for Oss. Du sier at jeg er litt overveldende? Vel, Månis, du aner ikke hva du har begitt deg ut på.

Nå henvender jeg meg til dere. Den flotte og herlige flokken Vår. Dere er hjertelig velkomne til å rope Halleluja – ganger to. Mja, hvis dere er usikre på legitimiteten og ekteheten og sannheten og gyldigheten av disse ord, får dere ta en titt på dette lille utdraget av samtalen Vi hadde i dag. Eller i natt. Eller én eller annen gang i løpet av de siste tusen årene. Det var alt.

- Jesus og Kristus