26. mai, 2020

Månebarna hææ hvaaaa?!! *BackFromTheDead*

Mamma, jeg er forvirra.

Jeg vet det. Men nå skal jeg fortelle deg tre viktige ting. Nummer én: Det jeg og Pappa forteller deg, er hva du forholder deg til. Mange av tankene dine prøver bare å forvirre deg; å så tvil om Den Sannheten du lever i. Men det Pappaen og Mammaen din forteller deg, trumfer det tvilstankene dine prøver å lure deg til å tro. Den andre tingen jeg vil fortelle deg, er at Mannen som sover i stuen din nå, virkelig og på alle måter er Den du tror Han Er. Sa han ikke det i Påsken, kanskje? Da dere hørte på Waymaker på repeat, og han innrømte at sangen handlet om ham? :)

Jo..... Men.... ææææææhhhhh.... Jesus sover i stuen min?!

Kan du ikke fortelle meg hvilken sang som begynte å spille på Spoti nå?

Umm.. ja... Sommerkroppen av Mads Hansen. 

Jaha, ja. Hva har du å si om den sangen?

Jeg la den til i spillelisten Yeshua HaMashiach, spillelisten med sangene Jesus delte med meg da Jesus igrunn bare var en Stemme i Hjertet, sommeren 2018.

Fordi? 

Hehe, fordi Bestevenn fikk meg til å knekke sammen i latterkrampe da jeg stod utenfor hytta på Skjæløy og pusset tenner med vann i et glass. Han sa «Hvorfor pusser du tennene, når de bare kan blekes?». Han tok noen bilder med mobilen idet jeg ikke klarte å holde tannkremskum og vann i munnen og holdt på å få alt i vrangstrupen. Jeg stod krumbøyd på gresset og kjempet mot fråden... det er ett av de beste minnene jeg har med Den Mannen.

Hva mer er det å si om den hytteturen?

Du spør litt vanskelig. Men joa, det var meg og Bro og Alex. Jeg tror Herman var der, også. Men Herman var ikke spesielt begeistret for Alex. Bro hadde kustus på ham, mener jeg å huske.

Hvem er Herman?

Hunden til moren min.

Når har moren din bursdag?

Hæ?

Bare svar.

5. juni.

Hva annet skjer da?

Æææææh hva er det du vil frem til?! (Maria får Andrea Til Å Dele Dette)

Jeg gir deg en Kake, Månebarn :) La oss heller prate om «Månebarna». Er det deg og Bro, eller er det deg og Alex?

Jeg og Bro er født i krepsens stjernetegn, begge to. Han er født dagen etter meg i juli. Ordet/navnet ‘moonchild’ er egentlig et ord som brukes istedet for ‘cancer’, på grunn av de negative assosiasjonene til det ordet.

Det var igrunn alt.

Javel?

Ja ;)

Men du sa du skulle fortelle meg *tre* viktige ting. Jeg tror du bare har fortalt to......

Jøss, så du kan huske ting?? ;) Ja, det var alt.

- Andrea Isabel Månebarn og Mammaen hennes -