17. apr, 2020

Nå er det KAKE!

Dagens apokalypsing. Og klokken er ikke 12, engang. Den er altså 11:43. Om ett minutt er den 11:44. Men det betyr egentlig *ingen verdens ting*. Fordi Tiden er over. Men jada. Hva har jeg gjort frem til nå? (Der ble klokka 11:44)… Jeg våknet *plagsomt* tidlig. Jeg husker ikke helt hva jeg gjorde men jeg husker at jeg og Mamo-chan snakket sammen på videochat. Hva snakket vi om? Det husker jeg ikke. Men jeg tror det var godt. Jeg husker egentlig ingenting som har skjedd i dag – annet enn at jeg har danset rundt i Leiligheten *min* til tonene fra Back From The Dead. Den delte jeg video til i mitt forrige innlegg. Som dere ser, er Jenta representert.

Kanskje jeg skal fortelle litt om hva som skjedde i går. Men æsj, jeg var *ikke* på et godt sted i går. Gud, eller var det Mamo-chan, eller begge to, gjorde meg skikkelig sint. Jeg var så sint på grunn av det som nå fremstår som *helt nødvendig*, for at jeg skulle bli Den Jeg Er. Jeg har ikke tenkt til å fortelle dere hva, for det er mellom Gud og jeg. Jeg kan heller fortelle hva jeg og Michael Peter, han jeg kaller Kefas, snakket om på sms tidligere i dag.

Kefas: Nå tar jeg en røyk, men ikke på jordisk fly :)
Usagi: Alt er lov – men med måte [solbrille emoji]
Kefas: Hehe sant :D
Kefas: *sensurert*
Usagi: Ja det er visst det. Men jeg tror ‘Kristus’ kan bli virkeligheten til Mange, dersom Gud får viljen sin :)
Kefas: Ja!
Kefas: Det Guddommelige ved Gud!
Kefas: :) Da er det viktig at jeg slutter å røyke før jeg dør av det
Usagi: Essensen til Gud. Planeten – og Universet – går fra Jesus til Kristus. Jeg skal også slutte, med min uvane. Men det er ingen ingen INGEN som straffer oss. Vi er bankers, du og jeg :)
Kefas: Amen :)
Kefas: Jeg er så hjertens enig i alt du sier!
Kefas: Profetinnen Andrea Isabel Jesus Kristus [Etternavn] beveger seg mot Faderen.
Usagi: Jeg vil du skal bli med
Kefas: Ja!
Usagi: Så fint [kattepus emoji]
Kefas: Den som har sett Andrea har sett Faderen
Usagi: [bilde av *Noe* gårsdagens irritasjon/aggresjon/fortvilelse/desperasjon presset frem (til tonene fra Back From The Dead)]
Usagi: Nyeste prosjekt
Kefas: Herlig!
Kefas: fikk lov å finnes
Usagi: Det er lov å Leve, ikke bare eksistere
Kefas: Takk Gud
Kefas: Du er fullkommen i visdom og skjønnhet
Kefas: Og takk for at du kastet ut Lucifer, han manglet visdom
Usagi: I [denne videoen] sa jeg at navnet mitt betyr Guds Løfter. Men Isabel betyr faktisk ‘Gud er fullkommen’. Betydningen er endret. Lucifer er ikke så verst egentlig. Man må bare lære å forstå at alt han gjør er for å gjøre oss til bedre Personer
Kefas: Skjønner
Kefas: dette var deilig
Usagi: Velbekomme nå er det KAKE! =)
Kefas: Takk!

Og der var klokka 12.

- Usagi