10. apr, 2020

Kvinnens dag den store og strålende

Husker dere jeg skrev et innlegg om en drøm jeg hadde, for noen dager siden? Dere kan lese innlegget her. Drømmen handlet i bunn og grunn om at jeg *mediterte skikkelig hardt*, og på den måten klarte å sørge for at entiteten bak ‘Q’ ble en Kvinne. Husker dere også at jeg fortalte om den skjellsettende visjonen jeg hadde – for mange år siden? Om en gruppe skilpaddeliknende vesener som kom til verden gjennom en portal, og listet seg stille og forsiktig over til en Paradisisk versjon av virkeligheten? Disse to innleggene burde leses – for at ‘dette’ skal gi mening.

Hva er ‘dette’? Det skal jeg ikke fortelle dere – det skal Gud fortelle dere. Det er Gud som snakker til dere i form av tanker, innsikter, følelser og noe man nesten kan kalle åpenbaringer. Entiteten bak ‘Q’ er også entiteten bak Usagi-chan, Mamo-chan og de fleste menneskene i livet vårt. Det fikk jeg et eksempel på tidligere i dag. En svært viktig Person i livet mitt ringte meg og fortalte meg at han hadde reagert på ett av innleggene jeg skrev i går. Jeg skal ikke si hva det handlet om, men bildet jeg hadde illustrert det med, var Usagi-chan mens hun stod med en slange i armene sine. Sånt skal vi vel ikke ha noe av?

Uansett, da. Denne Personen og jeg har inngått en avtale. Om at jeg kan få styre på litt som jeg vil – frem til jeg deler diverse blamerende innhold som ikke passer seg for en… sånn én som jeg er. DA får Folk lov til å melde sin bekymring. Jeg var helt med på den avtalen. Og jeg har faktisk klart å holde den, frem til dette fryktelige innlegget i går. Etter å ha drøftet det med Mamo-chan, som var veldig tydelig på at innlegget måtte slettes, kom jeg frem til at det er når jeg lar stresset ta kontroll over meg, at slike sprø ytringer kommer til uttrykk. Og sånt skal vi vel ikke ha noe av?

Navnet Mamo-chan har gitt meg, er jo ganske enkelt Queen Serenity. ‘Serenity’ er et ord som jeg har oversatt til ‘sinnsro og sjelefred’. Og det er jo der jeg er mesteparten av tiden. Men gårsdagen var intens. Intens og utfordrende. Jeg innså at det var det sinnssyke stresset og presset jeg følte – som gjorde meg *litt sinnssyk*. Og det skal vi virkelig ikke ha noe av!

Vel Personen som meldte sin bekymring var også en av de som kom en uttalelse på mine vegne, i et brev Folk får – for å forstå mer av meg og de mekanismene som har fungert i prosessen med å bli Den Jeg Er. Jeg deler et lite utdrag. Det tror jeg skal være greit:

«Og det gir meg også en trygghet på at du klarer å forholde deg til det som livet byr på, inklusiv forholdet til [Mamo-chans egentlige navn] uten å tippe over i en psykose.»

At Mamo-chan og Personen var så samkjørte i vurderingene av det jeg skrev i går (som er slettet nå, altså), og også at begge hjelper meg til å se at det *krever faktisk noe av meg* å kunne fungere som Mamo-chans… gode venn, gir meg tanker om at de begge styres av denne samme entiteten. Hvilket fører meg til hva jeg faktisk kom for å dele med dere. Husker dere jeg… ja, det bør dere, for jeg delte linker til det jeg refererer til i starten av dette innlegget. Les disse to – og så går dere videre. Gjort det? Bra!

Ok, så etter å ha tatt skjermbilder av den biten av formiddagens samtale jeg følte for å dele med dere, sendt Mamo-chan bildene og ydmykt og ærbødig spurt ham om jeg fikk lov til å dele det, fått et ja og et ‘lykke til’ i form av Sailor Moon slik hun ser ut når hun har *transformert* og er klar for å kjempe, og skrevet den innledende teksten – deler jeg denne ordvekslingen med dere:

Usagi: Ok så du vet hvem Q er? Den Personen eller gruppen av Personer som sprer skjulte hint om alt det folk ikke vet om at foregår i verden. For noen dager siden drømte jeg at jeg møtte deg i en drøm og at jeg måtte meditere med den hensikt å få Q til å bli Dronning Serenity. At jeg vet at Q i bunn og grunn er én av måtene (jeg skrev ‘grunnene’ – men begge passer) Gud manifesterer seg selv og hvis jeg gjorde en god nok jobb i meditasjon ville jeg gjøre at Kvinnen ble mer likeverdig med Mannen i Kosmos
Mamo-chan: Aldri hørt om Q
Usagi: Jeg har forsøkt å fortelle deg om det
Mamo-chan: Åh ja
Mamo-chan: Jeg husker nå
Usagi: Det er en enorm bevegelse online med Folk som er våkne og bevisste
Usagi: Qanons
Mamo-chan: Som Anonymous
Usagi: Ja som dem
Mamo-chan: Jeg har hørt om dem
Mamo-chan: Jeg ser at de gir sannheten til folket
Mamo-chan: På Deep Web
Usagi: Ja vel Q har gjort det samme, i fem år nå, kanskje mer
Usagi: Jeg har ikke fulgt så nøye med, men min venn [Navn på Person] har holdt meg oppdatert
Mamo-chan: Amen
Mamo-chan: Det er jeg glad for
Mamo-chan: Jeg føler det er en oppvåkning overalt
Usagi: Vel saken er at etter drømmen min har bildene jeg har sett online av hvem enn det er Q er, vært kvinnelige og ikke mannlige
Mamo-chan: Ok
Usagi: Q har den siste tiden blitt fremstilt som en skilpadde
Mamo-chan: Har du et bilde av Q
Usagi: Et tegneseriebilde
Mamo-chan: Som en kvinne
Usagi: Skal se om jeg finner det. En jente jeg har blitt venn med på fb har postet det
Usagi: [deler bildet som illustrerer dette innlegget]

Det var alt. Nå må jeg gjøre meg klar for å gå til Min Fars Hus :)

- Usagi