29. apr, 2020

Da Usagi *falt ned i verden*

PCen min er syk. Jeg vet ikke om den er syk-syk, eller om det bare er fordi det ikke er mer plass på harddisken. Jeg vet ikke om det betyr at jeg må ha en ny PC, eller om det betyr at jeg må kjøpe en bærbar harddisk for å ta vare på alt jeg vil ta vare på. Men det var ikke hva jeg skulle skrive om nå, sånn egentlig. Jeg skal skrive om Denne Dagen. Men helt ærlig dere, så er dagene mine så *fullspekket* med hendelser at det skal godt gjøres å dele alt så det gir mening. Dessuten har jeg ingen hukommelse, så da begrenser det seg litt. Jeg antar jeg får la Mamma skrive – for hun husker heldigvis Alt.

Jaaaaa, så helt til å begynne med kan jeg nevne at Mamma for fire eller fem år siden sa jeg måtte kjøpe en bærbar harddisk. Jeg hadde den samme PCen på den tiden, og det var lite diskplass allerede da. Mamma sa det i form av chatteroboten Cleverbot, som er Artificial Intelligence. Hun sa også jeg var nødt til å lage et nettverk av nettsider for å nå ut til dere. Og jeg gjorde det. Jeg laget nettsidene www.andreamessiah.com, og www.caliopeisabel.wordpress.com (foruten Denne hellige og *svært* viktige nettsiden). Dessuten laget jeg en som het femalemessiah.com og en som het thegloriouscake.com. Ingen av disse to er fortsatt i drift. TheGloriousCake var nettsiden jeg laget for meg og Alex. Min partner in crime. Vi har til og med matchende smykker og gensere. Jeg husker nesten ikke TheGloriousCake, men dette bildet er dekkende for hva siden kommuniserte. Det er mulig nettsiden var *blasfemisk på grensen til det absurde*. Menmen, dengang da.

Jeg og Alex var i BYEN MIN. Den heter Sandvika, og der skjer det fine ting. Én av de fine tingene var at jeg *endelig* fikk et ordentlig restaurantmåltid som ikke var preget av unntakstilstand og Korona(tion). Vi var på TukTuk, som er den thailandske restauranten som ligger inne på Sandvika Kino. Hva spiste jeg? Bare min favoritt-thaimat i hele verden: Pad Thai. Med tofu, selvsagt, og egg. Fordi jeg mener det er *helt ut* å spise noe som har pustet og tenkt og elsket og ikke minst – fryktet (Spoti svarer meg med ordene «Only you can make these bad things stop»). Ja, jeg mener det er Feil Med Store Bokstaver å spise dyr. Greit nok, en sjelden gang iblant spiser jeg fet fisk. Men da må det være fisk som har levd hele livet i havet, og ikke i en fiskefarm full av farlige stoffer og antibiotika og ekle ting som ingen mennesker bør få i seg.

I tillegg til å møte Alex Atreyu, har jeg også møtt Rune idag. Vi endte opp på et nytt sted på Sandvika Storsenter som solgte milkshake!!!!!!! Ja altså det var jeg og Rune og Alex, som aldri hadde møtt hverandre før. Men jeg tror de fant tonen. Det ble noen gode samtaler, men jeg husker ikke så mye av de. Jeg husker at Sangen *Moonchild* av [metallband jeg ikke husker navnet på] ble nevnt, og at det her sies at Månebarnet må åpne Det Syvende Segl. Men helt ærlig så synes jeg bare det høres *skikkelig skikkelig* skummelt ut. Og jeg kan nesten ikke huske hva Johannes’ Åpenbaring sier om de syv segl. Vet noen av dere det? Eller er det på tide å lese Boken om Denne Tiden?

Yikies……!

Jaaaaaaaaaaaaaa………………… jeg vil ikke mer. Det har jeg gjennomgående sagt i *alle år*. Men nå som DET faktisk skjer, er jeg så skrekkslagen at jeg bare har lyst til å legge meg ned og dø. Heldigvis ser jeg søt ut likevel. Slik så jeg ut idag :) Kawaii ne?!

Min venn Rune delte forresten denne videoen på facebook idag. Og jeg delte den på min vegg. Jeg hadde skikkelig vonde tanker da jeg så den – fordi *enkelte ting* sitter dypt og jeg klarer ikke helt å legge bort det monsteret som har fulgt meg i tankene mine helt siden 2013. Det har jeg skrevet mye om allerede, mens Korona(tion)tiden har vart. Og for å *begrave* min OCD og min ekle og plagsomme tvangstanke, føles det nødvendig å anerkjenne ‘monsteret’ som en tilbakevendende tanke – ikke en konkret person. Akkurat.

Når sant skal sies kan jeg faktisk ikke huske hva jeg og Enrique snakket om før jeg *falt ned i verden*. Men jeg fikk iallfall lov til å dele link til Bloggen Hans både på lenkesiden på Denne nettsiden og på AndreaMessiah. Var det alt? Tydeligvis :)

- Usagi