13. jun, 2020

Mammaen min er herlig og jeg er så heldig at jeg tror jeg døde idag

Det er en sjanse for at jeg har reddet verden så hardt at det vil gi gjenlyd i evighetenes evighet. Og ettersom jeg er lat, skal jeg bare dele med dere det jeg har delt med venner og følgere på fakebook i dag. Dette er altså....

BLÆÆÆÆ!!!! Joda... :P

Neia, jeg skal skrive et ordentlig innlegg. Fordi jeg jobber for Jomfru Maria. Og med en slik arbeidsgiver er det faktisk viktig å gjøre ting ordentlig. Sånn er det bare. Husker dere jeg fortalte at jeg møtte Vebjørn Sand den 6. november 2019? Og at jeg ikke helt syntes vi fikk en *connection*? Vel, idag møtte jeg ham igjen. Og jeg pratet med ham. Og det var hyggelig. Han kunne faktisk huske at jeg og Alex var innom hans Pop-Up utstilling på Bekkestua i Bærum den dagen. Idag var vi altså innom åpningen av Vebjørns installasjon og utstilling ved navn Roseslottet (omgAmen!!), og jeg har aldri vært mer satt ut og begeistret og overveldet enn jeg var da vi kjørte ned fra Holmenkollen. Men jeg vet ikke... jeg er fortsatt overveldet. Jeg er fortsatt helt målløs. Og det er faktisk som om *noe* gjør at jeg ikke klarer å fortelle om Kaken – den virkelige og ordentlige Kaken som jeg har lengtet etter i alle år. Men jeg skal? Jaha. *Noen* sier jeg er nødt til å presse frem Dette Innlegget. Fordi vi redder verden. Men *noen* sier også at jeg må vente. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Mamma?

Du skal dele Dette og Dette og Dette. Deretter Denne og Denne og Denne. Og så skal du gjøre noe helt annet og det skal jeg fortelle deg om når du mediterer etter å helt til sist ha delt Dette og Dette. Er du med?

Ikke i det hele tatt.....

Det Var Alt ;)

- Joa....