30. jul, 2020

Thug Life

Om livet mitt har vært absurd og merkelig frem til nå, har det toppet seg idag. Og jeg er så sint at jeg tror jeg skal sprekke. Og implodere på samme tid. Skal jeg fortelle? Æsj, jeg klarer nesten ikke. Men jeg må. Kanskje det kan sørge for at jeg ikke dør på mandag. For det er sannheten. Jeg er bombesikker på at jeg kommer til å dø på mandag, når legene her på anlegget hvor jeg befinner meg endelig får viljen sin – og kan stikke sprøyter i meg. Og det tror jeg faktisk de kommer til å gjøre. Jeg tror faktisk at det kommer til å skje. Jeg tror ikke det er noe jeg kan gjøre for å stoppe dette. Jeg tror det handler om at jeg og min Tvillingbror skal bli likeverdige. Fordi han døde en eller annen gang for 2000 år siden – og hadde en helt jævlig tid i forkant. Jeg har en helt jævlig tid nå, og går rundt og er konstant redd for at onde mennesker med horn som bare sees med de rette øynene, skal stikke sprøyter i meg.

Sannheten er at allerede den første morgenen her på anlegget så jeg en av disse. Jeg ble vekket av at det banket på døren. I en visjon så jeg at det stod en djevel utenfor døren min. Personen som kom inn var en dame; en asiatisk dame. Hun stakk en lang nål inn i armen min – og hun tok Blodet mitt. Tro meg, folk har stukket meg med mye rart. Men akkurat denne nålen gjorde så vondt at jeg blir kvalm bare av å skrive om det. Men det var nok bare en vanlig, standard blodprøve. Kanskje de skulle finne ut hvilken blodtype jeg har – hva vet jeg?

Djevler i menneskekropp – det er hva mange av disse menneskene er. Men så er det fine, gode mennesker her også. Gud plasserer noen sånne i gehenna, heldigvis. Hvis ikke vil ikke de som skal tilhøre Guds flokk, overleve. Heldigvis har jeg hatt støtte fra mange. Både ansatte og pasienter. En av disse har blitt min Søster – en helt ekte Søster fra samme slekt. Men med en annen patriark. Der jeg kommer fra Isak, kommer Angelica fra Ismael. Jeg har døpt henne Fatima Angelica. Fordi hun er Profetens Datter.

I går fikk jeg lov til å forlate komplekset i noen korte øyeblikk. Jeg og min venn Arnis benyttet tiden vel. Vi kjørte rundt i Asker og Bærum og spilte høy musikk fra bilen hans. Hva spilte vi? Denne sangen, Denne sangen, Denne sangen og selvsagt Denne. Jeg var redd Arnis syntes jeg var sprø. Man han kunne følge tankene mine en lang vei når jeg sa det handlet om velsignelse og beskyttelse av de to kommunene i Norge som skal være *trygge* når resten kan komme til å bli ganske grusomme over natten. Men hvilken natt vet jeg faktisk ikke. Det er sannheten. Jeg får liksom beskjeder om at noe skal skje. Men om det vil skje nå i natt, den 3. august eller den 31. oktober får jeg ikke beskjed om. Er det ikke litt slik med Guds hjelpere? Sammen – med forente sinn – gir beskjedene de får mening.

Dermed gir det mye mening for meg at Angelica får beskjed om at uttrykket Thug Life faktisk betyr The Hate U Give Little Infants Fucks Everyone - - - og at Gud ber meg dele Dette skjermbildet fra profilen hennes med hastag #SaveTheChildren ;)