6. apr, 2020

Kom ned til oss

Klokken er 12:06. Det betyr altså at det er en time til 13:06 – som er tidspunktet dedikert til sangen jeg brukte for å fremkalle Mamo-chan i livet mitt. Den heter Come Down To Us, og er laget av noen som heter Burial. Grunnen til at det er dette tallet/tidspunktet, er at sangen varer i 13 minutter og 6 sekunder. Så nå vet dere det.

Jeg våknet tidlig idag, og gjorde ett eller annet. Ja, nå husker jeg at én av tingene var å irritere meg over at dette bildet i de fremhevede bildene mine på face, ikke hadde fått en eneste reaksjon. Egentlig sendte jeg en ordløs bønn til Mamo-chan om at han måtte ‘like’ det. Og så sovnet jeg igjen.

Mens jeg sov hadde jeg *den aller første drømmen om Mamo-chan og jeg*. Mens jeg har ventet på ham, har jeg jo drømt om ham flere ganger. Men da har han altså figurert i skikkelsen til ulike mennesker i livet mitt. Mennesker som er #ettmedGud.

Én av disse drømmene var om mannen som har tatt profilbildet jeg bruker på face akkurat nå. Jeg skal ikke si så mye om hva som skjedde før denne mannen plutselig snakket for Mamo-chan. Men jeg skal si hva mannen sa – når det plutselig var Mamo som snakket gjennom ham:

«Folket kommer til å elske deg. En prinsesse som kommer fra Månen».

Jeg svarte på dette ved å si: «Neinei, jojo, jaja». Og så våknet jeg. Dette er flere år siden, bare så det er sagt. Drømmen jeg hadde nå, da jeg for første gang drømte om Mamo-chan i sin faktiske og fysiske form, endte med noe som gjorde meg litt bestyrtet. Han viste meg et bilde av Månen – og sa at den var ond. Jeg mener… hæ?!

I denne drømmen var også min favorittperson i hele verden. Lillesøsteren min. Jeg drømte at hun var så sint på meg fordi jeg var gal, at hun stakk meg i armen med en nål. Etter en stund brøt jeg inn i forvirringen hennes, og gav henne en lang og god klem. Hun sank sammen på gulvet, og gråt inn i klemmen min. Vi hadde en veldig god samtale. Da jeg våknet hadde jeg faktisk fått en melding av henne, og vi skal prøve å få til en telefonsamtale i løpet av de neste dagene.

Da jeg våknet hadde jeg også ikke bare fått en ‘like’ på bildet av meg kledd som Queen Serenity. Mamo-chan hadde også delt bildet på sin profil med teksten «Sailor Moon is Real».

En interessant detalj er at jeg i 2016, da jeg himmelspratt i noen korte og hektiske måneder, hadde delt et annet bilde av meg selv på facebook, med teksten «Beth is Real». Jeg antar ‘Beth’ er kort for ‘Elizabeth’ – som betyr ‘Guds løfter’. Isabel, som er mitt egentlige mellomnavn, har/har hatt samme betydning som ‘Elizabeth’. Men sist jeg sjekket var betydningen endret. Nå betyr det visst ‘Gud er fullkommen’. Joda.

Men hvorfor sier Mamo-chan at Månen er ond? Jeg må spørre ham… Han sier han ikke vet hvorfor han sa det i drømmen. Jeg antar jeg får spørre Gud istedet. Luna?

Hehehe, jeg liker at du henvender deg til en katt når du snakker til meg :p

Kan du kaste litt lys over dette?

Det handler om hvordan Onde Makter har gjort Kvinnen om til noe som skal fryktes/latterliggjøres/undertrykkes. Hvordan Månen på alle måter representerer Kvinnen – og det Gudommelige Kvinnelige. Du og jeg vet at Kvinnen er *det mest guddommelige Gud har skapt*. At forklaringen på hvorfor jeg skapte Adam først, og Eva etterpå, er fordi jeg trengte to forsøk på å fremkalle det fullkomne :)

Så søt du er :)

Ja, du vet ;)

Det var alt?

Ja, Usagi. Nå får du gå og gjøre deg selv fullkommen og perfekt. Med andre ord – gå og ta en dusj, barber leggene, fiks øyebrynene, ta på deg et flott antrekk og gjør det du vet jeg liker at du gjør med håret. Så skal du få se at store og viktige ting skjer i kjølvannet av denne teksten.

Det har du igrunn alltid sagt, men på mange måter tror jeg deg mer nå.

Det var alt!

Usagi, Mamoru og Luna

Ps: Mamo-chan svarte meg forresten på spørsmålet med en ganske klok og viktig sannhet. At Månen er en refleksjon av Solen. Mamo har tidligere kommentert på denne tegningen på min Instagram med ordene Happy SunJoda.