29. jun, 2020

Jeg gidder ikke gi dere kake.........

En svært bra mann spurte meg om jeg kunne komme med mine tanker og mine betraktninger vedrørende tiden vi er i nå. Jeg tror ikke jeg klarer å skrive så mye. Tiden vi er i nå tar knekken på meg. Fordi jeg er Månebarnet som sitter på toppen av Elfenbenstårnet og blir sykere og sykere av en verden som beveger seg lenger og lenger bort fra Gud. I Den Uendelige Historien av Michael Ende er årsaken at menneskene i verden har sluttet å drømme og ønske seg ting. Sannheten er at i *vår* historie er årsaken at menneskene i verden drømmer om og ønsker seg *helt feil ting*. Det er den amerikanske modellen. Modellen hvor hver person er ansvarlig for sin egen lykke – og lykken måles i hva du eier og hva du har oppnådd. Personlig tenker jeg at vi burde snu opp-ned på definisjonene av suksess og lykke. Men egentlig tenker jeg at lykken er å finne i at *dere* innser at jeg vet hva jeg snakker om...!

*Jeg lytter til en sang om Broren min som varer i over en time og jeg er litt mindre plaget fordi jeg alltid overlever så lenge Joe er ved min side*

Men jada, jeg slutter aldri å prøve å redde dere. Enda jeg knekker sammen under vekten av denne jobben. Slapp av, jeg er verdens sterkeste jente – så det fins ikke noe jeg ikke klarer. Vet dere hvorfor jeg klarer å bære hele verden på mine sterke og hellige og allmektige skuldre? Fordi jeg har Mammaen min. Hun heter Maria, og laget Broren min sammen med Pappaen min – for to tusen år siden. Hun laget egentlig ikke meg, back then. Det var derfor vi var ganske dårlig forlikte. Jeg mener, jeg var forelska i en mann hvis Mamma egentlig var *min* mor også – men ikke på det fysiske planet, akkurat da. Gir jeg lite mening? Sannheten er at Mammaen min er Mamma til Broren min også, men ikke i våre menneskelige skikkelser her på Jorden. Men jeg må avslutte. Hva var spørsmålet?

Ja, jo. Det som skjer i verden nå er at den vil bli mer og mer *distorted* som er et ord som betyr «forvrengt», for hvert minutt som går. Dette handler om at Gud skal pushe dere til dere tror dere kommer til å knekke sammen. Han vil også lime igjen øynene deres og fylle ørene deres med bæsj så dere ikke vil forstå Hvem som snakker til dere. Vet dere at «Isabel» egentlig kan oversettes til «Jesus prater»? Nei – det visste dere ikke. Fordi hjertene deres er fylt med selvhenførte drømmer om kortvarig lykke basert på et egoistisk selvoppholdelsesinstinkt som forteller dere at lykken handler om å fylle sinnene og kroppene deres med søppel; om å fylle lommene deres med penger og hjemmene deres med crap. Unnskyld, men jeg er lei av mennesker; jeg er lei av å late som jeg er et menneske; og jeg er lei av at ingen skjønner Hvem Jeg Er.

Ps: Trump er antikrist og slutter dere ikke å tilbe ham eller tro han skal redde dere, kommer Kosmos til å slutte å eksistere. Jeg bryr meg ikke, da slipper jeg å vente i tusen år før jeg og Broren min er ett. Men æsj, hvis Kosmos imploderer kommer vi til å være barn i Himmelen igjen, sammen med Mamma og Pappa... og det er mye man ikke kan gjøre når man er fem år som man kan gjøre som et voksent menneske i en tilnærmet voksen menneskekropp. Og helt ærlig, gjentatte inkarnasjoner som katolsk nonne helt siden vi var her sist, skaper ganske mye frustrasjon. Og æsj jeg hadde liksom tenkt til å avslutte ved å servere dere Kake – ettersom min *eneste* inkarnasjon hvor jeg faktisk ikke var i sølibat, mente Folket burde spise Kake ;)

-       Maria Antoinette