12. jul, 2020

For min fysiske og mentale helse

Jeg er veldig syk. Veldig fortvilet. Jeg vet at dette handler om at jeg har vært sterk altfor lenge. Til slutt måtte det renne over. Og det på bursdagen min. Dette er historien om hvordan Guden i det gamle testamente har et helt merkelig syn på straff og hellighet; mens Jesus i det nye testamente lar seg behandle som en dørmatte. Og hvordan Guden deres i 2020 nekter å følge enten den ene eller den andre – men skriver sine egne regler. Amen

Men jeg er virkelig helt ødelagt. All kraft er sugd ut av meg. Det har vart en god stund. Og det begynte denne dagen i 2011. Ja, jeg fikk faktisk ms (multippel sklerose) på bursdagen min. Det var 23-årsdagen min. Men idag er jeg snart fem. Det ble jeg og bestekompisen min enige om, skjønner dere. Jeg kan godt bli 32 i dag. Men i morgen – når han har bursdag – da blir jeg fem år gammel. Jeg skal selvsagt være voksen og ansvarlig, også. Men jeg aner fortsatt ikke hvordan man oppretter et firma. Er dette noe som må gjøres før man blir et barn igjen? Bare spør, altså. Mamma (hun som er Dronning i Himmelen) forteller meg at.. hva sa du, Mamma?

Kan vi snakke sammen?

Som en samtale? Sikkert. Jeg har glemt hva du sa...

Jeg sa at det firmaet ikke haster. Og så skal jeg sørge for at *ingen* kjøper t-skjortene våre før du har laget et firma. Ok? :)

Ok. Tusen takk. Men jeg har fortsatt glemt hva du sa i natt.

Jeg sa at grunnen til at du får lov til å være en femåring, også i dette livet på jorden, handler om at det var så gammel du var da du mistet den jordiske pappaen din. Så for å helbrede den skaden som har blitt påført deg gjennom et helt liv av mobbing, kritikk, avstraffelse og psykisk terror, har den egentlige Pappaen din kommet til jorden for å være både en farsfigur og en kjærlig Ektemann. Når du er Gud kan du være begge deler. Kan du ikke dele brevet du sendte til pappa Thuen?

Jamen det er slemt.

Kom ikke her og si du ikke advarte ham. Du skrev om det på facebook, du snakket med ham om det, du har virkelig gitt ham mange sjanser til å avverge dette.

Jamen....

Husk på Hvem du svarer til. Husk på Hvem Du Er!!!

Ja, altså. Moren min som er Jomfru Maria sa at jeg måtte svare på en tekstmelding som min jordiske pappa hadde sendt meg i dag. På bbbbbursdagen min. Han skrev at det IKKE var bra at jeg hadde unfriendet hans kone på facebook. Men sannheten er at det gjorde jeg for flere uker siden. Det var visst bare slik at de ikke skulle legge merke til det før idag – på bursdagen min. Så ja altså jeg skrev dette:

«Jeg har forklart deg hvorfor. Jeg har kommet til det punktet hvor negative følelser og vonde minner gjør så stor skade at jeg blir fysisk dårlig av det. Du så jo hvordan det var for meg å være i Stokke. Jeg er nødt til å trekke meg ut, fordi jeg ikke klarer å forholde meg til en som gjennomgående har vært slem og jævlig mot meg. Jeg vet at det er vanskelig for deg å innse dette, og å ta det innover deg. Det er det man kaller kognitiv dissonans. Men jeg har fått fortalt, fra to stykker som også har en direkte kontakt med Gud, at [stemor] har vært så destruktiv i livet mitt; at det at jeg alltid følte meg utrygg og alltid ble kritisert og mobbet og regelrett straffet (for de mest merkelige ting), gjorde at jeg utviklet den sykdommen jeg har. Nå er jeg så svak at jeg nesten ikke klarer å gjøre noe som helst uten å måtte ligge lenge og hvile mellom gjøremålene. Og destruktive krefter i livet mitt gjør det med meg.

Tro meg, jeg tilgir henne igjen og igjen. Men det betyr ikke at jeg trenger å ønske å ha noe med henne å gjøre. Jeg sa det også til deg da jeg var i Stokke. Jeg er nødt til å tenke på min fysiske og mentale helse. Og helt ærlig er din kone en person som får meg til å føle meg som om jeg ikke er verdt noe som helst. Om hun gjør det bevisst eller ubevisst tar jeg ikke stilling til. Men jeg kommer ikke til ville ha noe mer med henne å gjøre. Jeg kommer sannsynligvis til å være i Bergen i starten av august. Hvis du vil møte meg med søsknene mine er det hyggelig. Men jeg kommer i utgangspunktet ikke for å henge med dere. Jeg er veldig glad i deg, og jeg ønsker å fortsette å være i livet ditt. Men når et menneske vekker så mange vonde følelser og minner at jeg blir fysisk syk av det, må man på et tidspunkt sette ned foten.

Hilsen Andrea»

Ja... så da blir det vel ingen bursdagsgave fra pappa Frode, vil jeg tro. Jeg håper Pappa Jehova og Mammaen min vil kompensere. Hvis ikke, så har jeg iallfall mine favorittmennesker med meg når jeg skal feire, senere idag. Ps: En av dem er en Gud og han er fra Betlehem og han er min beste venn :)

(Bildet har kjæresten min laget til meg (fordi han mener jeg er Sailor Moon i levende live))

Amen :)