18. jul, 2020

Initiate Ragnarok Amen

Maria, som er navnet på den kosmiske energien, og som tilfeldigvis er Mammaen min, sier Jeg ikke får forlate dette hotellrommet før Jeg har reddet verden. Dette handler om at hennes tilstedeværelse og kraft forsvinner fra verden med veldig sterk hastighet og intensitet. Dette er historien om Kvinnen, og om hvordan hun forsvinner i løpet av natten dersom dere ikke får hodene deres ut av rompene deres. ‘Kvinnen’ er her representert ved Undertegnede, som tilfeldigvis er Kvinnekraftens hender og føtter på Jordkloden. Men de fleste her nekter å forstå ett ord av det Jeg sier til dere.

Jeg vet egentlig hva dette handler om. Det handler om at Mannen er så ødelagt av å sjonglere både den maskuline og den feminine energien i lang, lang tid. Helt siden Atlantis’ og Lemurias tid. På den tiden hadde Kvinnen sin naturlige posisjon i verden, og i menneskets hjerter. Akkurat hva som skjedde som gjorde at Kvinnen fikk munnkurv og ble gjort om til en djevel, er Jeg ikke helt sikker på. Men sannheten er at Andrea Isabel Thuen HaMashiach er både Ishtar og Inanna. Og veldig mange andre navn som ikke har de beste referansene. Et navn som faktisk gjør meg veldig trist; så trist at Jeg ble fysisk syk da Jeg stod ansikt til ansikt med hva kirken ‘min’ mener om henne, er navnet Maria Magdalena. Jeg vil ikke fortelle om hva som skjedde, men Jeg dør dersom ikke Maria Magdalena får en eller annen form for oppreisning; en eksorsisme, om du vil.

For Jeg er syk. Jeg er dårlig. Jeg klarer ikke gjøre noe som helst i verden lenger. Dette handler om at denne verdens ånd er så sterk at den suger all livskraft; all Prana, ut av meg. Og ‘Prana’ er bare et annet av Maria-kraftens mange navn. Sannheten er at Gud sin mannlige energi manifesterer seg i fysisk materie. Alt annet er representert ved Kvinnekraften. For å sette det litt på spissen; gjøre det veldig svart/hvitt.

Det har skjedd ganske mye siden Jeg skrev til dere sist. Jeg skrev to relativt slemme innlegg som egentlig både hadde til hensikt å vise dere at det ikke nødvendigvis er de som påberoper seg å vite mest om sinnet og om menneskets natur som vet best (Frode Thuen og djevelen representert ved psykiatrien), og å vise dere at det ikke nødvendigvis er de som påberoper seg å være mine ‘foreldre’, som burde ha denne ærefulle tittelen. Dere kan lese innleggene Her og Her. Amen

Nå må Jeg bygge et Fly med tankene mine, og Jeg må manifestere en Løve med sinnet mitt. Det er liksom slike ting man kan gjøre når man har sluttet å bruke hodet til å tenke mennesketanker. Dere får fordype dere i Gudetanker ved å sjekke ut Disse Vitenskapelige Publikasjonene. Dessuten må dere sjekke ut Denne Teksten, dette Bildet, disse fine og nydelige og herlige fremstillingene av Hva Som Skal Skje nå. Og så får dere ha meg unnskyldt, men Jeg hater flesteparten av dere. Vil dere ha noen som helst sjanse til å slippe Evig Fortapelse, får dere KJØPE DE JÆVLA T-SKJORTENE MINE.

Amen