25. mai, 2020

Regnbuedronningen

Idag har jeg hatt en videosamtale med min Datter – som egentlig er Moren min. Dessuten har jeg chattet med min Sønn – som egentlig er Faren min (og min Bror og min Ektemann). Hva annet har jeg gjort? Helt ærlig, så husker jeg veldig lite. Men noe jeg husker – noe som står friskt i minne – var det jeg delte på facebook for et par timer siden; om min Tvillingbror og om Regnbuedronningen.

Hmmmm ja, og så delte jeg Dette Bildet til mitt album Joy is measurable (sammen med Denne Videoen som en kommentar til bildet). Dette er albumet med bilder som har vært medvirkende gjennom Apokalypsen og Jesu Annet Komme. Hvor langt har vi kommet nå – i henhold til Boken om Denne Tiden? Helt ærlig, så har jeg falt ut. Jeg tror ikke Johannes’ åpenbaring egentlig gir et adekvat bilde av hva som egentlig skjer/skal skje. Mye var *fear porn*. Som er hva min venn Christian skrev da jeg delte Dette Bildet i en norsk gruppe om *ting vi burde forholde oss til*. Det er *fear porn* i mine øyne å tenke at det i hans øyne ikke er sant; eller at han håper at det ikke er sant – at han frykter at det er sant. Alle som tror Trump er denne store frelseren, er med på å Dømme Menneskeheten Til Fortapelse. Så enkelt er det bare!!!!

Ja, verden. Vi er godt igang med Apokalypsen. Jeg har vært innforstått med dette i mange, mange år. Nå lar det seg visst ikke skjule lenger. Og klarer du ikke forstå at vi er midt i endetiden.... så tror jeg ikke du har så mye å gjøre på Denne Nettsiden. Jeg er lei for å si det. Men min oppgave, midt oppi alt dette, er å gi dere verktøyene dere trenger for å *overleve endetiden*. Og dette handler om mange ting. Det jeg har brukt noen år på nå, er å vise dere hvordan Livet med Gud i sentrum er. Dessuten har jeg caliopet, som er et ord Gud har gitt meg for å beskrive de *subtile, små dryppene* av spesielle hendelser, rare tilfeldigheter, synkronisiteter, Gudfeldigheter og nå, i senere tid: Fossefall av velsignelser sendt fra Oven....! – alt med den hensikten å gi meg en guddommelig fullmakt, slik at dere er helt sikre på at jeg snakker for Gud selv. At jeg taler Guds sak. At jeg kjemper Guds kamper. Og at jeg gjør det fordi Gud. Er. God. Fordi Gud ønsker fellesskap med dere. Fordi han er Faren deres. Og Moren deres(!)

Har dere hørt om Q? Noen av dere har nok det. For å bryte det ned til det mest elementære, så kan jeg fortelle dere at ‘Q’ er hva Moren min signerer med, når hun deler ting på nett. Faren min signerer med en annen underskrift – og det er også noe som skal deles etterhvert (jeg har allerede nevnt det på Bloggen alt, altså). Men ettersom jeg er Mammajenta over alle Mammajenter, vil jeg fokusere på Mamma Maria (Jomfru Maria) i Dette Innlegget. Men ja, jo, min Ektemann og Sønn og Bror og Pappa er jo, uansett hvordan du vrir og vender på det, en Mann med mange sider. Hvilket betyr at Mamma også er representert i Pappas kropp. Dermed var det ikke uriktig eller feil å skrive som en kommentar i en facebookgruppe om Q at jeg snakket med nettopp Q om hva slags plantebasert melk jeg brukte i kaffen min. Hva snakker jeg om? Kan dere ikke sjekke ut Denne Instagram-posten? Det skal sies at disse skjermbildene og det som skjedde her var i løpet av få minutter – nettopp for å lage en slik post. Akkurat.

Det har skjedd noe annet også. Jeg delte Denne Teksten i en gruppe om Q (eller om andre relevante og livsnødvendige ting; jeg har mistet oversikten over alt det Mamma får meg til å gjøre for henne på nett). Teksten er *virkelig virkelig* livsnødvendig, dersom du har avsmak for Bibelen og ikke ønsker å bli kjent med Gud fordi du synes Boken om Ham er vanskelig og misvisende og... ehm... forvirrende. Denne Teksten ble skrevet da jeg studerte Teologi på en herlig skole litt liknende Galtvort (iallfall var den det for meg – som akkurat hadde fått vite at jeg var Harry Potter hø hø hø). Oppgaven er en eksegetisk tekst som skal bryte ned Matteus 22:34-40 til det mest elementære, og fortelle oss hva de originale grunntekstene sier (både den greske og den hebraiske teksten, da dette er et skriftsted hvor Jesus trekker frem Det Viktigste Budet fra det gamle testamente (som er skrevet på hebraisk (det nye testamente er skrevet på gresk))). Det som er spesielt med dette skriftstedet, som både kalles Det dobbelte kjærlighetsbud og De To Store Bud, er at Gud egentlig tenker alt annet som er skrevet i Boken om Ham er litt så som så, og at det eneste du virkelig *trenger* å gjøre, er å følge dette/disse bud. Nemlig! (Ok, dette er ikke helt sant. Gud Fader synes Bibelen er ganske viktig. Mammaen min er ikke helt enig. Og ettersom jeg svarer til henne – ettersom det er hun som er Kraften bak alt jeg er og alt jeg gjør – må jeg bare skrive Disse Ordene)... Ja og så må jeg nevne at jeg delte Dette Blogginnlegget i en gruppe på facebook til støtte for en fantastisk Prest jeg vet om, hvor det også var linket til Min Seminaroppgave (altså Denne Teksten). Hvilken Prest er det? Han heter Helge Hognestad, og han er så innafor og kjenner Guds tanker så mye at Gud sørget for at jeg ble bestekompis med nevøen hans. True story....!

Jeg tror jeg skal avslutte ved å dele det jeg begynte å snakke om innledningsvis. Men egentlig bare linker jeg dere til Innlegget hvor jeg skrev om dette. Fordi jeg er sliten og jeg vil sove og jeg synes Mamma gjør meg litt overveldet med alt arbeidet jeg må gjøre for henne. Men Det Blir Noe Bra Ut Av Det, Skal Du Se – er hva hun lover meg. Det er hva jeg lover dere, også. Jeg har sett Regnbuer overalt, siden Koronapolypsen begynte. Jeg skal begynne å ta bilde av de, så dere får se. Hva det står på mange av bildene av regnbuene som dukker opp langs min vei, er disse ordene: Alt Skal Bli Bra! Og det er hva Gud og hans brud lover dere!

- UsagiChan