3. apr, 2020

Tvangstanker

Jeg har tvangstanker om at jeg må dele noen detaljer med dere. Nærmere bestemt diverse kjente mennesker jeg har vært i kontakt med. Før de ble kjendiser.... Mhm.

Det var Nicolay Ramm. Vi gikk i samme klasse på ungdomsskolen. Jeg kom inn i klassen et halvt år etter skolestart. Min første dag i den klassen var Asker og Bærum Budstikke på besøk for å gjøre en sak om To Små Karer, som hadde vunnet den første Melodi Grand Prix Junior helgen før. Ramm var én av karene. Det er også en sjanse for at vi kysset hverandre i en jacuzzi et par år senere......

Så var det Alexander Rybak. Vi gikk på samme videregående skole. Alle var litt keen på Rybak. Og jeg og en venninne pleide å henge i gangen ved musikklinjen, når vi egentlig skulle ha time. Hver gang Rybak gikk på do flørtet vi med ham. Venninnen min gikk på ryggen hans, for å gi ham massasje. Det er en sjanse for at vi delte et kyss på et juleball i 2004...... Og jeg så ham faktisk aldri igjen etter det.

Ja så er det Yousef Hadaoui. Vi har aldri møtt hverandre. Men i 2011 la jeg ham til som venn på facebook, uten at jeg hadde noen idé om hvem han var. Det er en sjanse for at han har fortalt meg at han drømte om meg på et tidspunkt. Men innholdet i drømmen skal jeg ikke nevne.

Unnskyld... #tvangstanker

- Usagi