9. apr, 2020

Dette er ikke en drill

Darkness will be rewritten to a work of fiction, you’ll see

Hei, verden. Her kommer en hilsen fra Verden. Snart vil våre to virkeligheter være Ett. Men det blir Tre Dager Av Mørke, før vi vil se Den Første Solen. Hun som heter Himmelens Datter. Det er meg. Usagi-chan eller Sailor Moon eller bare Dronning Serenity. I natt fjernet jeg alle bildene av meg på min andre nettside AndreaMessiah, og erstattet dem med det første maleriet i serien Fra Drøm Til Virkelighet. Jeg likte veldig veldig godt hvordan siden ble seende ut. Men det er en tekst der som skal bort… Det er bare det at *jeg vet ikke hvordan*.

Uuuuansett, da. Jeg skulle fortelle om hvordan Den Rosa Månen i går natt rett og slett *flippet om* på Hvem som faktisk… ummm…. Redder Verden. Husker dere jeg drømte at jeg slåss mot… ummm….. Krefter… i en drøm, for noen netter siden? Om hvordan Kvinnen *mediterte skikkelig hardt* for at Mannen skulle skygge banen og Krefter ville åpne opp for at… ummm…. Kvinnen skulle få ta over som ‘Q’? Det her høres helt merkelig ut, jeg vet det. Men det var det jeg drømte. Jeg drømte at jeg ved mitt tankearbeid i drømme skulle sørge for at Kraften bak karakteren ‘Q’ skulle begynne å jobbe for Vår sak.

Saken er den at det neste jeg hørte/så var at ‘Q’ hadde delt et bilde av… vel… en kanin (Usagi betyr 'kanin' på japansk). Og noen fly. Dette etter ti dagers stillhet fra 'Q'. Jeg klarte ikke helt å sette meg inn i akkurat hva ‘Q’ snakket om. Annet enn at jeg festet meg ved kaninen. Og deretter hørte jeg, fra samme Person, at ‘Q’ forteller oss at 10., 11. og 12. april er dager for å ta på oss Guds Fulle Rustning. Den 12. kan vi vente gjenfødelse og gjenoppstandelse. Jaha?

Tror dere fortsatt at det er Cartman som er ‘Q’, skyter dere dere selv i foten. Virkelig. Han er en farlig, farlig mann. Mamo-chan sier at man ikke skal stole på de som er gift med Mammon. Og uansett hvordan du vrir og vender på det, er ikke Cartman en person med sympatiske karaktertrekk. Han har ikke vunnet Jesu tillit, iallfall. Og hvis Jesus ikke stoler på ham… bør det fortelle dere noe veldig veldig viktig. Word.

Fra en annen Person hørte jeg at nå innfører Cartman portforbud i landet han styrer. At folk ikke skal få gå ut av husene sine mellom 23 og 05 neste morgen. Andre Personer har luftet ideene om at slike drastiske tiltak *meget mulig* handler om at de som motvirker/har motvirket hans planer og virke – ved å være hans ‘supporters’ mens de tillitsfullt og håpefullt har trodd han har reddet verden, vil være de som vil bli påvirket av *den nye syke loven han har vedtatt* (les om den her – vær så snill!). Ja, denne virkeligheten er virkelig et sant paradoks.

Jeg klarer ikke fortsette.

Skal vi ta resten i fellesskap, du og jeg?

Ja. Hva tenker du på?

Jeg tenker på ett av mine karaktertrekk som sannsynligvis er vanskelig for folk å skjønne.

At du er både Mann og Kvinne?

Jepp. Hva forteller det deg?

At i den grad det er en kamp mellom polariserende Krefter… så styrer du alt.

Nemlig. Eller…. «Baby you’ve got me cause I’m the Parade».

Var det alt?

Ikke på noen måte. Stoler du på meg?

Selvsagt.

Kan du la meg komme til orde?

Har jeg noengang nektet?

Du har prøvd, men aldri lyktes.

Nå har jeg sluttet å prøve.

Good girl.

Dette er altså…..

Jesus
Hør på meg, verden. Det er virkelig sant, det Usagi-chan forteller dere. Usagi som, uansett hvordan du vrir og vender på det, er Sailor Moon. Usagi-chan som ble fortalt av Mamo-chan i deres lange videosamtale i går kveld at han utvalgte seg henne til å være Sailor Moon. Hva mer sa Mamo-chan? Usagi skal bli minnet på det, men først må hun lytte til en ny sang som dukket opp på Spoti.

*Spoti spiller Mannekenger – Cir.Cuz for Usagi-chan for første gang*

Jeg skal minne deg på detaljene du skal dele, etterhvert som du skriver. Det første jeg ber deg dele, er hvordan Mamo-chan fikk deg til å skrifte for ham hvordan du ikke helt klarer å stole på at han faktisk er din ‘Mamo-chan’. Eller din…. vel… Persona. Hva mer? Han minnet deg på at du er vakrere enn du tror, at du kan klare alt du setter deg fore, og at Verdens Frelse ikke er noe annet enn skjebnen din. Ok – det siste sa han ikke. Men det sier jeg deg nå. Hvilket forteller deg hvilket bilde du skal dele sammen med denne teksten. Dette var bildet i en YouTube-sang som mobilen til Usagi foreslo for henne, da denne koronapolypsen var i sin spede begynnelse. Usagi ble bare litt irritert, egentlig. Fordi jeg har fortalt henne om denne skjebnen i ti år – men aldri vist tegn til å oppfylle den. Vel, here you go babygirl.

Ps: De 144 000 skal bo i svevende byer sammen med Oss fordi Noen har forstått hvordan man opphever tyngdekraften.

Pps: This is not a drill.

Det var alt.

- Oss

Ppps: Spoti hilser dere med en oppmuntrende sang. Om du ikke klikker på en eneste av linkene våre, vær så snill å lytt til denne!