18. jun, 2020

Dommedag i dag

Det er mulig det er lettere for meg å Redde Verden. Fordi sangen jeg blir bedt om å ha gående på repeat når jeg skriver dette innlegget, er ikke Back From The Dead, som det var fryktelig fryktelig lenge. Så lenge at jeg ble lei av Sangen. Og det er jo litt tragisk, er det ikke? Nei, sangen som spiller så høyt på Bluetooth høyttaleren min at halve Stabekk sannsynligvis hører det, er Dommedagen. Men nå står det litt stille. Det kan virke som at Mamma vil at vi skal skrive dette innlegget som en samtale.

Du skjønte det, altså?

Jeg snakker språket ditt, gjør jeg ikke?

Kan du ikke fortelle hvilken sang du hørte på idet 150-bussen kjørte innover til Oslo i går?

Dom-dom-dommedagen? ;)

Nei dustejenta. Denne! Dette er Herrens Bønn på Arameisk. Noe litt søtt er at bildet brukt til sangen på Spotify er av Baby Krishna. Noe annet som er litt søtt er at igår da Andrea snakket med Enrique, sa Autokorrekt på telefonen hennes Yeshiva. Andrea spurte Enrique om Jesus var blitt Hindu. Hva sa Kong Endymion da? Andrea husker ikke.

Og så snakket jeg med Enrique i natt og han lurte på om jeg pleide å lese Salmene. Jeg løy og sa ja... eller jeg sa at Mamma ikke hjalp meg med å lese Bibelen. Og det er sant. Mamma har store problemer med Bibelen. Men Mamma har store problemer med mye. Likevel ba hun meg lese Salme 20. Og den var jo litt søt, var den ikke? Ja og så lurte jeg på hvorfor Salme 151 ikke er i bibelen. Enrique sa at Kong David aldri skrev en Salme 151. Det er nok sant, men det betyr ikke at den ikke bør anerkjennes. Enrique spurte Andrea hva hun trodde Salme 151 var, og Mamma sa noe sånt som at den var en *addition* til de 150 salmene. Den var like inspirert; like hellig. Men at verden ikke har vært klar for å kjenne til den før nå.

 Hva sa Enrique da?

Jeg tror han sa at det stemte. Enrique kunne også fortelle at det er Arameisk de prater i Himmelen. Jeg innser at jeg *må* lære meg Arameisk. Men Mamma sier at jeg allerede kan det. At det er bedre at jeg og Broren min lærer oss Hebraisk, så vi kan snakke sammen med stemmene våre uten at folk forstår hva vi sier. Men joda – vi kan snakke sammen i hodene våre. Det er ganske søtt :) 

Og så?

Og så knakk hans grønne Kors fordi han sov med det. Jeg sa til ham at det egentlig er litt søtt, at du er så glad i noe at du ligger det ihjel. Han kunne være enig. Jeg fortalte ham at jeg gjorde det samme med Korset jeg kaller «Teddybjørnkorset» mitt. Det har jeg faktisk sovet med som en slags sutteklut eller teddybjørn siden jeg kjøpte det i suvenirbutikken ved Nidarosdomen da jeg og Nicolay var på vår Pilegrimsreise tidligere i år. Kort tid etter var Korona en realitet. Dette Bildet er av heisen i hotellet vi bodde på. Jeg mener... eh?! Pappa da :p

Hva sier Mamma?

Mamma sier: «Ja Nå Blir Det...» umm... jeg bruker ikke stygge ord. Så jeg oversetter Dette Stedet til Gehenna. Fordi jeg er en slem guddom som bærer nag til de som har prøvd å ødelegge livet mitt. Den ene gjorde det ganske bevisst; den andre *failet big time* i å følge den viktigste regelen Jesus Kristus Gud Allmektig har for de som vil kalle seg Guds barn. Hva er det? Jeg mener.... trenger jeg å si det?!!!?!?!?!!!

Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre imot deg!!!!!!!!!

*sint guddom*