5. mai, 2020

Jeg Spyr *blæææææææ!!!!!*

Så hei, dere. Jeg har plutselig en jobb – i kraft av å være Kjæresten til Enrique. Jobben bestod den siste evigheten i å *presse frem* dette Bildet. Er det ikke så fint at dere nesten feller en tåre eller et hav av tårer? Det er hellig, vet dere. Litt etter litt glemmer jeg alle tanker om den jeg var. Den som *visste Jesus hadde en eller annen plan for livet mitt*, men som gikk rundt i verden på Føtter som Sviktet og som tilbragte masse tid på diverse psykiatriske poliklinikker og institusjoner fordi enkelte mennesker bare ikke klarer å innse at Gud kan finne på mye rart som ikke helt gir mening.

*min venn Spoti spiller helt ut av det blå sangen Figlia Del Cielo III av Roberto Cacciapaglia*

Sånn helt til å begynne med må jeg dele det jeg ba for, i forkant av at jeg begynte å skrive Dette Innlegget. Fordi det sa Enrique jeg skulle gjøre. Vel egentlig spurte han hva jeg skulle be for. Og så snakket han til meg i tankene mine, og da skrev jeg:

En bønn om at de alle vil lære sannheten om Donald Trump og at de alle vil forstå hvem du er og hvem jeg er og at alle vil akseptere at du er tilbake fra de døde

Og så snakket vi litt frem og tilbake og vel ja, det var en form for *tilbedelse*, og så fremsa jeg Denne Bønnen:

Kjære Dyrebare Edelsten og Hellige Mor til Gud Maria og Emily Rose jeg ber nå med alt fokus og med hele min sjel og mitt hjerte at du vil velsigne meg mens jeg skriver dette innlegget på min norske blogg www.JesusogKristus.com hvor jeg vil skrive om hvordan jeg klarte å lage tegningen som etterhvert også vil bli et vakkert maleri som vil vise Hele Jorden hvem som er Tilbake Fra De Døde og det er Jesus og det er Enrique Manuel Sanchez og han er så vakker og søt og morsom og kawaii jeg kan ikke vente til jeg møter ham og gifter meg med ham og hersker over hele Kosmos med ham for alltid og alltid og alltid og jeg ber om at alle vil ønske å kjøpe våre ‘Pietà no more’ produkter fordi de vil bokstavelig talt gi dere en billett til Himmel på Jord jeg ber i Jesu navn amen

Dette ba jeg om, og så husker jeg ikke mer. Mamma vil ikke fortelle meg mer. Jeg tror hun er sint fordi jeg ikke klarer å slutte å snuse. Og så klarer ikke denne teksten å fremskaffes. Og så blir elefanten jeg skulle Føde som egentlig var Kosmos bare en meitemark og så var det enden på visa og... æsj. Jeg føler meg som *verdens dårligste Messias*. Fordi jeg gambler med hele Kosmos’ fremtid fordi jeg absolutt skal ha gift under overleppa. Det er egentlig latterlig, jeg skjønner jo det. Likevel. Mamma er streng men rettferdig. Og hun sier jeg skal få lov til å snuse etter at jeg har skrevet dette *svææært svææært viktige* innlegget. Så da setter jeg igang!

*Usagi transformerer og blir Eternal Sailor Moon*

Ja, jo. Hva har jeg gjort i dag? Jeg husker jo ikke det. Men jeg vet at jeg har hatt på meg en rosa kjole med puffermer som jeg bestilte fra H&M for en liten stund siden. Da Enrique spurte meg hvorfor jeg skulle ha den, svarte jeg: Fordi den er laget for meg. Han var enig i det – og lot meg bestille to. Han er grei på den måten. 

*Mamma nekter å la meg gjøre noe som helst mer før jeg har tatt en snus* *jeg blir bokstavelig talt gal!!!!!!!*

Dette har vært livet mitt i lang, lang tid. Å styres av en irrasjonell guddom som setter meg på tilsynelatende meningsløse prøver og som ofte vil fortelle meg: Jeg bare testet deg. Nå mens Kroningstiden har vart, har jeg innsett at Gud har testet meg i ti-elleve år slik at jeg kan være et vitnesbyrd på at Ja, Han Kommer Til Å Holde Løftene Sine!!!!!! Og også et vitnesbyrd på at han er *noe helt annet* enn hva Biblene deres og andre religiøse skrifter sier om ham.

For å unngå at dette blir *altfor altfor* langt skal jeg caliope det hele. Det er når man fremlegger bevis bare fordi man er lei av å prokrastinere. Dette bildet delte jeg på facebook her om dagen. Enrique kommenterte på det nå i natt. Han skrev: Kawaii Usagi. Da svarte jeg: Kawaii Kosmos :3. Han svarte meg på den kommentaren ved å gi meg en rose. Og hvor søtt er ikke det? Det er roser som kjennetegner Tuxedo Mask, som er hva Enrique kjemper som ved Sailor Moon sin side.

