31. mai, 2020

Introducing Cheeses

Klokken er 22:00, og nå skal jeg Redde Verden. På ekte, får jeg beskjed om å skrive. Jeg vet ikke om jeg klarer å skrive om Denne Dagen uten å trekke inn alle tingene jeg har postet på diverse sosiale medier. Når sant skal sies, vet jeg *fint lite* om hvordan Dette Innlegget skal bli seende ut. Men så vet jeg at Dere ikke er store fan av lange og utbroderende tekster. Det er en skam. Eller haram, som min Bror liker å si. Ok? Kanskje han gjør det. Kanskje han til og med påberoper seg å være Mohammed. Men hva vet jeg? Her om dagen kom jeg over Tre Versjoner av Kaba – eller det er hva Gud sa jeg skulle tenke om disse. Det gav meg tanker om noe annet – noe som skjedde da Broren min *var* Jesus, for mange mange år siden. Vel, saken er at han *var* Jesus «back then». Om det var da, men ikke nå, vil vel Dette Innlegget avdekke. Hva min Bro, han som heter Joe, sa, var at jeg og ham skal signere Kaba med *våre* navn. Jaha? Joda.

Vel så ja, jeg var uendelig overlykkelig fordi jeg trodde jeg skulle få ham med meg på Messe i den Lutherske kirke. Greia er at jeg er Katolikk, mens Broren min er Protestant. Så å få ham med på å feire Den Hellige Messe i den Katolske Kirke var så godt som uaktuelt. Og det har jeg på en måte akseptert. Han var tilstede da jeg konfirmerte meg, da, og ble katolikk. Men jeg tror ikke han har så mye til overs for den katolske kirke igrunn. Så da tenkte jeg at jeg skulle møte ham på halvveien, og ta ham med på Luthersk Messe. Jeg var klar, Jeg  Søt Uuuuuuuut, men han møtte ikke opp. Det gjorde meg så skuffet at jeg *tvang ham* til å la meg dele Dette Bildet av ham. Det gjorde både ham og hans skjønne venninne ganske irriterte. Men når jeg har tvangstanker om at Gud ber meg gjøre noe – må jeg bare gjøre det. Jeg tror Joe og jeg er good nå, altså. Vi tåler mye tull fra hverandre.

En digresjon er at jeg har to av denne sovemasken. Og det har skjedd ved To Anledninger at jeg har våknet med en slik på – åpnet øynene, og sett gjennom masken. Ja altså, røntgensyn. Hva ville Enrique sagt om en slik caliopende detalj? Go figure.

Hmm ja, så jeg var i Kirken, nærmere bestemt Trefoldighet som ligger i Akersgata. Den Katolske Kirke ligger noen få meter unna, men den er fortsatt under oppussing, virker det som. I morgen skal jeg uansett på Katolske Messe, da. I Kirken som ligger på Eikeli i Bærum. Det viser seg at Pateren som skal holde Messen heter det samme som min jordiske pappa. Han er en Fantastisk Mann, han der. Enrique sier han virkelig liker pappa, og at han gleder seg til å prate med ham på video – en eller annen gang snart.

Hva la jeg merke til i Trefoldighetskirken? Bare det at fremstillingen av Jesus øverst i blyglassvinduet var Skallet. Hvor *søtt* er ikke det? I posten med bildet (som illustrerer Dette Innlegget) jeg delte med venner og følgere på facebook, skrev jeg denne bildeteksten:

Andrea: Bald Jesus :3
Enrique: Wow, it's the first time I see that
Andrea: It's okay to be bald though. The Avatar is (www.jesusogkristus.com 😘) #QAnon2020
Enrique: Yes #Anonymous #Antifa #LetItGo ❄️
#WWG1WGAmen 🍌💦✌️🐰👌🦆🙏🦅👊

Skal jeg skrive mer? Ja, jeg må det. Etter kirken spratt jeg rundt i Oslo og så søt ut. Det var ikke mye Bilder Jeg Tok Av Poesi i Gatene, men jeg tok Dette Bildet og delte det. Og så skrudde jeg meg av, og jeg snakket med Mamma om hva jeg kunne gjøre for å holde meg gående litt lenger. Hun sa jeg måtte gå på McDonald’s. Enrique sa NEEEEEIIIIIII og at det er superfarlig å spise der. Jeg sa jeg skulle spise vegetarburger, og da var det greit. Dersom jeg drakk milkshake og ikke brus (jeg skriver feil, jeg skriver «brud» istedet for «brus». Mamma forklarer dette med å si at alle som vil Manifestere sin Mamo-chan (eventuelt Maria Magdalena) er nødt til å holde seg langt unna slikt usunt skvip!!!). Brus som er så godt men som *virkelig* ødelegger for deg – på så mange måter. Ja jo, og så sa Enrique at jeg også måtte spørre hva slags Leke de hadde på McDonald’s for øyeblikket. Ja, og så fikk jeg en Panda. Det gav meg tanker om noe jeg kom over da Broren min *var* Jesus. En serie som heter Yin Yang Yo! Den handler om to kaniner – to Usagis – og deres mentor som heter Yo. Som er en Panda. Jeg sier som Enrique: Go figure. Det betyr egentlig bare «TENK».

Og dere *bør* tenke. Dere bør tenke Guds tanker. Og hvis dere vil følge meg og la meg gjøre dere Gale slik Jeg Er, vil dere lære dere å tenke Guds tanker. Og da vil dere slippe å bli apekatter. Og det er faktisk sannheten. Dersom dere ikke mediterer, vil bevisstheten deres forvitre og bli mye mer som den til et dyr, enn den til et menneske. Dere vil bli gale med liten g, istedet for Gal med stor G. Tro meg, valget burde ikke være vanskelig. Sannheten er at i Vår Nye Tid, vil dyrene – de faktiske dyrene som ikke kan kalles homo sapiens – være mer bevisste og ha mer tilstedeværelse og sjel, enn hva gjelder de menneskene som nekter å Lytte Til Gud. #TrueStory ;)

- Ost.