9. jun, 2020

Mammaen min er Q og det vil vise seg veldig veldig snart :)

Hei. Dette innlegget dediserer jeg til Jomfru Maria. Fordi hun er Dronning av Himmelen, og fortjener den anerkjennelsen og respekten som kirken – alle dens former – har nektet henne i alle tider. Jeg er visst en salig blanding av mange trosretninger. Men én ting kan jeg *aldri* vike bort fra. Og det er tanken om at Jesus Kristus er sjefen i livet mitt. Men sannheten er at Jomfru Maria også er *helt sjef* når det kommer til Hvem eller Hva som styrer Andrea Isabel Månebarn Serenity Thuen HaMashiach. Dette er historien om hvordan Andrea klarte å sikre seg jobben som Dronning Serenity. Hvem er Dronning Serenity? Det er en dame som hadde *så sykt mange* stressmomenter i livet sitt, at hun var tvunget til å slutte å tenke tanker – for å i det hele tatt overleve. Serenity er også et ord som på godt norsk betyr sinnsro og sjelefred. Andrea Thuen har avlagt den mest nervepirrende og fryktinngytende eksamen *noe menneske, noen gang* har avlagt. Og helt ærlig – dette har hun gjort i mange, mange år. ‘Dommedag’ for Andrea sin del har vart i over ti år. «Er det over nå?», spør hun meg. Og Mammaen hennes kan forsikre henne om at *Det Tar Slutt I Morgen*. Men det har jeg forsikret henne om i mange, mange år. ‘I morgen’ for Andrea og ‘i morgen’ for Jomfru Maria er ikke helt det samme. Men å *bli* den løven – det kan ingen kraft i verden hindre at er Andrea sin skjebne.

Så hva har skjedd siden sist? Vi må nesten nevne Dette Innlegget på den engelske nettsiden vår. Den som heter AndreaMessiah. Andrea kan ikke huske hva innlegget handlet om, men hun vet at GIF’en vi avsluttet med helt og holdent var Maria som plasserte der. Fordi vi samarbeider, Andrea og jeg. Og så husker Andrea at Enrique (hennes Forlovede på andre siden av verden) sendte henne Dette Bildet, og spurte hvem personene på bildet var. Mammaen til Andrea (det er meg) ba Andrea svare at det var #TheHolyFamily. Men her var jo bare Enrique, Andrea og jeg representert – i form av Kong Endymion, Dronning Serenity og Luna (det er meg). Andrea *nektet* å innfinne seg med at hennes #NydeligeTvillingbror ikke skulle være en del av den hellige familien. Dermed sa hun dette til sin deiligste kjære: «Mamo-chan I want my Brother Joe to be part of the holy family too because I love him and I want him to be equally blessed and equally happy because I would never have gotten to know God if it wasn't for him». Hva sa Enrique? Han sa bare Amen.

Mmmmja, Mamma vet hva hun driver med. Nå er det meg. Og jeg skal dele noe jeg delte med en pppperson som jobber i samme avis som pappaen min. Bakgrunnen for det hele var at min kjære gode fine venn Fred hadde bedt meg finne ut hvem vi kunne kontakte i media for å få Ordet ut om Salmen som den vakre og fantastiske Veronica Vitale har mobilisert *store deler av* Kristuskroppen for å synge – på hvert sitt språk. Og ettersom pappa (min jordiske far) jobber med noe som gjør at han har kontakt med media støtt og stadig, var det naturlig å spørre ham. Pappa gav meg navnet på en dame hvis etternavn er nabo med Himmelen – sier jeg meget kryptisk og gir dere Dette Hintet. Hmm ja og så skulle jeg skrive en mail til henne, men.... jeg ble distrahert. Fordi Mamma ba meg lete gjennom finn.no fordi.. som Mamma ofte sier: «Det er noe med ditt navn på der, bare du leter litt». Og jeg fant dette ‘noe’, og det er kjøpt og kommer hjem til meg en av de neste dagene – hvis Pappa vil det ;) Vil dere se hva det var jeg fant? Jaaaa, okay. Dette Er Jakken Som Redder Verden – En Av Tre :P Men joda, dette skrev jeg til damen hvis etternavn er nabo med Himmelen:

"Kjære [person]

Mitt navn er Andrea Thuen. Jeg fikk ditt navn og epost fra faren min, [starman] - som også jobber i [avis]. Grunnen til at jeg tar kontakt, er et prosjekt jeg plutselig var en del av, sammen med to av mine beste venner. Min venn Fred Michael sendte meg en melding en dag og lurte på om jeg ville være med å synge et vers på norsk, til en Salme. Jeg sa at det ville jeg gjerne. Men at akkurat da var min venn Alex [Atreyu] på besøk, så dersom han skulle komme og filme noe, måtte Alex få være med også. Alex har masse erfaring med sang og musikk, og han har i en årrekke sunget i kor. Personlig synger jeg stort sett bare i kirken, sammen med resten av menigheten. Men det har skjedd (ved to anledninger) at jeg har sunget alene. Og begge gangene har det vært den salmen som har betydd mest for meg, gjennom hele dette livet; Jeg vil gi deg, O Herre, min lovsang. 

