15. apr, 2020

Kvinnedagene

Har jeg fortalt om Drømmen jeg hadde for mange, mange år siden? Jeg har det, altså. Men jeg forteller om den igjen. Fordi den svarer til noe som skjer i dag. Hva da? Jeg og Mamo-chan har snakket mye om ‘kvinnedagene mine’. Jeg har tenkt at dette utelukkende har handlet om det som gjør kvinner til kvinner, selve tegnet på kvinnelighet. Mamo-chan har på mange måter fortalt meg at på ‘kvinnedagene’ vil Kristuskraften være *dobbelt kvinnelig*. Forstå det, den som kan. Jeg skal fortelle om Drømmen, altså. Men først skal jeg dele hva jeg har brukt et par timer på nå.

*Spoti begynner å spille Do It Like A Duck*

Jeg har en god venn hvis navn står ett eller annet sted i mine nedtegnelser fra Denne Dagen. Denne vennen skriver dikt. Veldig, veldig kanaliserte dikt. Det betyr at det er Gud som forteller min venn hva han skal skrive – og så skriver han det. Han belyser ganske mange vanskelige spørsmål på denne måten. Diktet jeg følte for å dele med dere, finner dere her. Jeg fikk til og med lov til å skrive diktet med mine farger. Med min foretrukne bakgrunn. Ja, og jeg fikk lov til å gjøre Hovedpersonen om til en Kvinne. Min venn sprader forøvrig rundt på en øy ikke så langt herfra og er.. vel.. messias.

(Jeg kan skrive det ordet når det handler om Noen Andre)

Hva annet har jeg gjort idag? Jeg gjorde noe dumt. Sier hun, slik hun alltid gjør, når hun har nettshoppet. Jeg bestilte denne herligheten av en genser. Jeg bestilte den i mine farger – og i andre farger til de dagene jeg ikke føler for å lyse opp verden med Blått og Rosa. Jaha?

Saken er den at jeg ville bestille en til meg og en til min Bro. Det føltes veldig riktig at vi Begge skulle ha en slik. Men Bro er ikke den som går rundt og utbasunerer at han er… vel… joda. Så da bestilte jeg heller to til meg – siden jeg er av typen som vil at *absolutt alle* skal vite Hvem Jeg Er. Jada.

Ja, og jeg har skrevet en tekst som er publisert på den engelske nettsiden min. Jeg husker ikke helt hva den handlet om, men jeg tror det var snakk om at Vinteren er på vei. Jada.

Planen for dagen var jo *egentlig* å begynne på Bildet. Altså maleriet som skal vise Kvinnekraftens to sider. Moren og den Prostituerte. Men så langt kom jeg ikke. ‘Kvinnekraften’ ville ha meg til å gjøre Andre Ting. Viktige ting. Ting av ytterste nødvendighet for å etablere Kvinnen som Denne Verdens Rettmessige Herskerinne. ‘Kvinnen’ jeg har stående oppå høyttaleren min danser litt, egentlig. Noen ganger står hun vendt med ansiktet mot meg, andre ganger med ansiktet vendt mot vinduet som dekker hele den ene siden av Stuen min. Akkurat nå er hun vendt mot Bildet jeg fikk malt på bestilling i anledning Bryllupet. Vel, ‘Bryllupet’ som manglet en fysisk Brudgom. Det må vi se å få gjort noe med.

(Grunnen til at Kvinnen flytter på seg, er fordi høyttaleren er ganske kraftig og lager store vibrasjoner – både fysisk og metafysisk. For noen dager siden delte jeg i historien min på facebook at dere egentlig burde skru av nyhetene og skru på musikken!!!!)

Det har skjedd noe annet av stor betydning i dag, også. Men det har jeg allerede skrevet om på min engelske nettside, så vi får si at det holder å nevnes én gang. Noe jeg derimot ikke nevnte, da jeg skrev om det, var at jeg gjorde det samme for Mamo-chan, som han gjorde for meg. Jeg vet ikke om det har så stor betydning, igrunn. Men det handler nok om at jeg ikke er helt fortrolig med Kvinnekraften og hvor stor makt den har.

Husker dere da jeg var 28 og Jomfru Maria tok kontakt med meg og sa at jeg burde lage et nettverk av nettsider så hun kunne snakke til dere? Nei, selvsagt husker dere ikke det – for jeg har ikke fortalt dere om det før. Men det var altså det hun sa, helt i starten da vi fikk en eller annen form for relasjon. Jeg var egentlig livredd for Maria. Fordi jeg var preget av protestantisk tenking og ikke helt innså at Kvinnen burde ha en *vel så stor* betydning som det Mannen har – i enhver religion. Ja og så trodde jeg hun var sint på meg fordi jeg hadde vært Katolikk ganske lenge, men ignorert henne fullstendig likevel. Det kan også ha handlet om en eller annen form for *frykt for svigermor*. Er ikke det ganske vanlig?

Jeg er ikke spesielt redd for henne, sånn som ting er nå. Hun har manifestert seg i Noe jeg er veldig fortrolig med. Men der går grensen for hvor blamerende og blasfemisk og uskikkelig denne Jenta kan være. Det var med andre ord alt, iallfall for nå. Jo, forresten. Jeg må jo fortelle om Drømmen.

For mange, mange år siden drømte jeg at jeg var i et hus eller en leilighet full av spennende baderom. Ja, faktisk. Av en eller annen grunn har jeg gjentakende drømmer om ulike versjoner av baderom. Mange boblebad og jacuzzier og stilige løsninger for *hvordan man kan bli ren*. I denne Drømmen utforsket jeg disse badene, før jeg etterhvert havnet i samtale med en Person jeg kjenner. En Person med mye sjel. Jeg husker ikke hva vi snakket om. Frem til det plutselig var Jesus som snakket gjennom Personen. Vedkommende sa: «Folket kommer til å elske deg. En Prinsesse som kommer fra Månen». Jeg svarte Personen og sa: «Neinei, jojo, jaja». Og så var ‘kvinnedagene’ en realitet.

- Usagi