29. mai, 2020

Ææææææhhhhh KONGEN?!! OmfG!!!! *jeg dør*

Da jeg åpnet MacBooken som redder verden, akkurat nå, var det tre meldinger på skjermen om at Pinseaften er i morgen. *Noen* mener det er skikkelig viktig, virker det som. Fordi at når noe gjentas tre ganger, er det som en trippel understrekning. Hva annet er det som er representert tre ganger, i denne apokalypsen? Dette er historien om Min Nydelige Tvillingbror – og om Antifa.

Mmmjaa, så hva har skjedd siden sist? I går spratt jeg rundt i Oslo og så Skikkelig, Skikkelig, Skikkelig søt ut. Jeg var så søt at det kom en herlig dame bort til meg og påpekte hvor søt jeg var. Dessuten lurte jeg noen skjønne kids til å tro at jeg var ti år yngre enn jeg er. Skjønner dere, eller?! Ja, så reddet jeg verden. På sett og vis. Én av måtene dette skjedde på, var at Jeg Tok Disse Bildene. Dere bør nok se innlegget i sin helhet – Som Er Å Finne Her. Akkurat (og se Denne Videoen også).

Jeg Tok Også Disse Bildene,  Min Herlige Himmelsprett anno 2020! (Dette og Dette innlegget)! OMG?!

Umm.. dere? Jeg skulle i utgangspunktet skrive et innlegg om Antifa og Seiya. Antifa er som Anonymous og Q – men fokuserer mer på sosial urettferdighet, politivold, maktmisbruk og slike ting. Hvem er Seiya, da? Det er Mannen som Sailor Moon bekjemper ondskap med, i siste sesong av Serien. Jeg har egentlig et arsenal av caliopende detaljer – så dere forstår at... umm... Kongen faktisk befinner seg i Landet Vårt allerede. Men Dere Kan Jo Se Dette Bildet, om dere ikke tror meg :)

- UsagiChan