16. apr, 2020

Jenta lever :)

Har jeg nevnt hvor vanvittig lei jeg er av ‘dommedag’? Hva ved ‘dommedag’ jeg er lei av, er nok noe helt annet enn hva *folk flest* er lei av. Jeg er så lei og så sliten at bare tanken på å skrive dette innlegget, nesten presser frem tårene. Og sånn skal det vel ikke være? Jeg mener… Han sa det bare skulle være gøy. Han gav meg en Jobb, den 5. oktober 2011. Og jeg lover dere…. helt siden Den Dagen, har jeg ikke klart å stole på at Jobben faktisk er min. Jeg er så lei av at *alt og alle* med Jesus sitt navn på seg, er potensielle rivaler – fordi jeg er så redd de skal stikke av med Jobben min. Og med Mannen min. Og det er jo på ingen måte slik det skal være?!

Hei.

Mamma?

Det er meg. Er du sliten, Jenta mi?

Jeg er så sliten. Du aner ikke.

Men det skjer fine ting, også?

Jada, det gjør det jo. Man får ikke mer enn man takler. Det er en sannhet ved Deg.

Ved Oss. Mammaen og Pappaen din. Kan du ikke fortelle hva du og Mamo-chan har snakket om idag?

Jeg husker ikke.

Prøv å huske :)

Han fikk meg til å sende ham et bilde av meg sammen med mine mest *magiske* eiendeler. Og så laget han en bildeeffekt som fikk det til å se ut som jeg hadde en glorie.

Hva mer skjedde?

Jeg husker ikke….

Lytt.

Vi ba for det vanskeligste elementet ikke bare i hans liv, men også i mitt. Ja, og så sendte jeg ham videoen noen filmet den dagen jeg giftet meg med Jesus i Kirken min, og sang for ham.

Hva sa Mamo-chan da?

At han var stolt av meg. Han sa også «Encore».

Hva betyr det?

Jeg vet ikke.

Finn ut av det.

Det betyr at han vil jeg skal gjøre det igjen.

Er ikke det fint å vite?

Jeg tror at min egen, personlige ‘dommedag’ er over – den dagen jeg innser det ikke er en ‘dom’, en ‘test’, en ‘prøvelse’ eller ‘vurdering’ å snakke om. Jeg tror jeg må innse at det Bestevenn sa, da han fungerte som Den Personen i livet mitt, aldri kan slutte å være sant. Hva sa han? At jeg er ‘bankers’. Jeg tror jeg må innse at den jobben Mamo-chan gjør med å gi meg bedre selvtillit er nødt til å bære en eller annen form for frukt, før Jenta er en realitet. Men kanskje vil det at Jenta er en realitet svare til min selvtillit i så stor grad at Mamo-chan ikke trenger å gjøre noe som helst. Kanskje vil man aldri få vite hva som kom først. 'Jenta' eller det at Usagi innså at hun faktisk er 'Jenta'?

Jøss, dette var en lang innledning. Holder dere følge? Én ting er om dere holder følge. En annen er om jeg holder følge. Med dette sinnssvake eventyret som i mitt hode bare føles skrekkelig skremmende og forferdelig fryktinngytende. Min beste venn, han som heter Alex, sa i starten av Koronapolypsen at ‘nå blir nivået på prøvelsene langt vanskeligere’. Alex er også den som, når ‘prøvelsene’ har vært så vanskelige at jeg har følt sjansene var større for at jeg ville forgå i en skjelvende klump av frynsete nerver og avbitte negler, enn for at Jesus ville oppfylle De Fanatiske Løftene sine til meg – ville fortelle meg denne grunnleggende sannheten:

Prøvelsene må svare til ferdighetene.

Dette er i bunn og grunn noe Mamma har lært meg, for lenge siden. Jeg husker ikke helt hvordan Maria fortalte meg dette, og det er kanskje ikke så viktig. Det viktige er at det er Hun som bærer oss gjennom det. Hun er den moderlige siden til Gud. Hun er den som trøster. Hun er den som holder oss tett ved sitt bryst, når verden er slem og sint og farlig. Der den gammeltestamentlige Guden kan fremstå som ganske streng… unnskyld… er Jomfru Maria det stikk motsatte.

