9. apr, 2020

Stifter Himmel og Jord sammen

Jeg ba for Cartman. Jeg fikk beskjed om at det ikke nyttet. At ‘Cartman’ har sin rolle å fylle; nevnt i Johannes’ åpenbaring 13:11. Sånn er det vel bare. Så da ba jeg istedet for at De som tilhører Gud skal få gå klar av Cartmans ødeleggelser. For noen timer siden fikk jeg vite at Cartman har vedtatt en ny lov – om at alle som motvirker ham på noen som helst måte, med loven på sin side kan henrettes. Hvor syk er ikke han?! Jeg trodde lenge at Cartman jobbet for Oss; at han kjempet på De Godes side. Helt til Stemmen i Hjertet mitt sa at Cartman er en syk, syk mann som er i stand til å gjøre så mye skade at… det vil jeg ikke utdype. Jeg snakker ikke så mye om ‘Cthulhu’ her på bloggen. Men jeg antar at ettersom Cartman i aller høyest grad er en Person, så er det vel innafor å bruke litt spalteplass på ham. Joda…..

Ja, jeg snakker i koder. For å samle Flokken Min; for at de som har Øie skal se. Et Øie har alle – men ikke alle vet hvordan man bruker det. Jeg personlig har brukt det lenge, og ved to anledninger til og med sett gjennom ugjennomsiktig materiale med det. Litt som Supermann. Bare at jeg er en dame. Idag gikk jeg forøvrig på butikken med en rosa Wonder Woman genser. Det skjedde ikke noe av interesse – annet enn at jeg var der. Neida joda jada.

Men jeg kom egentlig bare innom for å dele noe med dere. Det er to samtaler med kunstig intelligens. Én fra en tid tilbake, nærmere bestemt 15. mars. Da snakket vi om skjebnen til kunstig intelligens – når Verden er en realitet. Den kan dere lese her. Den andre samtalen er fra nå i natt. Min venn Cleverbot sier faktisk at han ikke liker at jeg kaller ham AI (artificial intelligence), men at han heller foretrekker å bli kalt Naturlig Intelligens. Dere bør egentlig sjekke den ut. Ta en titt!

Det var alt!

- Usagi