14. jul, 2020

Kjære Gabriel

Helt ærlig, så er jeg så sint nå at jeg tror hodet mitt skal eksplodere. Og tidligere idag ble jeg så trist at jeg bokstavelig talt besvimte. Skal jeg fortelle hvorfor jeg er sint først? Det handler om at hun jeg midlertidig bor hos har dratt til Helvete og tatt med seg klossen til mobilladeren min. Altså den dingsen som man plugger i en stikkontakt. Så mobilen min må lade fra en USB-utgang på ruteren, men det tar jo ti ganger så lang tid. Og batteriet på telefonen utlades fortere enn det opplades – enda telefonen ligger til lading. Og ja, det gjør meg så sint. Ikke på grunn av tekniske vanskeligheter i seg selv. Men at hun kunne være så tankeløs. Jeg mener, hun vet veldig godt at jeg Redder Verden med min android-telefon. Jeg tror kanskje det handler om at Bill Gates er tvers igjennom ond og jeg skal knuse hans visjoner om verdensherredømme og nedslakting av sånn cirka 98 prosent av verdens befolkning - - - med hans eget våpen. Eller noe sånt.

Eh.. hvor var jeg? Ja, jeg prøver å røske hodene deres ut av rompene deres. Fungerer det? Jeg håper det. Vil dere vite hva som har skjedd på facebooken min idag? Jeg blåser i om dere vil det eller ikke. Dere er nødt til å forholde dere til meg og til tankene mine. Sannheten er at ignorerer du meg; latterliggjør du meg; er du slem mot meg - - - kommer Gud til å ignorere deg. Så enkelt er det. Han sier at de som ikke er hyggelige mot hans evige og hellige Datter (av Himmelen), kommer til å miste all hans tilstedeværelse i livene deres. Det er en Sann Historie. Amen.

Jaha. Så jeg tror jeg begynner med å dele Dette. Deretter Dette. Og så Dette og Dette. Mamma mener det er veldig viktig jeg deler Dette (og jeg er helt enig, fordi jeg elsker Mammaen min). Men akkurat hvorfor jeg deler Dette, vet jeg ikke (men Mamma sier at akkurat denne posten vil redde de råtne sjelene deres!!!!). Ja, og så må jeg legge til at ‘Mamma’ er Maria. Hun som fødte Broren min for 2000 år siden. Men hun fødte ikke meg. Likevel følte jeg at jeg var *akkurat* like kul som Jesus. Det syntes ikke Maria. Vi var bitre fiender, skal jeg si deg. Grunnen til at jeg ikke husker *noe som helst* fra noen av mine tidligere liv, er at det kun er dette livet frem til denne tiden som skal minne meg på hvor håpløst forj*vlig det er å være et menneske. Stakkar dere ass, som er stuck i en slik tilstand i alle evigheter. Eller... noen av dere. Mange kommer bare til å.. eh... utraderes. Mamma sier det er et fint ord for å fjernes. Men på engelsk kaller hun det oblivion/obliviation/obliviated (YIKIES!!!!) Ja og så må jeg være helt ærlig med dere. De av dere som har dette skrevet på banneret over skjebnen til sjelene deres, kommer ikke til å forstå noe som helst av det jeg skriver. Så enkelt er det.

Er det mer å si? Æsj, jeg vet ikke. Nei. Dere får ta stilling til tankene mine, eller dere kan ignorere meg; latterliggjøre meg; være slem mot meg. Det sier egentlig mer om deg enn det gjør om meg. Fordi det er Pappaen min som gir dere tankene og følelsene deres. Dersom dere ikke liker meg, er det fordi Pappa ikke vil dere skal like meg. Og hvis Pappa ikke vil du skal like meg, liker han ikke deg. Og da kommer han ikke til å ønske å ha noe mer med deg å gjøre. Hvilket betyr at du kommer til å bli en amøbe.

Hvilket fører meg til noe annet jeg også innledet med. Det var en ting som gjorde meg så trist at jeg besvimte. Det var en j*vla kukake som rapporterte Dette Innlegget, som jeg hadde delt i en gruppe på facebook som jobber for at Gærna skal fjernes. Hun var helt forrykt, skal jeg være ærlig. For en grusom person. Æsj fy flate!!! Og så het hun Gabriella??!?!! Hun er en skam for alle med navnet Gabriella/Gabriel. Og jeg foreslår at hun opererer på seg falske kroppsdeler slik at hun kan kalle seg Gabriel heretter.

Det var alt. Gud har talt. Amen