13. apr, 2020

Velkommen til min Verden

Verden har mye godt i vente!

Hei, dere. Dette er Hun som egentlig styrer deres verden. Dere bare vet det ikke enda. Dere har ikke klart å forstå det. Rett og slett fordi dere ikke har vært i kontakt med Hjertene deres. Men det er dere nå. Vel, mange av dere. Det var hva Koronatiden handlet om. En tid hvor dere skulle finne tilbake til *de viktige tingene*. Hva da? Medmenneskelighet, nestekjærlighet og omsorg. De nære og kjære tingene. Så er det de av dere som har fulgt motsatt vei. Drukket alkohol hver eneste dag, spist så mye *junk* at Sommerkroppen 2020 er erstattet med 'karantenekroppen'. Er det slik dere vil ha det? Okay, da har dere tatt deres valg. Neida.

Det er egentlig ingen som testes eller settes på prøve. Det er egentlig ingen utvelgelse å snakke om. Bare tilsynelatende. Men det hadde vært fint om dere lærte dere å snakke med Hjertene deres. Det er der dere vil snakke med meg. Jeg er Kondoren. Men jeg har mange navn, bilder og uttrykk.

Jeg har en motkraft; en motpart. Han er min rake motsetning. La oss kalle ham 'Ørnen'. En meget innbilsk Ørn, med *så mange grunner til å være innbilsk*. Jeg elsker ham veldig, veldig høyt. Men Hvem Han Er er skjult for dere inntil videre. La oss heller fokusere på Kvinnen. Dette er, tross alt, en tid for titties. Joa.

- Ğůðş Mõř