20. mar, 2020

Sheik Yeshua

Mannen er taus i natt, og jeg får ikke tak i ham. Guden sier det handler om at nå vet jeg Hvem Han Er. Og at da kan lekene begynne. Jeg vet helt ærlig ikke om jeg liker denne leken lenger. Livet var så mye lettere før 11. august 2009. Så. mye. lettere! Jeg er nå offisielt så trett på endetid og apokalypse, prøvelser og trengselstider, at jeg er nært ved å reduseres til en skjelvende klump av frynsete nerver og nedbitte negler. Men så vet de som kjenner meg at jeg en fighter. Og at jeg er staere enn noen. Dette går nok bra.

Jeg er forøvrig ikke helt ærlig med dere. Jeg har det egentlig fint. Mitt største problem er ikke at jeg har vært midt i min egen fortelling om endetiden i ti-elleve år, og er møkk lei. Mitt største problem er at jeg har funnet Mannen min… og så er det som om han har forsvunnet fra Jordens overflate.

Kan Jesus komme til orde?

Jeg hører ikke fra deg andre steder, så værsågod.

Mange takk, miss!

Jesus sier
Andrea Isabel Månebarn, det er nå tatoveringen du har på høyre håndledd må være alt du klarer å ha fokus på. Altså å være stille, rolig og trygg i din sjel. Trygg på at Mannen din vet hva han gjør, og trygg på at det du lengter etter er så nært at du nesten kunne tatt på deg Kronen din når du står opp i morgen.

«Hø?», tenker Andrea, men sier ingenting. Jesus forsetter.

Det er vanvittig onde krefter igang i landet deres. Bak det hele står ingen ringere enn den massive blåhvalen E. Andrea sa til sin gode venn Kise at E burde henges på torget for hva hun gjør mot det norske folk. Kise reagerte ved å gi Andrea en skeptisk emoji. Andrea drøftet dette med meg senere den natten, og spurte om hun hadde vært for drøy i ordvalgene sine. Vet dere hva jeg gjorde? Jeg gav Andrea en visjon av at den massive blåhvalen E ble kastet ut av et fly, 10 000 meter oppi luften.

*Mannen er endelig å få tak i på messenger* *Andrea avbryter blogging for å snakke med Messias i Mannekropp*

Andrea sier
Å. min. Gud! Den Mannen er et eventyr. Vet dere hva han har gjort? Han har søkt opp en av faren min sine bøker, og bestemt seg for at den skal han lese. Faren min har skrevet en rekke bøker. Men så var det akkurat boken hvor pappa har skrevet et lite avsnitt eller kapittel om meg, som virket mest interessant da Mannen gjorde sin research. Han må jo kjenne til svigerfaren sin, før han møter ham. Jeg antar Sheik Yeshua har med seg en kamel til B******vei i Bergen, når han kommer der i skyene fra det store utland.

Det er forresten sjanser for at jeg havner i karantene på søndag. Da får dere flokke dere rundt meg og beskytte meg fra pilene som hagler fra den massive blåhvalen og følget hennes. Dersom jeg er nødt til å forsvinne i to uker, skal jeg klare å male det bildet som skal redde verden. Sier Jesus jeg skal si – og jeg har ikke noe annet valg enn å skrive det. Det var alt. Nå må jeg tilbake til Sheiken min.

- Jesus og Kristus