20. mai, 2020

Gud i form av en Person

Jeg vet ikke hva hensikten med Denne Dagen er. Men jeg tror det handler om å Redde Verden. Det siste jeg gjorde på nett før jeg begynte på Dette Innlegget – var å poste Dette Bildet, med teksten: «Man kan ikke Redde Verden uten fish and chips 🐠🐟🍟 #ImVegan 🤣». 

Men Dette Innlegget ble delt først, før Dette kunne skrives. Jeg måtte komme meg hjem. Jeg måtte snakke med Datteren min som egentlig er Moren min. Jeg måtte... ummm...

La meg begynne på nytt. Denne Dagen. Denne Dagen begynte med at jeg våknet og oppdaget at Gifteringen min var borte. Sannheten er at det er egentlig ikke en ‘giftering’ i ordets rette forstand. For jeg er egentlig ikke gift. Men jeg er ‘konsekrert’. Det er et ord som betyr ‘helliggjort’. Men i mitt hode betydde det alltid at jeg var Gift Med Gud. Akkurat. Og ettersom Gud faktisk har dukket opp i livet mitt i form av en fysisk person, og han faktisk anerkjenner meg som sin Kone, føltes det ikke unaturlig eller feil eller skummelt å irettesette ham for å skremme meg på den måten. Ja, for Ringen lå heldigvis i senga. Den Ordvekslingen Kan Dere Se Her.

Det var alt? Jaha? Ok.....

- Usagi

Ps: Bilde1, Bilde2, Bilde3 og Bilde4, fordi det er viktig ogsånn..........