Men for å komme tilbake til Salmen som jeg og Alex skulle synge. Dette er en original tekst og melodi som en fantastisk kvinne følte en universell kraft egentlig plasserte i hjertet hennes. Kvinnen heter Veronica Vitale, og hun er en verdensborger som opprinnelig kommer fra Italia, men som er Koronafast i USA. Så det hun gjorde var å synge Salmen på en nydelig YouTube-video, som du kan se her: https://youtu.be/o6BPc8EjXLg, og så sendte hun samtidig ut en forespørsel til hele verden om å hjelpe henne å synge Salmen på ulike språk. Og det klarte hun å dra igang. Hun samlet bidrag fra 700 forskjellige innsendere, og klippet og limte. I en ny YouTube-video har hun satt sammen 250 av disse bidragene, i tillegg til sin egen vakre stemme. Den kan du se her: https://youtu.be/XR-P2PQHpTM. Videoen er regissert og produsert av Veronica sin ektemann, Pat Hamilton. 

Videre har Veronica Vitale startet en bevegelse hun kaller Artists United, som er et online community på facebook med mål å løfte frem artister og kunstnere fra hele verden, som ikke ellers ville hatt mulighet til å nå ut med kunsten/budskapet sitt. Salmen har forøvrig navnet Hymn to Humanity, og er en beskjed om å ha håp, om å stole på at den tiden vi er i nå ikke kommer til å vare evig, og at bak alle lidelsene våre er det en universell kraft som guider og veileder oss - og som sørger for at alt går riktig for seg. Denne facebookgruppen finnes her, og er også ment for å samle alle som sang på salmen som søsken i Kristus: 
https://www.facebook.com/groups/ArtistUnitedOfficial/  

Og så må jeg dele litt av min historie. Da denne sammenfaller med det jeg nå har fortalt om. Innledningsvis nevnte jeg at jeg ved to anledninger har sunget 'Jeg vil gi deg, O Herre, min lovsang'. Jeg har selvsagt sunget den sangen veldig ofte - da jeg føler det er en tonesetting av hva jeg ønsker å bruke livet mitt på. Men de gangene det har skjedd at jeg har sunget denne sangen *alene*, men med publikum, var de to gangene jeg "giftet meg med Gud". Veronica Vitale, som jeg aldri har møtt, snakker om å arrangere et utdrikningslag for meg, når jeg nå snart skal gifte meg med en konkret og fysisk person (fordi jeg egentlig aldri var ment å være en alminnelig nonne).

Veronica spurte altså Fred om å høre med meg om jeg kjente noen som hadde kontakter innenfor norsk media. Jeg følte det var riktig å spørre pappa, som har vært en enormt god støtte for meg i prosessen med å gå fra å være innstilt på å leve hele livet som nonne, til å nå så smått begynne å planlegge bryllup 💒 Pappa sa det mest naturlige valget falt på kulturredaktøren i avisen han også jobber for. Så derfor får du denne eposten. Det Veronica ønsker er å skape litt medieoppmerksomhet rundt prosjektet vårt. Ikke på grunn av seg selv og egen vinning. Men for å minne menneskene i verden på at det er masse håp. Og at vi er beskyttet og elsket av en universell kraft (som jeg på sett og vis er gift med og som er mesterhjernen bak alt dette). 

Med vennlig hilsen
Andrea Isabel Thuen 🌻" 

Det kan virke som at jeg er nødt til å avslutte for at Dette ikke skal bli for langt for dere. Dermed deler jeg bilde av Dette Korset, og teksten jeg skrev sammen med bildet da jeg delte det på face: «Well there are People who try counteract Lulu and his evil menacing. And today I bought this for #MyBeautifulTwinBrother and he liked it and he even wants to wear it 🦅 (I sort of #ClaimedHim for God and God's Kingdom, and that's cute, right?)»

Og jeg liker ikke å dele dette. Men Mamma sier jeg må. Mamma sier også at jeg må dele Dette Bildet, som jeg postet som en kommentar til bildet av det grønne korset. Og så sier Mamma at resten av de siste dagers apokalypsing må spares til senere – men hun ber meg dele Denne Teksten som igrunn er Gud og hans brud som snakker til verden for å redde dere fra #trumperantikrist, som egentlig caliopes i Denne Videoen. Og Det Var Alt.

Har vi reddet verden nå?!

- Månebarn og Mammaen hennes