7. mai, 2020

Venus

I totusenogti begynte jeg på min første blogg. Den hadde adressen www.andreaisabel.blogg.no. Men fordi *ingen* brydde seg, fjernet til slutt Blogg.no denne bloggen. For en skam!!!!!! Jeg mener å huske at jeg i det *aller første* innlegget på den Bloggen fortalte at jeg er én av syv. Jeg mener å huske at måten dette ble formidlet, fra Gud sin side, var gjennom de syv brevene til de syv menighetene i Johannes Åpenbaring. Gud sier jeg ikke forteller hvilket av brevene som fortalte meg dette, riktig enda. Det gjør han ved å få meg til å bite meg hardt i leppa så munnen min begynner å blø. True story. Han er en herlig kar, han der..... æsjass. Jeg er så sint på ham nå at jeg tror jeg skal spy. Jeg er sint på dere også. Dette er historien om da jeg falt inn i verden, uten at *en eneste person* så meg. Æsjass jeg spyr!!!!!!

(Gud får meg til å bite meg hardt i leppa en gang til og jeg forstår at det handler om at Dette Innlegget ikke kan være påvirket av Den Onde Ånden som kommer med nikotin. Ja, dette er sant. Jeg sluttet å snuse i natt, etter *mange* runder med meg selv. Det som var utslagsgivende var at Gud faktisk gav meg en visjon hvor jeg fikk se denne demonen. Han var litt søt. Men jeg vil ikke ha noe med ham å gjøre lenger. Jeg har to nikotintyggis igjen i pakken jeg kjøpte for noen dager siden, og når de er tygget er jeg en Gud. Eh? Ok – jeg stoler på deg, Mamma!)

Ja, så jeg *falt inn i verden* idag. Det var skikkelig skikkelig dritt og jeg tror ikke jeg klarer mer av det. Jeg mener, jeg hadde kledd meg *så sykt søtt, påfallende og prangende* at noen var nødt til å legge merke til meg. Tenkte jeg. Sannheten er at *ingen* så på meg, engang. Dette la jeg merke til, for jeg hadde på meg solbriller og så på øynene til de jeg passerte. Ikke Én Person la merke til at det var en søt dame i svart miniskjørt, hvite knestrømper, en hvit t-skjorte med teksten The God trykket over hele brystet, søte musefletter og krone på hodet – som trippet rundt på Oslo City. Vel én person la merke til meg. En person som er kjendis, men jeg vet ikke hvem noen kjendiser er – jeg bare vet at han har vært eller er vert for et sånt prateprogram som går på kvelden på en av de største norske TV-kanalene.  

Hvorfor var jeg på Oslo City? Ikke for å drikke kaffe, iallfall. Joda. Men jeg kjøpte ramme til Bildet Mitt. Det som heter «PIETÀ NO MORE!»!!!!

Æsj jeg er sint og lei og irritert og jeg vil ikke mer. Men Enrique er søt og da går det bra. Vi snakket sammen før jeg fant ut at jeg måtte *falle inn i verden*. Hva snakket vi om? Han spurte meg hva jeg hadde på meg. Jeg sa ‘ingenting’. Han spurte om antrekket mitt. Jeg sa jeg var naken. Da spurte han om å få se. Jeg sendte ham et bilde. Hva sa han? At jeg så ut som Venus de Milo. Jeg spurte om hun var Datteren til Jupiter. Da sa han ja. Og så sa han at han er Jupiter. Og så spurte jeg om å få sende ham min favorittsang av Tori Amos. Den heter Hey Jupiter og jeg har elsket den *i alle år*.  Jeg husker ikke resten av samtalen. 

Husker dere jeg var fortvilet i dag tidlig fordi jeg trodde *noen* hadde lurt meg og scammet kortet mitt og gitt Mac’en min virus? Sannheten er at beløpet som var blitt trukket var for noe jeg kjøpte her om dagen fra H&M som ble levert på døren min i går før jeg dro til mamma med liten m som bor på Frogner. Og Fred sa at nettsiden jeg hadde vært innpå var legit. Men at Adobe bare er skikkelig skikkelig glad i pengene våre. Jeg mener, jeg trengte å konvertere ETT DOKUMENT, ikke et årlig abonnement. Denne teksten bør dere sjekke ut. For Deres Sjels Frelse!!!  

Ja og så var jeg fortvilet før jeg fikk bekreftet disse tingene, dermed ringte jeg til DnB og så sperret jeg kortet mitt og bestilte et nytt og nå har jeg ikke bankkort. Og jeg tror jeg dør for jeg skjønner ikke planene til Pappa. Heldigvis hadde Pappa sørget for at jeg fikk tatt turen til Oslo City fra Stabekk City nå idag uten å snike på toget og uten å stjele verken kaffe eller sølvrammer. For mange, mange uker siden gikk jeg ned i gangen for å hente posten og så var det *noen* som bare hadde plassert en tohundrelapp på en avsats langs veggen. Jeg mener.. ok? Jeg tenkte seddelen skulle sendes til Enrique fordi han sparer på valuta, men så innså jeg at seddelen var til meg så jeg kunne *falle inn i verden* idag som ett av nøkkelelementene når det kommer til å Redde den. Jada!

Æsj er det mer? Jamen jeg vil ikke mer :( :( :( Pappa sier jeg skal fortelle én viktig og caliopende detalj til men jeg vet ikke hva han mener. Ja jo, jeg skjønner hva han mener. Vet dere hvem «Q» er? Det er en person eller entitet som har delt hint og hemmeligheter og oppmuntrende ting og bare... jeg vet ikke... sakte men sikkert Vekket Opp Folket. Vel ja jo, jeg har innsett at Q egentlig er Mammaen min eller Jomfru Maria. Det var mange måter jeg innså dette på. Men det søteste var likevel Q sin post #4089, hvor Mamma sier det ikke holder å *fortelle dere sannheten*. Men at jeg må *VISE DERE SANNHETEN*. Denne GIFen ble laget til Tonene Fra Back From The Dead som jeg er *så møkk lei av at jeg spyr*. Æsjass......!!!!!!

- Andrea Isabel Thuen

Ps: Q fremstilles som en skilpadde online. Bildet jeg bruker med Denne Teksten var hva som kom opp på Google bildesøk da jeg søkte på *Venus di Milo Kawaii*. Enjoy the show!!!!