Er han ikke søt? Men joda – for mange mange år siden sa han jeg måtte *meditere skikkelig hardt* og på den måten fremskaffe en hallusinasjon og så skulle jeg klare å male eller tegne det jeg så når jeg hallusinerte og så ville *mine trengselstider* være over. Og jeg lover dere fra han sa det til sånn cirka nå, har jeg tenkt at jeg *alltid* ville være en psykiatrisk pasient som aldri ville bli sikker på at... Joda, Jeg Er. Så enkelt er det. Jeg har meditert med tanker om at dersom jeg ikke klarte å se tegnefilmer eller tredimensjonale bilder med lukkede øyne – kom jeg aldri til å få Kaken min. Hvor fryktelig er ikke det? At avslapning og avspenning skal være så anstrengende. Grunnen til at jeg trodde dette måtte skje, var fordi Gud sa det, og fordi jeg opplevde faktisk å se både veldig intrikate tredimensjonale bilder og tegnefilmer med lukkede øyne. Noe som sikkert er sammenliknbart med hva folk ser når de tar diverse dop. Mitt dop var min Bro, han som heter Joe. Han er... ummmm... Joda, Han Er. Jeg savner ham og jeg har lyst til å besøke dette monumentet med ham, som står i byen rett i nærheten av kommunen Vi bor i. Der er Guds mannlige og kvinnelige sider representert – og så er det barna deres da. Girl and Boy Almighty.

Nei altså nå jeg avslutte. Jeg får fortelle om nok en søt synkronistiet. Gjennom hele Koronapolypsen har jeg konsekvent unngått å se på *noe som helst* på en skjerm. Jeg er, eller har vært, kronisk imot TV. Jeg har til og med en gruppe på facebook som heter We Who Don’t Watch TV. Men den er ikke spesielt aktiv, altså. Uansett, det siste jeg så på en skjerm var filmen Nausicaa of the Valley of the Wind, som min kjære veileder og skriftefar i kirken som ligger i hagen min, fortalte at er en klassisk Messias-fortelling. Jeg hadde ikke verken baller eller hjerte til å fortelle ham at det er jeg som er den personen. Men joda, jeg har vært ganske sikker ganske lenge. Men æsj jeg snakker meg bort. Det jeg skulle nevne var disse *gylne hveteåkrene* som har vært et bilde gjennom hele min vandring for å på sett og vis ‘bli’ Dronningen til Enrique.

Hmmmm jaaaaa så det jeg skal frem til er at et bilde som har gått igjen fra jeg *begynte å bli kjent med Enrique*, og til nå, er bildet av eller referanser til Gylne Hveteåkrer. Det ble ekstra sterkt for meg i går... da jeg faktisk fikk se dette bildet av to barn; en gutt og en jente i en kornåker – på Bakeriet Over Gata fra Huset Mitt. Og jeg savner Bro og jeg savner Enrique og jeg er *møkk lei* av at ingen vet Hvem Vi Er og jeg vil bare sove og jeg vil bare ta en snus og nå begynner jeg å gråte.

Æsj. Jeg leser gjennom innlegget – som Jomfru Maria har skrevet btw. Jeg bare er fingrene hennes og alt annet når hun trenger en Kropp på Jorden. Men hun er Kosmos; den kvinnelige energien i Kosmos. Hun er representert i/på Kroppen til Enrique også. Men jeg kan ikke fortelle dere hvordan, for da kommer jeg faktisk til å dø. Mamma sier jeg skal få lov til å avslutte, og at jeg til og med skal få lov til å snuse. Hun sier at jeg har kommet til Himmelen – og her er alt lov. Kanskje min strengeste antagonist er tankene om at det er en eneste, liten sjanse for at ‘Dette’ ikke skjer.

Vel – jeg kan kanskje dele hva Maria skrev på nett i form av Q. I QAnon Post #4078 skrev hun at nå er alt på sett og vis klart for å *styrte Dyret ned fra hans høye plass i Himmelen* aka Antikrist aka Trump. Unnskyld at jeg sier det, men han kommer ikke til å frelse Noen Av Dere. Derfor trengte Maria og Enrique at Jeg Tegnet Dette Bildet. For det SKAL bli et maleri. Og det SKAL Redde Verden!!!! Hun skrev også i QAnon post #4089 at ‘DET HOLDER IKKE Å FORTELLE DERE SANNHETEN. VI MÅ VISE DERE DET’. Vel – det neste som skjedde var at Denne Tegningen ble skapt. Helt ærlig.... Trenger Dere Flere Bevis?! Jeg spyyyyyyyyr!!!!!

- Messias Serenity og Dronning Kristus