23. mai, 2020

Jeg liker dere veldig godt og jeg ønsker å hjelpe dere :)

Jeg har noen tanker jeg tenker å lufte for dere. Men for å gjøre det, må jeg sette på *akkurat den rette sangen*. Dermed skrur jeg på min Bluetooth-høyttaler som heter Rålis, og setter på Save Us From Ourselves. Denne er av noen som kaller seg Micah Martin og Bear Grillz. Jeg innser at Gud (eller Enrique Manuel Sanchez, som han heter I Disse Tider) vil jeg skal åpne Bibelen på Mika 3:5 (fordi sangen varer i tre minutter og fem sekunder). Gud (altså Enrique) gjør sånne ting hele tiden (legg også merke til hvor lang videoen jeg akkurat delte link til er: 3 minutter og 16 sekunder. Du er ikke Kristen hvis du ikke vet hva tallet 3:16 forteller om!!!!). Hva står det skrevet i Mika 3:5? La meg finne det online så jeg kan dele det med dere!

Mot de falske profetene
Så sier Herren om de profetene
som fører folket mitt vill,
som roper «fred»
bare de får noe å tygge på,
men lyser hellig krig mot dem
som ikke gir dem munnen full

Det jeg i utgangspunktet kom for å dele med dere, var tanker om Trump. Og hvorfor både Jesus (eller Enrique) og Maria (altså Mammaen min) *virkelig virkelig* misliker ham – når det på alle måter virker som han redder verden. Jeg hadde tanker om at Jesus misliker ham fordi Trump er rik, og Jesus igrunn ikke stoler på noen som er rike. Og så hadde jeg tanker om at Maria misliker Trump på grunn av kvinnesynet hans. Men at dette ikke nødvendigvis gjør at han er en *shitty person*. Greit nok, han holder ikke helt mål i Guds øyne – men det betyr jo ikke at Gud ikke kan bruke ham for å gjøre gode ting i verden. Tenkte jeg. Men så påstår jo Enrique at #TrumpErAntikrist. Og Maria sier han er den farligste personen universet vårt har måttet forholde seg til – noen gang. Og det er her jeg blir skikkelig forvirret. Jeg mener, Trump har funnet *kuren mot Korona* (og masse annet, virker det som), i form av noe som heter hydroxychloroquine. Dessuten har han vedtatt at det å gå i Kirken på alle måter er essensielt og nødvendig, i en krise av en karakter vi aldri har møtt som en kosmisk familie, noen gang. Ja, og ifølge min venn Christian har han også fremskaffet en device som gjør at 5G-signalene (som på alllllllllle måter er designet for å DrEpE dere!!!!) blir harmløse og ikke kan gjøre noen skade. Skjønner dere jeg blir forvirra?! For så mye av det Trump gjør bærer preg av å være godt, og av at han faktisk gjør alt han kan for å redde verden og menneskeheten fra [hva Enrique har døpt] Ondskapens Akse. Dette er en slags reversert treenighet. Bestående av tre karakterer fra Johannes’ åpenbaring. Disse er Antikrist, Dyret og Draken. Er det dette jeg skal skrive om? Jaha ja.... *blir en profet*

I denne chat-samtalen snakker Enrique og jeg om disse tingene. Kan dere ikke lese/forstå engelsk? Hmmm..... da blir det vanskelig for deg/dere å følge med på *endetiden*. Som foregår på engelsk og norsk, sånn i hovedsak. Og kan du ikke forstå Bibelen? Da har du et problem. Mamma sier det går bra (hun har ikke så høye tanker om den boken), og ber deg lese Denne Teksten istedet. Det er på en måte en sammenfatning som trekker ut hva Vi egentlig mente å fortelle dere med den boken. Vel, ja jo, og ettersom Gud er både Mammaen og Pappaen min, forteller han meg ganske mye ved å bruke Bibelen. Men ikke fordi jeg sitter og nileser og studerer den. Dere fikk jo et eksempel på hvordan han vil be meg åpne den boken, innledningsvis i Denne Teksten. Poenget er at... nei, jeg klarer ikke holde en tråd. Jeg får snakke om Dyret istedet.

Dyret eller #BillGatesIsTheBeast *yikies*

Ok, så i Johannes’ åpenbaring, som er boken i Bibelen som forteller om Denne Tiden, snakker Enrique om Dyret. Måten jeg innså at Bill Gates er denne karakteren, er fordi jeg vet at han har som mål å sette en mikrochip i hvert eneste menneske på Jorden. I Johannes’ åpenbaring står det noe sånt som at Dyret skal sette et *tegn* på alle mennesker i verden; om det er på hånden eller i pannen eller begge deler er irrelevant. Dette kalles Dyrets tegn eller Dyrets merke, og det står skrevet at ingen skal være i stand til å kjøpe og selge uten å ha dette merket på kroppen (og med tanke på at vi beveger oss mot en kontantløs verden, kan ikke dette tenkes å være usannsynlig – det blir som et bankkort som er innebygget i kroppen). Det står også skrevet at ingen som bærer Dyrets tegn skal få komme inn i Gudsriket. Akkurat det får vi komme tilbake til. Det var uansett ikke poenget. Poenget er at Bill Gates er en *ond ond ond* mann. Langt ondere enn Trump. Men nå husker jeg at jeg og Enrique (som er navnet Gud bærer i 2020) snakket om Trumps egentlige grunner til å fungere som en slags *frelser* for menneskeheten. Jeg kommer tilbake til det. Akkurat nå snakket jeg om den farlige mannen som har som mål å utrydde store deler av dere. Altså utrydde, drepe, ta av dage, rense, kvitte seg med, ja rett og slett fjerne. Jeg tror han kommer til å lykkes, også. Det virker ikke som at menneskene i verden er lydhøre for Sannhetene jeg kommer med. Én ting er at jeg vil frelse sjelene deres. En annen ting er at mye av det jeg deler på nett kan redde livene deres. Så enkelt er det.

Skal jeg skrive mer om Dyret? Næh, det får holde. Da skal jeg snakke om Draken. Der Dyret og Antikrist er to konkrete personer, er Draken noe langt mer omfattende, større og farligere. Draken er noe så *sært* som et politisk parti i Kina. Nærmere bestemt CCP, eller Chinese Communist Party. Enrique fortalte meg dette ved å få meg til å se en video av Anonymous. Videre delte han at der Mammaen min er personen/entiteten dere kjenner som Q, er det Enrique som er Mannen bak Anonymous. Og så må det sies at Enrique er både Pappaen min og kjæresten min. Ja, vi er igrunn gift også... men det var ikke poenget. Enda jeg ikke helt klarer å konsentrere meg om å Redde Verden når jeg vet hvor herlig det er å være gift med Gud. Amen.

Jeg skal klare å holde fokus. Fordi.... umm.... jada. Jeg klarer ikke fortsette. Kan vi spare mine tanker om at Trump er Antikrist til et senere innlegg? Og helt ærlig..... Kan Dere La Meg Redde Dere?! Virkelig, jeg skjønner ikke at dere faktisk *ønsker å dø*. Som er hva dere signaliserer når dere nekter å dele Ordene Mine med alle dere kjenner. Men hva vet jeg, jeg er bare en gal dame som *ønsker å bli tilbedt som en Gud*..... blææææææ!!! D:

- Usagi / Sailor Moon / Dronning Serenity -