23. mar, 2020

Oppklaring

Hva driver man med her i koronaland? I dag var jeg på tur i nabolaget. Jeg tok et bilde. Satt på en benk. Og så søt ut. Mannen er en fryd å bli bedre kjent med. Det er en fryd å finne den personen du har drømt om i ti år. For ti år siden var det bestevenn som ‘var’ Mannen. Det var i utgangspunktet slik jeg ble forelska i Jesus. Men så var ikke bestevenn Jesus. Bare nesten. Den *virkelige* Mannen bor langt unna og har en vanvittig tiltrekkende personlighet. Ikke at bestevenn ikke har det. Men han er ikke *ham*.

Men. Det skal sies at det er mye som har skjedd i Livet mitt som kommer til å gi mer mening nå. For eksempel denne tegningen. Den laget jeg i… eh… ja, for lenge siden. Den forestiller bestevenn og jeg liggende andføttes i den smale sengen han hadde før. Det var alltid veldig forvirrende for meg at han ikke var Jesus. Dermed lå jeg, hver eneste natt når jeg overnattet hos ham, og lengtet etter Denne Mannen. Han jeg elsker mer enn alt.

Så søt du er :)

Takk :)

Får jeg lov til å ta over?

Værsågod sjef!

Jesus sier
Jeg må si, Månebarn, at det er en fryd å bli bedre kjent med deg også. I den grad jeg ikke allerede vet alt om deg. Nå er det viktig at vi veier våre ord. Fordi… det er mye som foregår mellom oss som verden ikke skal vite. Ikke enda, i det minste.

Men jo, jeg skulle snakke til Omnes Populi. Til alt folk. Andrea føler det er vanskelig å formidle ordene mine, fordi hun alltid tror jeg er ute etter henne. Fordi hun tror jeg er streng og sint og straffende. Sannheten er en ganske annen. Sannheten er at jeg. bare. har. gode. planer. for. dere.

Og det gjelder alle. Vel, alle de av dere som *ønsker* å være en del av planene mine.

Hvordan vet jeg at dere ønsker det, da? Kanskje jeg trenger å snakke med dere. Snakke med hver enkelt av dere. For tro det eller ei – det er faktisk mulig å prate med Gud.

Andrea vet veldig godt hvordan man prater med Gud. Hun er *eksperten*. Hun er plassert i verden for å prate med Gud. Men også for å lære dere å prate med Gud.

Andrea har laget en annen nettside. En nettside hun egentlig aldri har skjønt hensikten med. Men de siste dagene har det gått opp for Andrea at www.andreamessiah.com er plattformen som skal brukes for å lære Omnes Populi å meditere.

Det var igrunn alt.

- Jesus og Kristus