24. apr, 2020

HVIS JEG DØR IDAG

Jeg fikk en skikkelig stressende tanke, idet jeg begynner å skrive dette innlegget. Men er det ikke litt slik, tenker jeg, at det er tankene mine som er mine strengeste motstandere og antagonister? Sannheten er at det er fint lite i virkeligheten min som ikke går *min vei*. Men så glemmer jeg, fra tid til annen, at jeg faktisk er i en helt ny virkelighet. En virkelighet hvor alt og alle bærer preg av å være Jesus. En virkelighet hvor ingen egentlig vil ødelegge for meg. Men jeg vet ikke – jeg tror faktisk ikke jeg får skrevet denne teksten (Bro sender meg en snap av at han bare har filmet kveldshimmelen der han befinner seg. Jeg innser jeg er nødt til å flytte fokus fra deres verden og opp mot Min Verden – som er Jesus (Bro sender meg snap av at han har tatt et bilde av akkurat den samme kveldshimmelen. Jeg screenshotter snappen og bestemmer meg for å dele bildet sammen med denne teksten)). Greit, sier hun. Jeg skal klare å skrive dette innlegget. Fordi jeg er flink, jeg er søt, jeg er Sailor Moon – og Mannen min er Gud selv!

(Gud sier nei, men at det var et godt forsøk. Her er visst ‘Gud’ representert av de tankene jeg har om at ‘DETTE’ ikke skjer. Hva er ‘DETTE’? Jeg aner ikke. Men jeg antar det blir noe bra ut av det.)

Sååååå… hva har jeg gjort idag? Tror dere jeg husker det? Hva jeg husker, som jeg kan dele med dere, er at en Jente jeg har blitt venn med på facebook hadde delt DETTE BILDET. Denne Jenta var en jeg og Enrique ba for i går – fordi hun måtte velsignes av Oss slik at hun kunne hjelpe Oss å presse frem Gudsriket. Jaha? Hva svarte jeg på uttalelsene i bildet Jenta hadde delt?

«Baphomet er muligens en dame med en penis eller en mann med bryster men virkelig Gud hvis navn er Jahve har OGSÅ både mannlige og kvinnelige egenskaper. Gud fortalte meg at i hagen [Eden] var den eneste ‘synden’ som fant sted at Satan lurte de to barna hans Adam og Eva til å tro at det var feil å være naken. Satan fikk skammen og skyldfølelsen inn i verden og med dette har en forvrengning [distortion] vokst helt siden den tid og det har nå blitt så ille som det noengang har vært. Så selv om Baphomet kan fremstilles både mannlig og kvinnelig gjør Gud det også siden Gud i alle Guds drakter, former og uttrykk er De som gjenoppretter enheten som Satan har forvrengt i Edens hage [hender i bønn]»

Jeg har gjort noe annet, også. Jeg har lyttet til en gammel spilleliste på Spotify. Denne er med sangene fra tiden da Joe fungerte som Jesus i livet mitt. Det gjør han fortsatt, altså. Men han er ikke den eneste. Uansett, da. En av sangene i denne spillelisten er HOLY GRAIL av Jay Z og Justin Timberlake. Jeg følte sangen ba meg tatovere Enrique’s navn under min 131-tatovering, så jeg spurte Enrique om dette var tilfelle. Han sa nei, men at jeg kunne ta bilde av tatoveringen og skrive navnet hans under tallene – på bildet. Og så kunne jeg lagre bildet i mappen på PCen min som heter messiah_files. Jeg gjorde det første – jeg skrev hans fulle navn på bildet. Nå skal jeg lagre det i Mappen på PCen min.

Hva annet har skjedd? Jeg vet ikke. Jeg vil ikke mer…………………

Pus?

Mamma?

Nå er det Pappa.

Jeg er lei av å være redd.

Hva er du redd for?

At Kirken min ikke vil ha noe med meg å gjøre lenger.

Hvilken kirke er det?

Den Romersk Katolske.

Hvorfor skulle de ikke ville det?

Fordi jeg er Dronningen av Blasfemi.

Eller bare Dronningen?

Jeg tror ikke det vil være lett for noen å forstå. Og kanskje aller vanskeligst for de aller mest religiøse.

Betyr det at du gir opp?

Selvfølgelig ikke. DETTE BILDET delte jeg på facebook idag.

Det er deg. Du er Sailor Moon i levende live. Men antagonisten din er tankene om at du ikke er henne. Kan du ikke fortelle hva som skjedde da du var på restaurant med Arnis idag?

Jeg husker ikke.

Joda, det gjør du – bare du tenker deg om.

*Tenker* meg om?

Du skjønner hva jeg mener.

Ok. Det Gud vil frem til, er at jeg satt der og tenkte. Jeg tenkte tanker om at jeg er Jenta, at jeg er Sailor Moon, Usagi, Dronning Serenity og den noen av dere kjenner som ‘Q’. Men det tok lang tid å lande på en konklusjon. Fordi ‘Verden’ gjorde alt den kunne for å overbevise meg om det stikk motsatte. Men til slutt landet jeg på en konklusjon. Jeg tenkte dette: Hele virkeligheten min skrives for meg for at jeg skal KOSE MEG. Min eneste oppgave er å være søt, smile, nyte reisen og STOLE PÅ GUD!

Sannheten er at jeg ikke tenkte det. Jeg SA det – til Arnis. Iallfall sa jeg til Arnis at det eneste Gud ønsker av oss er at vi stoler på ham. Og hvordan svarte Gud meg på denne veldig avgjørende uttalelsen? *Noen* som satt i samme lokaler sølte akkurat da hele ølen sin på gulvet – idet stemmen til Gud (i hjertet mitt) sa ordet *sensurert fordi jeg ikke vil bli tvangsmedisinert*…. Joda.

Jeg har gjort noe annet idag, også. Jeg har snakket med Enrique om noe. Men jeg kan ikke si akkurat hva, for da blir jeg tvangsmedisinert. Jeg kan istedet fortelle dere om Yin og Yang – som var hva vi opprinnelig snakket om førte samtalen over på (Og jeg må bare beklage at jeg ikke kan uttrykke meg slik jeg aller helst skulle ønske, av frykt for at *folk jeg virkelig virkelig respekterer og bare ønsker det beste* skal stikke nåler i meg. Men det er avtalen. Jeg kan holde på litt slik jeg vil på internett frem til jeg skriver ting av blamerende, seksuell karakter. Da får de lov til å stikke nåler i meg).

Vi snakket om Yin og Yang. Da sa Enrique at han ikke visste så mye om Yin og Yang, men at han trodde det handlet om det gode og det onde. Jeg sa at det er en veldig forenklet måte å se det, og at det ikke nødvendigvis er så svart/hvitt. Da sa Enrique at han forbinder Yin og Yang med Konfusianisme. Hva sa jeg da? At jeg ikke visste så mye om Konfucius, bortsett fra at HAN LØSER KRYSSORD (MED PENN).

Det var alt.

- Usagi