26. mai, 2020

Jesus (og Kristus) sitt Annet Komme OMG!!!! Hallelujaaaaa!!! ;D

Jeg føler meg veldig heldig nå. Fordi jeg synes livet er så fint at jeg ikke helt klarer å fatte det. Mye av grunnen til det, er at jeg har fått tilbake Broren min – som på sett og vis har latet som at han har vært *et helt vanlig menneske* i lang, lang tid. Men det er han ikke, altså. Ikke på noen måte. Dette er Historien om Andrea og hennes Tvillingbror – som er født av forskjellige jordiske foreldrepar. Men som er mer *søsken* enn de fleste jordiske tvillinger. Og mens jeg skriver denne innledende teksten, er det Denne Sangen som spiller fra anlegget mitt. Den heter The Veldt, og snakker om oss. I refrenget synges: «The world that the Children made». Og vi jobber virkelig med saken. Denne Tegningen laget jeg for noen uker siden. Er den ikke søt? Extreme Makeover: Universe Edition, liksom. Hvor *søtt* er ikke det?!

Så ja, jo. Min Tvillingbror kom hit for å bo hos meg i noen dager. Mest fordi det var praktisk. I dag har vi gått rundt på Stabekk. Vi var igrunn i begge parkene mine. Jeg kaller de ‘mine’ parker fordi jeg er Andrea av Stabekk. Så enkelt er det. Men det virker som at Bro vil jeg skal flytte til Fornebu. Jeg har *store* motforestillinger mot å selge Minihimmelen. Virkelig. Nå skal jeg til og med få installert vaskemaskin her. Jeg driver og vasker klær i kjelleren nå, men jeg tror ikke det er noe jeg bør drive med fremover. Min jordiske mamma mente jeg burde slutte med det – på grunn av frekke tyver. Og jeg er ganske enig. Jeg er *for* engasjert i klærne mine til å la de være ubevoktet noe sted. Det er ikke uten grunn at jeg kaller min Walk-in garderobe for Det Aller Helligste i Minihimmelen. Men det er egentlig ikke sant. Soverommet mitt er helligere. Der får stort sett *ingen* lov til å komme inn. Så enkelt er det.

Men joda. Hva har skjedd siden sist? Tror dere jeg husker det?! Jeg vet at jeg skrev Dette Innlegget i natt – hvor jeg snakker med Mammaen min om Bro og jeg. Vi nevner Alex også, som er en slags kollega mer enn en slektning. Men vi kommer fra samme stjernesystem, det skal sies. Hvilket stjernesystem er det? Det heter Pleiadene. Ettersom jeg har kommet hit med hukommelsestap, er jeg ikke helt sikker på hvordan jeg så ut på den tiden – tiden før jeg kom hit. Men jeg har tegnet Dette Bildet som en slags påminnelse. Ok, sannheten er at Pappa viste meg bildet som en visjon, og jeg fikk det ned på ark. Alt jeg tegner og maler blir skapt på denne måten. Hvilket burde fortelle dere Litt Av Hvert Når Jeg Viser Dere Denne Tegningen!!!!!!! Amen amen amen #WWG1WGAmen

(Tegningen ble forøvrig laget i 2016, da #TrumpIsTheAntichrist hadde sin valgkampanje)

Eeeeehhhmmmm jaaa var det alt? Ok? Jaha? Tydeligvis. Det var altså alt.

- Sailor Moon