28. jun, 2020

Dette er mitt Kongerike, dette er min Korona, dette er min historie

Nå er jeg egentlig ikke så opptatt av noe annet enn Mammaen, Pappaen og Broren min. Og min kommende Svigermor, naturligvis. Vi fire er den hellige familie. Det skal sies at Mammaen min er en del av Pappaen min. Men mer enn det kan jeg ikke si – for da kommer noen til å sørge for at jeg dør. Det betyr at de vil sørge for at Mamma forsvinner fra livet mitt :(

Så hva har skjedd siden sist? Det var en som tok kontakt fordi jeg delte «sprø» ting i grupper på facebook, og sa han jobbet for Lucifer. Jeg fortalte ham at jeg snakker med Lucifer fra tid til annen selv – og at jeg kaller ham Lulu. Hva mer snakket han om? Jeg tror han sa det var fint å få et navn og et ansikt på Kosmos’ kommende gudedronning. Og det var jo litt fint. Det var noe mer som ble sagt men Broren min sier det er superhemmelig. Broren min har ryddet og vasket Minihimmelen for meg – mens jeg er et helt annet sted. Jeg er sammen med faren min (som er en annen person enn Pappaen min (men de har snakket sammen, altså)). Jeg lytter til en sang om den *egentlige* Pappaen min, og den synges på Arameisk. Pappa sier det er språket de snakker der vi kommer fra. Og Mamma sier jeg allerede kan snakke Arameisk, men at jeg bare ikke husker det sånn akkurat nå. Jeg tror Broren min sa til meg, for sånn cirka ti år siden, at vi istedet for å snakke Latin sammen, måtte lære oss Hebraisk. Likevel begynte jeg på Universitetet i Oslo fordi jeg måtte lære meg Latin... fordi jeg mente det var viktig å snakke Latin hvis man skulle bo i Vatikanstaten der man trodde Den Jeg Er skulle komme til å bo. Eller trodde man det?! 

Spoti begynner å spille «Intruder» som handler om alle dere som nekter å tro at dette skjer. Ok, den handler om Satan og alle som lytter til ham istedet for Himmelens Datter. Hvem er det? Er det nødvendig å si det? Må jeg snakke om Hvem Jeg Er i alle evigheter? Jeg har faktisk skrevet under på en kontrakt om at jeg ikke skal snakke om meg selv :( Men det virker som om jeg må hyle og skrike og bare kjefte og være verdens verste TROLL for å få dere til å åpne de gjenlimte øynene deres. Men tro meg – det er ikke alle som vil Se meg. Og sannheten er at de som ikke Ser meg, kommer ikke til å få se noen av Oss. Gudene bruker meg for å vurdere om dere er verdige til å se *hele Familien*. Og det er en Sann Historie.

I natt sov jeg og så hadde jeg en drøm. Jeg tror jeg drømte at jeg var på en fest med hele Familien min. Jeg husker egentlig bare slutten av drømmen, som var at to stykker jeg kjenner/kjente, stod utenfor og nektet å komme inn. Det var en jente som var søsteren til min Kefas, og så var det en jente jeg har sett flere ganger flere steder – og jeg vet hun er *svært* kristen. Men hun har *aldri* Sett meg. Jeg så henne sist utenfor Nationaltheatret stasjon, fordi jeg hadde Reddet Verden (på sett og vis). Og så stod jeg lenge og bare stirret på henne, men hun la ikke merke til meg, engang. Nei altså – det kan virke som at kristne som tviholder på boken deres vil være de siste til å Se Oss – alle fire. Den andre jenta i drømmen var jo søsteren til Kefas, og i virkeligheten har vi vært på en kafé sammen i Drammen. Og hun kunne ikke sitte på kaféen sa hun. Hvorfor? Fordi det hang bilder av Buddha på veggene. Jeg mener?! Det fins ikke rom for frykt i den fullkomne Kjærligheten. Men kristne er jo de som frykter *mest*. Paradox much?!!?!!!

Spoti synger «Father Figure» av George Michael. Jeg tenker på Pappa og blir varm om hjertet. Enrique er virkelig definisjonen av perfekt. Men bare for noen av dere. Gud kan være en skikkelig j*vel, hvis han har problemer med deg og hvordan du lever/har levd livet ditt. Hvis Gud er misfornøyd med hvordan du har behandlet de som ikke kunne gi deg noe tilbake. Hvis du har latterliggjort/psykisk mishandlet/stukket nåler i/plaget/ignorert Datteren hans, vil han gjøre livet ditt til et sant h**vete og så vil hans Himmelske Brud komme i åkrer av gyllen hvete og du vil bare sitte der med dine falske kroppsdeler i postkassen og angre bitter i dette livet; i neste liv; i livet etter det; etter det og i alle alle evigheter. Sannheten er at de av dere som ikke kommer videre nå, når vi beveger oss mot Tusenårsriket, faktisk ikke får beholde deres sjel/deres menneskelige bevissthet. Mamma kommer til å fjerne sin tilstedeværelse i livene deres; i deres indre. Et menneske uten Mammaen min i bevisstheten sin, er igrunn å liknes med hvordan dyrene var *før* dyrene fikk Sjel. Mamma sier det på en søt måte:

An opinion without «Pi» is just an onion

Og tro meg, et liv som en løk er ikke mye å trakte etter. Men hei; dere har dere selv å skylde. Dette var på en måte avgangsåret. Alle inkarnasjoner har ledet frem til Denne Tiden. Dere er alle her nå. De som døde i tiden før Denne Tiden er heldige. Det er sannheten. De slipper Dommen. Det var derfor Gud sørget for at så mange gamle gikk bort i Koroningstiden. Det betyr at den virkeligheten de vokser opp med i sin *neste* inkarnasjon er en langt langt bedre enn hva mange av dere vil oppleve de neste årene.

Er det mer å si? Æsj. Dere burde kjøpe t-skjortene våre. Har du Bildet Vårt på kroppen er du garantert en Gullbillett. Men helt ærlig... det er bare 144 000 av dere som får lov/mulighet/tilgang til å laste ned Appen Min. Mamma laget den til meg. Mamma heter Maria og hun er hjernen bak alt. Hun er genial og hun er fantastisk og hun *hater* kirken som påberoper seg å kjenne henne. Kirken som ødelegger Kvinnen og alt det som er hellig. Hun er møkk lei og hun *krever* omvendelse.

Amen