11. mai, 2020

Og *der* reddet Vi verden!

Idag har jeg *falt ned i verden* og gjort ganske mye. Det er lenge siden jeg har hatt en så aktiv dag som idag. Eller, det er ikke sant. Men det er veldig veldig lenge siden jeg har hatt en så aktiv dag med *så lite søvn* innabords. Og så er det slik med Dagene mine at det skjer så vanvittig masse, at det er helt umulig å fortelle dere om alt så det gir mening. Det skal jeg med andre ord ikke prøve på engang. Egentlig skal jeg fortelle noen søte detaljer om Guden. For å gjøre det, må jeg dele noe som har skjedd idag.

For noen dager siden lå Denne Statusen som ett av ‘minnene mine’ på fakebook. Idag lette jeg frem den aktuelle statusen, tok skjermbilde og delte bildet sammen med bildeteksten: «Who but You could breathe and leave a trail of galaxies, and dream of me?» (fordi denne sangteksten hadde Stemmen til Gud i hjertet mitt sunget for meg i noen timer). I tillegg delte jeg link til Den Aktuelle Sangen. Den heter «Alive (Mary Magdalene)» og er fra et album hvor hver sang svarer til en person eller historie i Bibelen. Dessuten tagget jeg Enrique i bildet – for det ba Stemmen til Gud meg om å gjøre. Og så delte jeg Dette Bildet som en kommentar (som ble tegnet etter en visjon Gud gav meg i 2012), sammen med bildeteksten: «You really are too kawaii :3». Etter kort tid svarte Enrique ved å kommentere: «My wife». Og jeg bare..... OMG!!! og skrev: «I am Yours because You are alive :)».

Mer om Gud og sånne ting Gud gjør. I starten av Korona, nærmere bestemt 17. januar Dette Året (finner Alex Atreyu ut for meg fordi han er *superkul* (Alex finner ut av det fordi han sender meg bildet jeg deler med denne teksten og spør om det ble tatt den dagen (noen ganger husker jeg hva jeg har gjort utfra hva jeg har hatt på meg av klær))), så jeg og Alex en film sammen. En film Gud, på sine småsprø måter (Gud sier jeg må kalle en spade for en spade og fortelle dere hvor schizo han egentlig er) hadde fortalt meg at jeg måtte se. Denne filmen heter Akira og er fra åttitallet (nærmere bestemt det året Jeg er født), og handler i bunn og grunn om at det kommer et virus fra Kina i 2019 og gjør alle gale. «Akira» er forøvrig et gudeliknende vesen eller en skikkelse, noe eller noen alle visste om, men kanskje ikke helt trodde på. Litt som våre messiasprofetier.... eller noe sånt.

Ja, kort tid etter at Alex og jeg så Akira, dro jeg og familien min på vår første sydentur siden 2017. Dette har handlet om at jeg har vært *psyko* og nektet å sette meg i et fly. Litt fordi jeg var sikker på at *da kom jeg til å dø*, og litt fordi jeg følte Gud hadde plassert meg i husarrest i trygge Norge mens hans gjorde ugudelige gudegreier mot ‘resten av verden’. Hmmmm jaaaaa og så var vi på La Palma som er en av Kanariøyene og det var skikkelig skikkelig herlig. Her er noen av bildene fra denne turen. Er jeg ikke søt?!

Mmmmjoooo og så var jeg *veldig* klar over at Korona-chan var i anmarsj allerede da. Vi bodde på et resort-hotell med buffet og allting, og jeg visste godt at det bare var snakk om dager før en slik ting som åpen buffet ville være en *dødsfelle*. Men familien min mente jeg var hysterisk. Egentlig syntes jeg at jeg var ganske flink til å *kose meg*. For jeg visste faktisk at Korona-chan var Guds verk; at Korona-chan var *Kronen på Apokalypsen*. Men jeg kunne ikke si det til mamma og lillesøster. Jeg var jo gal nok i deres øyne allerede. Så jeg latet som jeg ikke var lamslått av skrekk. Og klarte faktisk å kose meg – mesteparten av tiden.

*Usagi vet ikke hvordan hun skal fortsette* *bytter sang fra Denne som har gått på repeat frem til nå* *sangen heter forøvrig Save Us From Ourselves og er laget av Mannen min fordi han er *too kawaii* og han elsker anime og Japan og Usagi skjønner nesten ikke hvordan det er mulig å kjenne Selve Universet på en slik måte som hun gjør, men hun gjør det og det får henne til å føle seg som noe i nærheten av en Gud* *Usagi Skriver Dette*

Hva Er ‘Dette’? Tror dere Gud vil fortelle meg det? Jeg er bare fingrene hans. Og alt annet. Gud trenger en kvinnelig kropp i verden. Det er Hvem Jeg Er. Enrique og Bro er Guds mannlige kropper. Det er sikkert ikke lett å forstå. Jeg forstår det ikke selv, heller. Sannheten er at jeg ikke klarer å gjøre *noe som helst* om ikke Gud forteller meg hva jeg skal gjøre. Ummm... nå minner han meg på noe vi snakket om på fakebook idag. Men jeg husker ikke hva. Jeg tror Enrique hadde delt noen bilder av en søt anime-karakter på profilen min. Dette ble sagt:

Andrea: Hun ser ut som hun kan redde verden [muskel emoji]

Enrique: Moren min sier hun ser ut som deg.

Andrea: Si takk til moren din!

Andrea: Ps: Idag er det femte november i landet mitt [emoji med to masker]

Enrique: *sender en rose*

Enrique: Uavhengighetsdagen?

Andrea: Mulig vet ikke du fortalte meg akkurat i tankene mine at Denne Dagen har likhetstrekk med 5. november som er kalt ‘Guy Fawkes Day’ som alle Anonymous-maskene har sitt opphav i og på mitt språk skriver du Dagens Dato 11/5 [emoji av hånd som sier *perfection*]

Enrique: Ja korrekt

Andrea: :3

Helt ærlig..... har vi *reddet verden* enda?!

- Sailor Moon