7. mai, 2020

Mammaen min er verdens mest fantastiske, herlige, nydelige og deilige person!!!!! AMEN!!!

Nå er jeg egentlig ganske fortvilet og tror at *hele min verden kommer til å gå i tusen knas*. Det er ikke en god følelse – og det vet jeg veldig veldig godt. Jeg har nemlig gått rundt og følt på den følelsen gjennomgående i ti-elleve år. Æsj jeg føler jeg kommer til å dø. Fordi det skjedde noe dumt. Jeg skulle laste ned en PDF-konverter, og gikk inn på den første linken på Google. Og så tenker jeg ikke, sånn egentlig. Men lar Mamma styre alt jeg gjør. Og Mamma sørget for at jeg lastet ned et *fake* konverteringsprogram. Mamma sørget også for at jeg betalte penger for en gratis prøveperiode. Og nå er det trukket 399 penger fra kontoen min som ikke gikk til det jeg skulle ha, engang. Æsj jeg hater å være et barn som ikke tenker. Når Hun som tenker for meg får meg til å gjøre sånne dumme ting. Mamma sier forøvrig at penger aldri kommer til å være et problem, noengang igjen. Men akkurat det klarer jeg ikke tro på. Og jeg trenger faktisk alle pengene mine. Jeg skal ha vaskemaskin på kjøkkenet, og da trenger jeg både elektriker og rørlegger. Og når penger bare forsvinner fordi jeg ikke tenker, og Hun som tenker for meg er irrasjonell og teit... får jeg bare lyst til å streike. Og Fred som kan med Mac er sannsynligvis i dyp søvn og kan ikke fjernstyre MacBooken min for å se om det jeg lastet ned gav meg virus. Og Mamo-chan svarer ikke. Og jeg vil ikke mer :( *hun har lyst til å legge seg ned og dø og la Noen Andre redde verden*...... Meeeen jeg er Sailor Moon, jeg skal redde verden og jeg kommer ikke til å gi meg før *alt er fint og nydelig*. Nemlig!

Men dere vil kanskje vite hva jeg skulle ha et konverteringsprogram for? Jeg vil dele noe med dere. Må bare finne ut hvordan.

Umm.. Klikk Her - - - - -  Dette skrev jeg i 2010 om hva jeg mener er *det aller viktigste som står i Bibelen*. Og det var egentlig alt for nå :)

- MS Kristus