14. jul, 2020

Til alle de med hodet der solen aldri skinner

Velkommen til posten som setter spikeren på døren for alle dere som har tvilt på vrangforestillingene mine. Jeg tror ikke den blir så lang. Amen

Fortalte jeg at min vakre Storebror (ok, det er Tvillingen min, men ettersom jeg får lov til å være fem nå, og han faktisk er nødt til å være en voksen og ansvarlig Mann, får han vel være Storebror også (av og til)) har hatt bursdag iløpet av de to siste dagene? Min bursdag var den 12., mens Broren min fylte år dagen etter; den 13. Vi ble akkurat like gamle. Hvor gamle vi er, er ikke relevant. Vi har iallfall fylt år.

Har jeg nevnt at Broren min var i et forhold med en dame som, uansett hvor hardt han prøvde å få henne til å fortelle det, ikke klarte å få ut av henne hva hun jobber med? Fortalte jeg at Broren min bodde hos meg i noen uker? Og at en av nettene han sov på sofaen (og jeg i sengen på soverommet (med åpen dør)), hadde jeg en visjon. Jeg fikk se en dør i Oslo sentrum. Akkurat hvor denne døren var plassert, skriver jeg ikke her. Men det er nevnt på Bloggen tidligere. Ja, altså. Jeg fikk se denne døren – og så var det stemplet en Krone over hele døren. En sånn man har på hodet. Den Sanne Definisjonen av Korona! Jeg dro til Oslo sentrum neste dag fordi jeg var sikker på at dama til Broren min jobbet på en strippeklubb, og at dette kom jeg til å oppdage når jeg gikk inn døren. Men istedet kom jeg til inngangen til et treningsstudio.

Jeg var rasende. Fordi jeg syntes det var en *slem* måte av Gud å få meg til å begynne å trene. For det første fordi jeg er handikappet og såvidt klarer å gå. For det andre fordi at trening på treningsstudio er det desidert siste jeg kunne tenke meg å drive med. Ja, jeg har jo lyst til å bruke kroppen. Men jeg har mye mer lyst til å danse. Fordi God is a Dancer ;)

Ja, jo, så jeg ringte til Joe (som er navnet hans), og skjelte ham ut. Eh.. gjorde jeg det? Ok, jeg var iallfall litt oppjaget og irettesettende da jeg pratet med ham. Jeg sa at jeg ønsket mye mye mer å kunne danse i en setting som er gøy. Men ikke i en clubbing-setting. Fordi jeg ikke drikker alkohol, og synes menn er ekle når de drikker og det byr meg rett og slett imot. Det neste som skjedde var at det dukket opp et arrangement på facebook, som skulle skje på bursdagen min. Da skulle det være en ny runde med Ecstatic Dancing, som er dans som i en transe – helt uten bruk av hverken alkohol eller andre rusmidler. Jeg tror man kan spise sjokoladekuler med chili for å bli litt gira. Det er min type party – fordi jeg er fem år, husker dere :)

Men jeg tror jeg spretter litt rundt i tidslinjene her. Ja, altså, jeg fortalte om Kronen på døren i Oslo. Og nå inatt ringte Joe og fortalte at han akkurat hadde slått opp med dama si for all fremtid. Han trengte litt moralsk støtte fra meg, fordi det er enkelte avgjørelser som det gjør litt vondt å virkelig stå inne for; å ikke gå tilbake på. Jeg sa han burde reise til en annen by for å få noen nye impulser; å få dama på avstand. Men det jeg egentlig skulle frem til var at Joe fortalte meg når vi snakket sammen nå nettopp, at han egentlig var sikker på at dama (eksen) jobbet i en danseklubb for eksotiske dansere (for å bruke et fint uttrykk) – i tredje etasje inn den døren jeg hadde sett i visjonen min. Jeg mener.... eh (Spoti begynner å spille Back From The Dead ;D)

Ja jo også fortalte han meg noe annet. At han hadde hatt den merkeligste opplevelsen på bussen på vei fra Oslo by og hjem til der han bor. Vil dere høre? Det kan være skremmende. Men det kan også komme til å redde sjelen deres ;)

Dere vet jeg har fortalt mye på nett om hvordan Gud kommer til å fjerne sin tilstedeværelse i mennesker som ikke har noe i Guds rike å gjøre? Det Joe opplevde, var at bussjåføren ikke ante hvor han skulle. Han kjørte rundt som på måfå; som om han ikke visste han var på jobb og kjørte en buss med folk som skulle steder, engang. Joe fortalte også at en av passasjerene hadde fått bussen til å kjøre ham helt hjem til døren, inn en småvei ett eller annet sted i Asker og Bærum. Stakkar Joe, endte nesten opp i Slemmestad (yikies!!!!), før han klarte å få sjåføren til å kjøre dit bussen faktisk skulle. Jeg skal ikke si at dette beviser det jeg har advart dere om. At folk faktisk blir... eh... amøber????!!?! Lolz... eh joda.

Hva mer er det å si? Skal jeg snakke om eksen til Joe? Ok. Jeg gav ham en slags nøkkel for en tid tilbake. Eh, vel, joda... Maria gjorde det. Hun fortalte meg at eksen jobbet med å tappe blodet som brukes for å fremstille det grusomste på jord. Hva er det? Det er noe som heter adrenochrome, og er i bunn og grunn blod tappet fra små barn etter at de har blitt torturert i lang tid. Fordi adrenalinet i blodet lager en slags mirakelmikstur som de ondeste av de onde (dere ville blitt overrasket om dere visste hvor mange superkjendiser som befatter seg med dette) – bruker for å se unge og vakre ut; og for å leve så lenge at det nesten er kvalmt (for til slutt vil de se ut som trusa til bestefaren til Hitler). Sannheten er at det er en enorm industri som kidnapper og torturerer barn for å fremstille dette middelet; som spiser spedbarn; og ALL DEN SATANS PEDOFILIEN!!!! Vet dere at verden styres og driftes av pedofile satanister? Nei det vet dere ikke – fordi hodene deres er i rumpene deres.

Ps: På bursdagsgaven jeg gav til Joe stod det Your Ballz Deserve Better. Og bare så det er sagt.... eh... neida... joda... jada, han er ment for meg. Om tusen år. Men for all del, har dere sjansen til å få dere en date med ham, bør dere gå for den. Bare ikke glem å *tilbe ham* som om livet deres avhengte av det. Ehmm.... jaaa... og det var noe mer. Ja jo. Nå husker jeg det:

TRUMP ER ANTIKRIST FOR FEEN!!!