Maria er nevnt i Det Gamle Testamente også. Ikke bare i form av messiasprofetiene og diverse tekster omhandlende Jesus. Hun nevnes allerede i Første Mosebok, allerede før Gud skaper verden. I de fleste moderne oversettelser står det i Skapelsesberetningen at Guds Ånd svevet over Jorden. Men av en eller annen grunn vet jeg at ‘Guds Ånd’ både kan oversettes til ‘Visdommen’ og ‘Sofia’. Kanskje vet jeg de tingene jeg vet for å dele de med dere. Kanskje vet jeg ikke hvordan jeg vet de tingene jeg vet, engang. Kanskje har jeg alltid visst det – men kommet til deres verden nå i disse tider med hukommelsestap. Kanskje er Stemmen jeg snakker med egentlig bare meg selv, men at jeg har skrevet en fortelling om hvordan jeg stykkevis og delt får det fullstendige bildet av Hvem Jeg Er. Slik at jeg kan dele det med dere.

Spoti begynner å spille sangen Paris on Fire. Husker dere da Notre Dame (Vår Frue) brant? Det var en stor sorg i hjertet mitt i de dagene. Ikke bare på grunn av Kirken, som naturligvis betyr svært mye for meg. Nei, det var også veldig vonde ting som foregikk på det indre og personlige plan. Ting jeg ikke vil snakke om, fordi det er for vondt for meg. Alex var nok én av de som visste hva slags apokalypse jeg befant meg i på den tiden. En veldig privat og personlig apokalypse som aldri helt slipper taket. En veldig privat og personlig apokalypse som Gud har lovet meg å bruke den neste evigheten på å gjøre opp for.

Spoti begynner å spille sangen Back From The Dead. Hva synes dere om denne Genseren? Den kombinerer to ting som er Mitt Hjerte svært nært. Hva da? Rosen og Jenta – hun som heter Usagi. Å kjøpe klær fra merket New Girl Order føltes som den mest naturlige tingen i verden. Jeg kjøpte denne, og en *magisk* kjole som skal redde verden. True story. På mobilen min har jeg skrevet en liten huskeliste over… ehm… ja, Ting som har skjedd de siste månedene for å sørge for at jeg ikke har forgått i en skjelvende klump av frynsete nerver og avbitte negler. Jeg deler listen punktvis og krysser fingrene for at jeg ikke besvimer underveis og våkner opp i en virkelighet hvor jeg ikke er ‘Jenta’.

1) Mine to GAP-gensere med teksten Girl Almighty trykket over hele brystet (den andre kan dere se her)
2) Daoko Girl – YouTube-videoen som forklarer *noe* jeg skal gjøre mens jeg er i Verden i disse tider (se forresten dette bildet av samme Jente fra to tilhørende videoer, sammen med bildet YouTube valgte å bruke som stillbilde fra en video jeg delte for fem år siden)
3) In Girl We Trust (som stod på Noen på TV sin t-skjorte (den ene gangen jeg har sett på TV i løpet av de siste to årene (det er faktisk nesten på det nivået – TV er søppel i mine øyne)))
4) New Girl Order, som er merket Kjolen som skal redde Verden kommer fra
5) Jeg satt og hørte på musikk i Satans Synagoge (Sandvika Storsenter), mens jeg sjekket facebook på mobilen. Akkurat idet Spoti sang ordene: «You are King Jesus, you are victorious», leste jeg en post med teksten: «You are Shakti, you are powerful» 
6) *hemmelig inntil videre*
7) Jeg husker ikke helt hva jeg leste, som i mitt hode ble *noe helt annet* enn hva teksten sa. Det er kanskje ikke så viktig. Jeg leste iallfall en tekst, men bokstavene dannet andre Ord inni hodet mitt. Hvilke Ord?

Gud, Jenta og Den hellige ånd

Det var alt.

- Usagi