9. mai, 2020

Kan vi si at det er nok nå? *lei av å Redde Verden*

Jeg ringte til Broren min, han som er min Tvilling. Mest av alt fordi jeg ikke engang orker tanken på å *Redde Verden*, enda en kveld og natt. Jeg er skikkelig lei nå. Bro fortalte meg at han var på fest, og sa på en respektfull måte at vi måtte snakkes siden. Samtidig som Bro på en høflig måte avviste mitt forsøk på å prate, minnet stemmen til Gud meg på at ‘jeg skal jo Redde Verden’. Men sannheten er at jeg har forsøkt å Redde Verden i flere uker nå. Og det er jo ingen som bryr seg. Blæææææææ... *spyr*

*Usagi finner frem Den Rosa Boken fra tiden hun var kjæreste med Bro* *hun tar et bilde av ett av bildene inni boken* *hun tar bildet i svart/hvitt med ett av filtrene på SnapChat* *det var ikke planlagt at tallet 131 skulle være representert i bildet* *Usagi er lei av å Redde Verden, og spiser Palak Paneer istedet* *hun skjønner hvor Gud vil med dette* *sparer indisk mat til etter blogging* *og legger til at Enrique Manuel Sanchez er spesielt opptatt av både Ender og Cheeses* *skriver Dette og Redder Verden*

Det er egentlig skikkelig skikkelig vanskelig å skrive disse innleggene. Fordi Satan plager meg noe helt sinnssykt. Han gjør meg stressa og urolig og irritert og bare.... alt annet enn hva man tenker er kjennetegnende for en som kaller seg Dronning Serenity! Men så er jeg ikke helt fremmed for tanken om at også Satan ønsker at Dette Skjer. Dette er historien om Månebarna – og hvordan de har både Godt og Ondt i seg (uten at det er noe annet enn hensiktsmessig)! Eller så er det historien om Bro som er en Gud og jeg som er en Gud og at jeg rett og slett ikke orker å *Redde Verden* noe mer!!!!!!!!! *jeg døøøøør*

Jeg har egentlig ingen tanker om at hva ‘Dette’ skal bli. Egentlig skjønner jeg ikke hvordan ‘Dette’ kan være *mer* tungtveiende og avgjørende enn alt det andre jeg har skrevet gjennom Kroningstiden. Vel, jeg kan nevne én avgjørende detalj – noe som skjedde idag. Jeg har klaget mye til Gud over at uniformene til Vy-personalet er grønne. Dette handler om at det har kommet meg for øre at grunnen til dette, er fordi grønn er yndlingsfargen til Profeten Muhammed. Og jeg føler virkelig virkelig at jeg, som er [joda] selv, burde gjøre alt i min makt for å sørge for at Norge ikke snik-islamiseres og sakte men sikkert blir et *alt annet enn Kristent* land. Vel, jeg har klaget til Gud, og jeg har klaget til *veldig mange andre*. Og idag da jeg skulle gå av toget etter å ha vært på en *mislykket* shoppingrunde, ble jeg gledelig overrasket over at konduktøren hadde blå, ikke grønn, uniform. Ta den, Allah!

Mmmmmjaaaa.... Hvordan skal jeg fortsette? Jeg kan dele litt av det som har foregått i cyberspace idag. Hva da? Tror dere jeg husker det? Vel, det aller første som skjedde var at jeg våknet til at det var et korps eller et orkester utenfor vinduet mitt. Jeg filmet det, og la det ut på YouTube. Hmmmmm joooo og så har jeg .....*Usagi sjekker hva hun faktisk har gjort på nettet idag* - - - JAAA! Jeg fikk beskjed om å gå inn på min.. umm.. hva heter det? Reddit-konto. Navnet jeg bruker der er det Jomfru Maria som har bestemt. Umm... er alle Reddit-navn laget av Maria? For her logget jeg meg på med beskjed om at «Din konto heter AggravatingArgument9», uten at jeg hadde noe jeg skulle ha sagt. Jeg har visst én Reddit-konto til, men jeg husker ikke hva Maria bestemte at den skulle hete. Ja, så uansett, jeg delte YouTube-videoen fra idag tidlig på Reddit. Og så... bare seeeee... forteller Maria meg at Cake day er [en helt annen dato enn det som står på bildet på nåværende tidspunkt (fordi det er *superhemmelig* for dere)]!!!!!!!!!! Endelig!!! Skal DET endelig skje?!!?!!!

Mmmjo og det fikk meg til å huske på noe som skjedde i 2011, da Bro var Jesus og jeg var Maria Magdalena, og vi ankom 17. mai-festen vi skulle være på. Dette delte jeg som en status på facebook. Og jeg deler denne statusen med dere – fordi jeg liker dere :)

«Husker dere i 2011 da Bestevenn var Jesus og jeg og Han kom til 17. mai-festen vi skulle være på og *noen* (som hater meg og som det aller siste hun sa til meg var at dersom jeg er en karakter i Bibelen, så er det Satan) sa til meg: "Hvordan føles det å ha VuNnEt?!". Helt ærlig, så vet jeg ikke. Jeg har ikke kommet til det kapitlet enda. Nå har jeg kommet til den siden hvor jeg integrerer også Lucifer i *Den Jeg Er*. De kaller meg tross alt "Lysbæreren" og "Morgenstjernen" 😈»

Jeg er nødt til å avslutte. Jeg klarer ikke mer. Helt ærlig. Men jeg skal dele to detaljer til før jeg avslutter. Én) Bro kjøper *mange grønne klær* for tiden, i tillegg til at han har et bredt utvalg av grønne plagg allerede. Og to) Jeg har jobbet litt som psykologen til Bro mens han har gått fra å ikke være helt sikker på om han ville slå seg til ro med en flott Kvinne jeg håper på å få møte snart, til å nå nesten bo med henne (eller iallfall tilbringe *mye* tid med henne). Et issue han har hatt, er at han ikke syntes det var rettferdig at hun hadde såret ham. Han hadde vel noen tanker om at han måtte *ta igjen*. Ettersom vi er Guder, Bro og jeg, vi er Guds Sønn og Datter, var jeg nødt til å snakke til ham som om han skulle vært en Gud. Jeg sa (ved gjentatte anledninger):

Husk på at vi har kommet et godt stykke på vei siden *et øye for et øye og en tann for en tann*-mentaliteten. Husk på at også Gud trenger å vokse opp. Husk på at en Gud som aldri fornyer seg, men som sitter fast i forestillinger som bærer preg av å tilhøre en fortid vi ikke lenger vil vedkjenne oss, aldri vil vinne folket over på sin side.

Hva sa min Bro, han som heter Joe? Han var helt enig :)

- Usagi-chan